Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ziege forhandler med Liverpool

Liverpool har innledet forhandlinger med Middlesbroughs Christian Ziege om spillerens personlige kontrakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Venstreback-plassen har i flere sesonger vært regnet som Liverpools svake punkt. Dominic Matteo, Steve Staunton og Stig Inge Bjørnebye har alle forsøkt seg uten at noen av dem har klart å holde et jevnt godt nivå over lengre tid. Klubben jakter derfor på Zieges underskrift, men Middlesbrough har så langt ikke vært villig til å selge 27-åringen.

En påstått klausul i den tidligere Milan-spillerens kontrakt skal imidlertid åpne for salg. Klausulen skal i følge Soccernet innebære at Middlesbrough er nødt til å innlede forhandlinger om den tyske landslagspilleren dersom et bud overstiger 66 millioner kroner. Liverpool har budt 72 millioner og dermed kan Ziege forlate klubben dersom han blir enige med Anfield-klubben om sin personlige kontrakt.

Det kan imidlertid vise seg å bli et problem da Ziege krever en ukelønn på 527,000 kroner (40,000 pund) for å skrive under. Liverpool på sin side ønsker ikke å overstige topplønnen i klubben som for tiden er på 461,000 (35,000 pund). Forhandlinger fortsetter utover i uka.

Christian Ziege kom til Middlebrough for rundt 51,8 millioner kroner (4 millioner pund) i 1999, og har totalt spilt 34 kamper og laget 7 mål for klubben fra nord. I tillegg ble han kåret til årets spiller av supporterne i den ene sesongen han foreløpig har bak seg på Riverside Stadium.

<B>FORHANDLER:</B> Middlesbrough kan bli nødt til å la Christian Ziege gå.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media