Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Zardari: - Droneangrepene gjør det vanskelig

President Asif Ali Zardari viste fram bilde av sin avdøde kone i sin FN-tale.

FORDØMMER:  Pakistans president Asif Ali Zardari rbegynte sin tale til FNs hovedforsamling med å fordømme den omstridte amerikanske filmen og de ferske franske karikaturtegningene som fornærmer profeten Muhammed. Foto:  JUSTIN LANE / EPA / NTB SCANPIX
FORDØMMER: Pakistans president Asif Ali Zardari rbegynte sin tale til FNs hovedforsamling med å fordømme den omstridte amerikanske filmen og de ferske franske karikaturtegningene som fornærmer profeten Muhammed. Foto: JUSTIN LANE / EPA / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Ikke noe annet land eller folk har lidd mer i kampen mot terrorisme enn Pakistan, sa Zardari under sin tale til FNs hovedforsamling i New York tirsdag.

- Til dere som sier vi ikke har gjort nok. Jeg ber dere i all ydmykhet: Vær så snill, ikke fornærme minnet om våre døde og lidelsen til de etterlatte.

Presidenten begynte sin tale til hovedforsamlingen med å fordømme den omstridte amerikanske filmen og de ferske franske karikaturtegningene som fornærmer profeten Muhammed.

Zardari hadde med et bilde sin avdøde kone Benazir Bhutto på talerstolen. Bhutto ble drept av muslimske ekstremister.

Den pakistanske presidenten sier de amerikanske droneangrepene i grenseområdene mellom Pakistan og Afghanistan gjør det vanskeligere for ham å rettferdiggjøre kampen mot terror overfor befolkningen.

Ifølge en fersk rapport fra Stanford Law School og New York University School of Law er det et stort antall sivile blant de drepte i droneangrepene.

Forfatterne av rapporten hevder USA terroriserer den pakistanske sivilbefolkningen med sine mange droneangrep mot antatte opprørere og terrorister i landet.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media