<strong>IKKE GULL ALT SOM GLITRER:</strong> Du kan finne billige merkevarer i utlandet, men pass på å skille ekte og falske varer. Merkeklær, -vesker og -smykker selges som regel ikke på markeder. I Italia kan du få bøter hvis du handler piratkopier. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix.
IKKE GULL ALT SOM GLITRER: Du kan finne billige merkevarer i utlandet, men pass på å skille ekte og falske varer. Merkeklær, -vesker og -smykker selges som regel ikke på markeder. I Italia kan du få bøter hvis du handler piratkopier. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix. Vis mer

Shopping på ferie

Disse varene sparer du penger på å handle i utlandet

Dinside har sett på de mest populære feriedestinasjonene i sommer. Dette bør du kjøpe på din destinasjon, og dette bør du unngå å bruke penger på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sommerferie er for mange synonymt med å reise til utlandet, og de fleste deler oppfatningen om at alt er billigere utenfor norske grenser. Derfor setter du gjerne av litt tid til shopping, enten om du er på storbytur, i Syden eller i USA.

Elin Reitan, forbrukerøkonom i Nordea, understreker at den norske kronen ikke er så sterk som den en gang var, som fører til at vi får mindre igjen for pengene våre enn det vi gjorde for noen år siden.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer