Annonsørinnhold fra Easyshopper

Adlibris kampanjekode

Tilbud for august 2017
Adlibris logo /link til butikkside

Adlibris er ikke bare Norges, men Nordens desidert største nettbokhandel. Med et utvalg på over ti millioner titler i sitt sortiment har de noe for de aller fleste. Adlibris er kjente for rask levering og meget lave priser. De har en visjon om å gjøre bøker fra hele verden tilgjengelige i hele Norden. En god nyhet for alle bokelskere er at du nå kan få en rabattkode gjennom dagbladet.no. Adlibris rabattkode vil gi deg bøker til enda lavere priser, sammen med alle de andre gode fordelene denne nettbokhandelen kan gi deg.

Adlibris logo

Opptil 70% rabatt på papir og kontorartikler!

Utgår om

Trykk deg inn på linken for å komme til Adlibris sin outlet for kontorartikler! Masse gode priser. Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbud -
Adlibris logo

Papir og kontor opptil 70% rabatt!

Utgår om

Adlibris har en egen outlet innen papir og kontor hvor det er mulig å spare opptil 70%! Denne rabattkupongen tar deg rett til tilbudene.

Gå til tilbud -
Adlibris logo

Gi et gavekort!

Utgår om

Hos Adlibirs er det mulig å kjøpe gavekort. Dette er perfekt dersom du er usikker på hva du skal handle til noen. Klikk på kupongen for å gå rett til gavekortene.

Gå til tilbud -
Adlibris logo

Spar opptil 93% på bøker!

Utgår om

Klikk deg inn via denne rabattkupongen og finn bøker nedsatt med opptil 93%! Tilbudet gjelder så lenge lagret rekker. Klikk deg inn og spar massevis av kroner på bøker i dag!

Gå til tilbud -
Adlibris logo

Adlibris gavekort!

Utgår om

Gi bort et gavekort i gave. Med gavekort kan mottakeren velge blant et stort utvalg av bøker! Trykk deg inn på linken for å komme til gavekort siden.

Gå til tilbud -
Adlibris logo

Opptil 60% rabatt på hobbyartikler!

Utgår om

Hos Adlibris sin outlet side finner du masse hobbyartikler til fantastiske priser. Trykk deg inn på linken nå for å sjekke ut disse unike tilbudene. Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbud -
Adlibris logo

Gratis frakt til alle studenter!

Utgår om

Nå får alle studenter gratis frakt fra Adlibris. Trykk deg inn på linken for å finne pensumbøkene du trenger til ditt studie. Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbud -
Adlibris logo

Hobbyprodukter opptil 60% rabatt!

Utgår om

I Adlibris sin outlet finner du masse ulike hobbyprodukter svært billig. Klikk deg inn gjennom denne kupongen og spar bortimot 60%!

Gå til tilbud -
Adlibris logo

Gratis frakt for studenter!

Utgår om

ALLE studenter får fri frakt på bestillinger hos Adlibris. Nettbutikken har Norges største bokutvalg, pensumgaranti, lave priser og rask leveringstid. Klikke deg inn via denne kupongen og register deg som student i dag.

Gå til tilbud -
Adlibris logo

Opptil 93% avslag på en mengde bøker!

Utgår om

Adlibris har et tilbudstorg med en rekke bøker med opptil 93% avslag! Trykk deg inn på linken nå å finn nytt lesestoff. Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbud -
Adlibris logo

Adlibris - Pocketkrim til under kr 100,-

Hemmelig sluttdato

Velg og vrak mellom et tort utvalg av fantastiske krimbøker under 100kr. Ingen Adlibris rabattkode trengs. Linken sender deg til nettbutikken.

Gå til tilbud 100%
Adlibris logo

Adlibris - Opptil 35% rabatt på pensum

Hemmelig sluttdato

Adlibris gir deg nå opp til 35% rabatt på pensum i litteratur. I tillegg til dette så får du gratis frakt hvis du registrerer deg som student. Ingen Adlibris rabattkode trengs for å få tilgang til dette tilbudet.

Gå til tilbud 0%

Lave priser på kjente boktitler


Det å lese bøker er nå mer populært enn noen gang før. Mange interessante forfattere, både nykommere og veteraner, har kommet med flere spennende titler de siste årene. Etterspørselen er stor når vi nå er inne i høstsesongen og en lang vinter ligger foran oss. En enkel måte å få tilgang til nye bøker, lydbøker og e-bøker på er via en nettbutikk. Nettbutikker er alltid åpne og det er enkelt å bestille fra dem. I tillegg er det komfortabelt å kunne sitte i sitt eget hjem og lese anmeldelser før man velger å kjøpe. Det du bestiller leveres ut alle hverdager og vil komme i posten i løpet av få dager. Med Adlibris rabattkode fra dagbladet.no vil du også kunne spare en god del penger. Disse pengene kan brukes til å kjøpe enda flere bøker, så dette er noe alle bokormer vil kunne sette pris på. Rabattkode Adlibris vil sørge for at din handel i denne nettbutikken vil bli en enda bedre opplevelse.

