Yr-appen viste -272 grader

På søndag sa Yr at det skulle bli kaldere enn bikkjekaldt. Men dette blir det absolutt ikke noe av, bekrefter Meterologisk institutt.

Yr-appen viste -272 grader
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Satt du ved frokostbordet i ro og mak og gikk inn på yr-appen satte du kanskje kaffen i vrangstrupen. Værmeldinga viste nemlig at temperaturen skulle falle til hele -273 grader på søndag.

Ingen grunn til bekymring! Meteorologisk institutt bekrefter at det absolutt ikke blir noe av. Odd Ivar Olsen, meteorologikonsulent ved Meteorologisk institutt, sier at det dreier seg om en teknisk feil.

TEKNISK FEIL: Meterologisk forteller at de har fått mange tilbakemeldinger på den pussige væroppdateringen. Foto: Privat
TEKNISK FEIL: Meterologisk forteller at de har fått mange tilbakemeldinger på den pussige væroppdateringen. Foto: Privat Vis mer

- Det var en feil i langtidsprognosen som kommer fra England. Den skal konverteres fra kelvin til celsius. 273.15 kelvin tilsvarer null grader, opplyser han overfor Dagbladet.

Han forteller at de har fått mange tilbakemeldinger om denne pussige væroppdateringen.

- Men alle skjønner nok at det er en feil, sier Olsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer