- Zhao Fei er en meget dyktig student

Men hadde ikke mange venner på universitetet, sier venn.

ETTERLYST FOR DRAP: Ekskjæresten Zhao Fei (26) mistenkes å stå bak drapet på Oslo-jenta Pernille, ifølge politiet i Ungarn. Foto: Ungarsk politi
ETTERLYST FOR DRAP: Ekskjæresten Zhao Fei (26) mistenkes å stå bak drapet på Oslo-jenta Pernille, ifølge politiet i Ungarn. Foto: Ungarsk politiVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| BUDAPEST (Dagbladet): Ansvarlig for de utenlandske studentene ved College International Budapest, Dr. Lãszló Bulyovszky, sier til Dagbladet at den ettersøkte Zhao Fei tok et halvt års intensivkurs ved skolen våren 2010.

- Kurset forbereder studenten til videre undervisning i medisin, veterinær og fysioterapi ved universitetet, sier Bulyovszky til Dagbladet.

- Fei ville bli fysioterapeut og er en meget dyktig og motivert student. Han fikk plass på Semmelweisuniversitetet her i Budapest, sier Bulyovszky, som er rystet over det som har skjedd.

En felles studentvenn av drepte Pernille Marie Thronsen (21) og ekssamboeren Zhao Fei (26) forteller at den kinesiske mannen var en stille person.

- Han hadde ikke mange venner. Med unntak av Pernille tror jeg nesten at det var jeg som kjente ham best her, sier Linn-Kristin Myklebust til Dagbladet.

DREPT: Pernille Marie Thronsen (21). Foto: privat
DREPT: Pernille Marie Thronsen (21). Foto: privat Vis mer