Ytterligere fire omkomne hentet opp av Hudson-elva

Sju av ni omkomne funnet.

SJU FUNNET: Helikopterkroppen er funnet og dratt opp av Hudson-elva i USA, etter at helikopteret krasjet med et småfly i luftrommet over elva lørdag. Sju omkomne er også funnet, men letingen fortsetter etter ytterligere to personer som en regner med at har omkommet i ulykken. Foto: REUTERS / Chip East / SCANPIX
SJU FUNNET: Helikopterkroppen er funnet og dratt opp av Hudson-elva i USA, etter at helikopteret krasjet med et småfly i luftrommet over elva lørdag. Sju omkomne er også funnet, men letingen fortsetter etter ytterligere to personer som en regner med at har omkommet i ulykken. Foto: REUTERS / Chip East / SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ytterligere fire av de omkomne etter flyulykken over Hudson-elva i USA ble hentet opp av vannet søndag. Dermed er sju av ni omkomne funnet.

Dykkere fortsatte søndag letingen etter de omkomne etter ulykken over Hudson-elva i USA. Et helikopter med seks personer om bord, fem italienere og en pilot fra New Jersey, og et småfly, med tre familiemedlemmer fra Pennsylvania, krasjet i lufta og falt ned i elva lørdag formiddag.

Bilder og video tatt av turister som ble vitne til ulykken viser hvordan flydeler løsnet i sammenstøtet og hvordan helikopteret og småflyet deretter faller som steiner ned i elva.

Årsaken til ulykken er foreløpig ikke klar og sikkerhetskilder understreker at det viktigste nå er å finne de omkomne. Men søket etter de omkomne og etter vrakrester vanskeliggjøres av sterke strømmer og dårlig sikt i elva.

- Vi har fortsatt ikke funnet småflyet, sa ordfører i New York, Michael Bloomberg, søndag.

(NTB)