ANNONSØRINNHOLD

Nå har bonuspotten blitt så stor at den skal betales ut uansett

Hele 5 millioner i potten!

Det er lenge siden sist det var en alenevinner på tippekupongen, og nå har potten vokst seg så stor at den skal ut uansett antall personer som har 12 rette. Det betyr at det er ca 6 millioner i potten på lørdagens tippekupong!

Alenevinner

Tipping skiller seg ut fra spill som for eksempel Lotto i og med at du selv kan påvirke resultat ditt ved å velge markeringene dine med omhu. Vanligvis lønner det seg å tenke litt utradisjonelt når du velger markeringene dine hvis du ønsker å vinne bonuspotten, da den kun betales ut hvis en person er alene om å ha 12 rette.

Men når bonuspotten har vokst seg over 3 millioner så skal den ut uansett, og da kan det lønne seg å peile seg inn på en mer sannsynlig 12 rette kupong, da den vil typisk betale seg 7-8 ganger bedre enn i en normal runde.

Ekspertkupong

Hvis du synes det blir for vanskelig å bestemme markeringene i 12 kamper selv, kan du istedet levere inn Dagbladets tippeeksperter sin tippekupong. Ønsker du hjelp til egne vurderinger så finner du analyser på alle kampene på tippekupongen på Dagbladets oddstipssider.

Ferdigutfylt

Ønsker du heller en ferdigutfylt tippekupong fra Norsk Tipping, kan du velge mellom en kupong basert på ekspertenes tips eller folkerekka. Folkerekka vil si at markeringene dine er basert på hva flertallet av de som har tippet har markert. Her bestemmer du innsatsen selv, fra 4 kr til 486 kr, og du kan levere den her.

Langoddsen

Synes du fremdeles 12 kamper er alt for mange, og ønsker å følge med på bare en enkelt kamp istedet kan du velge en kupong med dagens utvalgte langoddsspill fra Dagbladets tippeeksperter i stedet. Disse kampene er nøye utvalgt hver eneste dag for å hjelpe Dagbladets lesere til å vinne på Langoddsen.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.