Din fordel som kunde hos Romerike Bredbånd: Dagbladet Pluss inkludert i abonnementet!

Romerike Bredbånd AS har inngått en avtale med Dagbladet om å gi deg tilgang til Dagbladet Pluss inkludert i ditt bredbåndsabonnement.
SPAR 795 kr årlig!

Tilgang inkludert i ditt bredbåndsabonnement fra RBB! (Spar 795 kr per år!)

Med et abonnement på Dagbladet Pluss kan du lese alt Plussinnhold på Dagbladet.no. Du får også tilgang til Dagbladets eAvis, Magasinet digitalt hver uke og vårt historiske arkiv. I Dagbladet Pluss-appen finner du også et stort arkiv med tidligere utgaver av Magasinet!


Alt dette får du

Tilgang til alt Plussinnhold på Dagbladet.no
Tilgang til alt innhold i vår app
Prisvinnende artikler og reportasjer
Saker som går i dybden
E-avisen & Magasinet
Dagbladets arkiv fra 1869

Dagbladet Pluss bruker aID som innlogging. Dersom du allerede har en aID-bruker hos en av Amedias lokalaviser, kan du bruke denne. Hvis ikke kan du lage en ny. I registreringsprosessen må du også registrere et gyldig betalingskort, men det belastes ikke noe beløp på dette.

Velg et abonnement

Løpende

Inkludert i ditt bredbånd fra RBB

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP Løpende

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

Løpende 0 kr per løpende 0 kr per dag.

*Dette abonnementet er inkludert i ditt bredbåndsabonnement fra Romerike Bredbånd AS. Ved å bestille abonnement godtar du at Dagbladet Pluss kan dele abonnementsdata (navn/epost) med Romerike Bredbånd AS, slik at de betaler for riktig kunde. Dersom ditt abonnement hos Romerike Bredbånd avsluttes vil ditt abonnement på Dagbladet Pluss gjennom Romerike Bredbånd stoppes.*Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår. Abonnementet på Dagbladet Pluss har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst ved å kontakte kundeservice hos Dagbladet Pluss.


Med Dagbladet Pluss får du dette:

Fortsatt ikke sikker? Prøv Dagbladet pluss gratis i en uke

*Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd)