FRODIGE KVINNER: Her er Jacob Zuma med tre av konene sine - Sizakele Khumalo (t.h), Nompumelo Ntuli (t.v)  og Thobeka Mabhija (ved siden av Zuma). Foto: AFP/Scanpix
FRODIGE KVINNER: Her er Jacob Zuma med tre av konene sine - Sizakele Khumalo (t.h), Nompumelo Ntuli (t.v) og Thobeka Mabhija (ved siden av Zuma). Foto: AFP/ScanpixVis mer

Zumas andrekone gravid med livvakta

Så tok livvakta livet av seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Bare dager før fotball-VM åpner er Sør-Afrikas president Jacob Zuma havnet i en ny skandale i forbindelse med sitt privatliv.

Ifølge avisa The Star lørdag er Zumas hustru nummer to gravid som følge av et sidesprang med sin livvakt. Da graviditeten ble åpenbar, skal livvakten ha begått selvmord.

Jacob Zuma er polygamist og har for tiden tre koner. Til sammen har han 20 barn, hvorav ett ble født i fjor etter en utenomekteskapelig affære som Zuma tilsto tidligere i år.

I Sør-Afrika er flerkoneri tillatt i henhold til zulutradisjoner. Presidentens kontor brøt lørdag sin taushet om den nyeste skandalen, som først ble meldt av en zuluspråklig avis i midten av uka, og kalte meldingene i mediene et ledd i en bakvaskelseskampanje mot presidenten.

(NTB)