Yssen vil bli infosjef i politiet

Har søkt i Oslo.

SØKER INFOTOPPJOBB I OSLOPOLITIET: Ingunn Yssen er blant søkerne. Bengt Eideim om Dagbladets Esten O. Sæther er noen av de andre profilerte søkerne.
Foto: Lise Åserud / SCANPIX
SØKER INFOTOPPJOBB I OSLOPOLITIET: Ingunn Yssen er blant søkerne. Bengt Eideim om Dagbladets Esten O. Sæther er noen av de andre profilerte søkerne. Foto: Lise Åserud / SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Ingunn Yssen har søkt stillingen som informasjonssjef i Oslo politidistrikt, sammen med flere andre kjente navn, skriver VG.

Yssen forlot stillingen som internasjonal sekretær i LO i 2007, etter en mye omtalt strid med daværende LO-leder Gerd-Liv Valla. Siden har hun arbeidet som kommunikasjonsrådgiver i Dinamo PR.

Blant søkerne til stillingen er også flere profilerte mediefolk, blant dem Dagbladets mangeårige sportskommentator Esten O. Sæther og tidligere redaktør i Drammens Tidende, nå konserndirektør i Edda Media, Hans Arne Odde.

Høyrepolitikeren Bengt Eidem, som har en fortid som politisk rådgiver for Kristin Krohn Devold, har også søkt stillingen, og det samme har elleve personer som har fått navnet unntatt offentligheten.

NTB