Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ytterligere to pågrepet i drapssaken på Ekeberg

En kvinne i 40-årene og mann på 50 år er siktet.

TRE DRAPSSIKTET: Politiet har nå siktet tre personer for forsettelig drap og medvirkning til dette, etter at en mann i 50-årene ble funnet drept i en leilighet på Ekeberg i Oslo. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
TRE DRAPSSIKTET: Politiet har nå siktet tre personer for forsettelig drap og medvirkning til dette, etter at en mann i 50-årene ble funnet drept i en leilighet på Ekeberg i Oslo. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - De to personene som er pågrepet er siktet for forsettlig drap og medvirkning til dette, opplyser  leder for vold- og sedelighetsseksjonen ved Oslo politidistrikt Grete Lien Metlid til Dagbladet.

Fra før av er en 25 år gammel mann pågrepet og siktet for forsettelig drap på en annen mann i en firemannsbolig på Ekeberg i Oslo.

Jobber med avhør Den 50 år gamle mannen som også er siktet har tilknytning til den aktuelle adressen hvor drapet skal ha skjedd, mens kvinnen i 40-årene skal ha bostedadresse et annet sted i Oslo. Politiet jobber fortsatt med å avklare hva slags forhold de tre siktede har til hverandre, og ønsker ikke å si noe om motiv før alle tre er ferdig avhørt.

- Nå er det avhør så får vi se hva de faktisk sier og om forklaringene stemmer overens med hverandre, sier Metlid.

Utover dette jobber politiet også med flere vitneavhør. Politiet var tidligere også på jakt etter flere av beboerne i huset som består av fire leiligheter, men opplyser at de ikke lenger leter etter noen.

- Vi har hatt en rundspørring og følger opp den informasjonen som har kommet frem der, forteller Metlid.

Foreløpig obduksjonsrapport klar Den drepte ble identifisert tidligere mandag og pårørende har blitt varslet. Han er en 50 år gammel mann med adresse et annet sted enn hvor drapet skjedde.

Politiet har nå mottatt en foreløpig obduksjonsrapport, men ønsker ikke å utdype hva som står i den.

Det jeg kan si er at den underbygger at det dreier seg om en drapssak, sier Metlid.