SPERRET AV OMRÅDE:  Fire personer er nå pågrepet etter skyteepisoden som skjedde tirsdag, like ved Radisson-hotellet på Holbergs plass og bilutleiefirmaet Hertz i St. Olavs gate i Oslo.  Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
SPERRET AV OMRÅDE: Fire personer er nå pågrepet etter skyteepisoden som skjedde tirsdag, like ved Radisson-hotellet på Holbergs plass og bilutleiefirmaet Hertz i St. Olavs gate i Oslo. Foto: Jacques Hvistendahl / DagbladetVis mer

Ytterligere to pågrepet etter skyting i Oslo

En mann og en kvinne er pågrepet i forbindelse med skyteepisoden i Oslo sentrum tirsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fra før er to menn varetektsfengslet i saken. De fire er siktet for skyting på åpen gate etter at det ble avfyrt flere skudd i St. Olavs gate tirsdag, melder NRK. De fire er norske statsborgere i 20- og 30-årene.

To av mennene ble pågrepet allerede tirsdag, og de ble torsdag varetektsfengslet i fire uker. Torsdag ble en mann og en kvinne pågrepet. Mannen vil bli fremstilt for fengsling, mens politiet ennå ikke har bestemt seg for om de vil be om varetekt for kvinnen.

- Vi har ikke indikasjoner på at skytingen er knyttet opp mot noe gjengmiljø i Oslo. Men det er tydelig at det har vært noe uoppgjort mellom de innblandede, sier etterforskningsleder Trond Vennatrø i Oslo politidistrikt.

Det ble avfyrt flere skudd tirsdag kveld, og tre biler forsvant fra stedet i høy hastighet like etterpå. Vitner skal ha fortalt at det var flere enn fire personer i de tre bilene, og politiet ser derfor ikke bort fra at det kan bli flere pågripelser i saken.

(NTB)