Terrorangrepet i London:

Ytterligere to arrestasjoner etter terrorangrepet i London

Politiet opplyser at det er gjort ytterligere to «viktige arrestasjoner» i forbindelse med terrorangrepet. Det bekreftes også at det var Khalid Masood som stod bak angrepet, samt hans fødenavn.

VIKTIGE ARRESTASJONER: Ytterligere to arrestasjoner etter terrorangrepet i hjertet av London onsdag. Foto: AFP / Adrian DENNIS
VIKTIGE ARRESTASJONER: Ytterligere to arrestasjoner etter terrorangrepet i hjertet av London onsdag. Foto: AFP / Adrian DENNIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i London opplyser at det er gjort ytterligere to «viktige arrestasjoner» i forbindelse med angrepet ved Westminster i London, skriver nyhetsbyrået AFP. De to personene ble pågrepet i løpet av natten, sier politiet, ifølge NRK.

Politiets talsmann Mark Rowley opplyste dette på en pressekonferanse fredag. Dermed er til sammen ti personer blitt pågrepet i saken. En av dem er senere blitt løslatt mot kausjon.

Rowley opplyste også at politiet fortsatt forsøker å finne ut av om gjerningsmannen, Khalid Masood, handlet alene eller om han kan knyttes til en gruppe.

Politiet i London bekrefter fredag formiddag at det var Khalid Masood som stod bak angrepet ved Westminster i London, ifølge AFP, melder NRK.

Polititalsmannen understreket også at selv om Masood har vært dømt for en rekke kriminelle forhold tidligere, var det ingen etterretningsinformasjon som tydet på at han hadde islamistisk tilknytning.

Masood var født i Storbritannia og het opprinnelig Adrian Russell Ajao, opplyste Rowley. Han skal ha vært involvert i blant annet knivepisoder tidligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer