Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Zach overlevde Irak - nær drept på motoveien

Først lurte han døden - så fridde til kjæresten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den amerikanske krigsveteranen Zacharie Perez (25) var veldig nær ved å bli drept da han var ute på motorsykkeltur i Dallas i Texas, 17. mars i år.

Truffet bakfra Et trafikkamera fra bomveiselskapet på North Dallas motorveien fanget den nesten dødelige trafikkulykken da 25-åringen bremset for trafikken, og ble truffet bakfra av en sølvgrå bil som ikke fikk med seg oppbremsingen i trafikken.

Overlevde Irak - Jeg overlevde krigen i Irak, men holdt på å bli drept på bomveien her hjemme. Det ville vært mer naturlig om det hadde vært motsatt, sier Perez etter skrekkopplevelsen i et intervju med CNN.

Rullet på asfalten På videoen kan man se Zacharie bli påkjørt bakfra og deretter flygende over styret på sin motorsykkel. Han treffer bilen foran og holder på å bli overkjørt av bilene som kommer rett bak han da han ruller rundt på asfalten. Mirakuløst nok kom han seg unna uhellet uten å bli livstruende skadd.

- Det siste jeg husker er en høy lyd, et stort smell og så landet jeg på asfalten og prøvde å ikke bli påkjørt av de andre bilene, sier han til ABCnews.

Han brakk to ribbein, mistet milten og pådro seg noen andre småskader i ulykken.

Føreren som kjørte på Zacharie hadde hverken førerkort, forsikring eller klarte å bremse opp for trafikken. Som straff for dette fikk han små bøter.

- Det føles urettferdig at han ikke fikk hardere straff. Det er frustrerende, sier Zacharie.

Men etter å ha sett videoen innser han at det var han som var heldig.

- Etter å ha sett hvor langt jeg ble kastet er det vanskelig å tro at jeg fortsatt er i livet og at jeg er i stand til å gå, sier han.

Den kvelden Perez ble utskrevet fra sykehuset fridde han til sin kjæreste. Hun sa ja til å gifte seg med han på en betingelse.

- At han ikke skaffer seg en ny motorsykkel, sa hun.

- Jeg liker fortsatt motorsykler, men jeg kommer ikke til å sette meg på sykkelen igjen akkurat nå. Jeg kommer aldri til å kjøre motorsykkel igjen, sier Zacharie Perez.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media