Adlibris er kjent for å være en nettbokhandel, men tilbyr langt mer enn bare bøker. Nettbutikken er perfekt for å finne gaver til både store og små og har det du trenger til både kontoret og skolebenken. Du kan blant annet handle:

 • Spill og puslespill
 • Barneleker 
 • Uteleker 
 • Interiør til barnerommet
 • Strikke- og syprodukter
 • Perler
 • Maling
 • Kontorrekvisita 

Rask levering og gratis frakt over 299 kr


Adlibris rabattkode er en gave fra oss hos dagbladet.no til deg. Hver måned kommer det 75 000 nye titler inn i bokhandelen, så det skal ikke være mulig å gå tom for lesestoff. Med rabattkode Adlibris får du kjøpt bøker til en ekstra god pris. Så lenge de finnes på lager får du dem levert i postkassa i løpet av veldig kort tid. Hvis lageret skulle være tomt for akkurat den varen du hadde lyst på, kan leveringen ta noe lengre tid. En annen fordel med denne nettbokhandelen er at den har fri frakt ved bestillinger over 299 kr, så da er det bare til å bestille mye når man først er i gang. Adlibris er sertifisert av Trygg E-handel. Dette gir deg som kunde en ekstra trygghet når du betaler over internett.

Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Adlibris logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

22% rabatt på Fujifilm kamera INSTAX MINI 8!

Akkurat nå får du Fujifilm kamera INSTAX MINI 8 til kun kr. 695. Ordinær pris: kr. 895. Du sparer hele 22%! Dette vil du ikke gå glipp av!

Gå til tilbudet
Adlibris logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Få 22% rabatt på Fujifilm kamera INSTAX MINI 8!

Akkurat nå får du Fujifilm kamera INSTAX MINI 8 til kun kr. 695. Ordinær pris: kr. 895. Du sparer hele 22%! Trykk deg inn på linken for å se flere tilbud. Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbudet
Adlibris logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Opptil 60% rabatt på leker fra Paw Patrol!

Nå finner du supertilbud på de populære lekene fra Paw Patrol, med opptil 60% rabatt! Trykk deg inn på linken for å se alle tilbud. Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbudet
Adlibris logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

30% rabatt på bomullsgarn!

Trykk deg inn på linken for å komme til Adlibris sitt store bolmullsgarnsalg hvor du får 30% rabatt! Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbudet
Adlibris logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Letto Frontlight lesebrett til kun 995 kroner! inkl. etui.

Akkurat nå får du et lesebrett fra Letto + et etui til kun kr. 995, du sparer hele 33%! Lesebrettet fungerer like godt både inne og ute, har innebygget lys, 1 mnd batteritid, gir mulighet til å kjøpe e-bøker rett fra lesebrettet + mange andre gode funksjoner! Klikk deg inn og unn deg noe for sommeren. Ingen Adlibris rabattkode nødvendig.

Gå til tilbudet
Adlibris logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

30% rabatt!

Nå er det hobbyfest hos Adlibris! Her kan du finne varer med opptil 30% rabatt! Trykk deg inn på linken for å komme til tilbudet. Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbudet
Adlibris logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Spar opptil 85% på bøker!

Adlibris har helt opptil 85% rabatt på mange bøker i sitt mammutsalg. Tilbudet gjelder et begrenset antall bøker, så vær rask og sikre deg dine favoritter! Klikk deg inn gjennom denne kupongen og sjekk ut tilbudet.

Gå til tilbudet
Adlibris logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Forhåndsbestill bøker før mammutsalget!

Hold av og bestill for å sikre deg favorittbøkene dine FØR mammutsalget starter 6. mars. Du finner bøker nedsatt helt opptil 85%! Klikk deg inn og forhåndsbestill bøker gjennom denne rabattkupongen nå.

Gå til tilbudet
Adlibris logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

-22% på Fujifilm Instax Mini

Adlibris gir deg god pris på Fujifilm KAMERA INSTAX MINI, og du får hele 22% rabatt! Polaroidkameraet skriver ut bildene dine umiddelbart etter bildet er tatt! Motta tilbudet ved å klikke deg inn på nettbutikken gjennom denne rabattkupongen.

Gå til tilbudet

Fornøyde kunder

Rabattkode Adlibris fra dagbladet.no gir deg god rabatt i en nettbokhandel som allerede tilbyr lave priser. Med et utvalg som inneholder mange millioner titler, i tillegg til andre produkter som man kan finne i en vanlig bokhandel, har nettbutikken fått mange fornøyde kunder over hele Norden. De har klart å kombinere utvalg og tilgjengelighet på en meget god måte. Dette har de oppnådd samtidig som kostnadene har blitt holdt nede. Når bøkene i tillegg kan leveres i postkassen til kunden få dager etter bestillingen, er det nesten ingen behov for tradisjonelle bokhandlere lenger. For deg som er glad i bøker, og ønsker å spare tid og penger, er det å handle hos Adlibris ingen dum idé.

Fordelene ved å handle hos Adlibirs er mange og sjansen er stor for at du også blir fornøyd:

 • Lave priser
 • Stort utvalg
 • Rask leveringstid
 • Tilbud og rabattkoder
 • Fri frakt på kjøp over 299,-
 • Trygg e-Handel sertifisert
 • Enkel navigering i nettbutikken
 • Studentrabatt
 • Gratis faktura
 • Gode bokanbefalinger
 • God kundeservice
 • Flere betalingsmuligheter
 • 14 dagers returrett
Tilbud og rabattkoder Adlibris har ofte salg og disse samler vi kontinuerlig her under Adlibris rabattkuponger. Finner du en aktiv rabattkupong du ønsker å ta i bruk, kopierer du bare rabattkoden og klikker deg videre inn til nettbutikken gjennom kupongen. Rabattkoden tar du i bruk i kassen. Ønsker du tilbud fra flere lignende butikker? Da kan du sjekke ut Haugen bokLekmerFotoKnudsenMimmisCDON og Ellos. Her finner du både bøker og andre gode gavetips. For flere rabattkoder kan du også ta en titt på KK sine rabattkoder. Der kan du også være heldig å finne flere kuponger for Adlibris

Offisiell nettside

www.adlibris.no