Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Zoom deg inn på Obama

Gårsdagens prisutdeling i 360-graders Obamaramapanorama.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Da Barack Obama noen minutter over klokka ett torsdag mottok Nobels fredspris, tok vi dette 360-gradersbildet fra pressebalkongen i Oslo Rådhus.

Du kan bruke musa til å se deg rundt i den vakre Rådhushallen. Du kan bruke shift- og ctrl-knappene for å zoome inn og ut. Bildet har så høy oppløsning at det er mulig å kjenne igjen alle som sitter på benkeradene.

Bruker du fullskjermknappen er det nesten som å være tilstede.

Nobels fredspris har blitt delt ut på rådhuset siden 1990, da Universitetes aula ble for liten for arrangementet. Før krigen foregikk utdelingene på Nobelinstituttet, ifølge Nobelkomiteens nettsider.

Rådhushallen er utsmykket med malerier av Henrik Sørensen og Alf Rolfsen. De viser nasjonen og byen fra 1905 og frem tid fredsdagene i mai 1945, ifølge Rådhusets forvaltningstjeneste.

Se også 360-gradersbilde med lyd fra folkehavet som hilste Barack og Michelle Obama på Grand hotel etter prisutdelingen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media