Annonsørinnhold fra Easyshopper

Apollo rabattkode og tilbud i Februar 2019

Tilbud for februar 2019
Apollo logo /link til butikkside

Finn din Apollo rabattkode i dag! Nå får du fly og hotell til 1498 kr!

Her har vi samlet rabattkoder og andre tilbud fra Apollo til deg vår kjære leser. Med en kupongkode kan du bestille din drømmereise enda billigere. Du kan faktisk spare opptil 30% ved å benytte en av våre rabattkuponger. Apollo startet sitt eventyr med reiser til eksotiske Hellas allerede i 1986, og har siden den gang utvidet sitt tilbud om reiser verden over. Selskapet ble etablert i Norge i 1999, og er i dag et av de største charterselskapene i både Norge og Skandinavia. Selskapet tilbyr reiser med charterfly og rutefly til en rekke destinasjoner, både til kjente og mer ukjente destinasjoner for oss nordmenn. Apollo kan tilby deg alt fra storbyferier og charterreiser til elvecruise og rundreiser.

Apollo logo

Bestill sommerens reise med åpent kjøp

Utgår om

Bestiller du sommerens reise nå, får du åpent kjøp til og med 03.mars 2019 på alle pakkereiser! Sikre deg de beste prisene på din reise i dag!

Gå til tilbud 100%
Apollo logo

1 uke fly & hotell fra 1498 kr

Hemmelig sluttdato

Apollo har satt ned prisene på vårens & sommerens reiser, og du kan få 1 uke fly & hotell for kun 1498 kr

Gå til tilbud -
Apollo logo

Aktuelle tilbud!

Hemmelig sluttdato

Her finner du alle de aktuelle tilbudene fra Apollo! Klikk deg inn på denne linken og sjekk hva som er av tilbud i dag!

Gå til tilbud -

Reis til Syden!


Bestill en charterferie med rabattkode Apollo fra dagbladet.no! En charterferie består av fly og hotell, og er et meget populært og komfortabelt ferievalg. Vi nordmenn er jo velkjent med begrepet «Syden», men hvor er nå egentlig «Syden»? Når naboen eller kollegaen sier de skal til Syden i sommer, hvor skal de egentlig? Det kan jo være Mallorca, Hellas eller Tyrkia, eller kanskje også Thailand – er det en del av Syden nå eller snakker vi her om Østen? Ja, begrepet kan inkludere så mangt, men for de aller fleste handler kanskje begrepet om en pakkereise til et varmt sted med sol og strand, uansett om det er i Sør-Europa eller Asia. Fly og hotell er inkludert, og du kan også inkludere måltider og utflukter. Det kan være perfekt for en familieferie, en romantisk parferie eller en ferie for et eldre ektepar. 

Sydenferie-palmer-varme-ferie-Apollo-rabattkoder

Hva er vel bedre enn å slappe av og ikke tenke på noe som helst mens man er på ferie? Med Apollo rabattkode kan drømmen bli til virkelighet.


Reis på storbyferie og opplev fantastisk shopping og kultur


Planlegger du en storbyferie med kjæresten eller vennegjengen? Apollo kan hjelpe deg med hele opplegget enten du ønsker et fullt opplegg med fly, hotell, transfer og opplevelser, eller kun en eller noen av delene. Med Apollo rabattkode fra dagbladet.no er storbyferien enda nærmere! Reis til en av de store favorittene i Europa som London, Dublin, Paris, Roma, Amsterdam eller Barcelona!Om budsjettet et litt strammere, kan du velge andre populære destinasjoner, hvor pengene strekker litt lengre både når det gjelder hotell, mat, drikke og shopping. Vi tenker her på reisemål som Budapest, Praha, Dubrovnik, Krakow og Gdansk. Men i dagens jetset-liv finnes det også destinasjoner som New York, Bangkok og Chicago. Det har blitt populære valg for en langweekend.

Storbyferie-reise-Apollo-rabattkoder

Apollo tilbyr en rekke spennende reisemål til ulike storbyer som byr på shopping, kultur og deilig mat og drikke. Gjør det enkelt, bestill alt fra et sted med bruk av rabattkode Apollo.

Hva med et litt mer utradisjonelt valg?

Apollo er kanskje mest kjent for charterferier og storbyferier? Men selskapet har også massevis av andre spennende reiser på sitt program! Med rabattkode Apollo har du en rekke muligheter. Hva med et elvecruise på Seinen fra Paris til Normandie, eller et elvecruise på elvene Garonne og Dordogne med kultur og vin i Bordeaux? Cruise i Karibia og Middelhavet finnes også i Apollos store reiseutvalg. Du kan også velge noe litt mer utradisjonelt som en rundreise på Sri Lanka, Cuba eller i Vietnam og Kambodsja. Kombinasjonsreiser er også et interessant valg, her får du nemlig muligheten til å dra på rundreise i en uke og sjekke inn på et herlig hotell med sol og strand neste uke. Uansett hva du ønsker, er du sikret en fantastisk ferie!

Enkelt å booke ferie allerede i dag

Så fort du klikker deg inn på Apollo sine nettsider vil du oppdage hvor utrolig enkelt det er å booke reisen allerede i dag. Det eneste du trenger å gjøre er å taste inn ønsket destinasjon, tidspunkt og antall personer. Deretter bestiller du den reisen som er ledig og passer deg best. Ønsker du å vite litt om de ulike destinasjonene før du bestemmer deg for et reisemål kan du finne massevis av inspirasjon gjennom tekst, bilder og video av de ulike destinasjonene. Apollo har også en egen blogg du bør sjekke ut om du er usikker på hvor du ønsker å reise. 

Det mange gode grunner til å velge Apollo som reisebyrå, utover gode reisetips:

  • Lave priser
  • Pakketilbud
  • Charterreiser
  • Billige restplasser
  • Sikkert og trygt reisebyrå
  • Planlegger reisen for deg
  • Gode betalingsmuligheter
  • Tilbyr avbestillingsbeskyttelse
  • Tilbyr aktiviteter og opplevelser
  • Apollo rabattkode


Det trenger ikke koste så mye å reise

Vi i Dagbladet gjør vårt ytterste for at våre kjære lesere skal slippe å betale for mye. Her har vi samlet alle de beste reisetilbudene på en plass, slik at du skal kunne legge ut på reise uten å bekymre deg for å bli helt blakket på turen. Ønsker du å se flere tilbud på fly og hotell, kan du se etter rabattkoder for blant annet Expeida og Hotels.com. Flere Hotels.com rabattkoder kan du også være heldig å finne på KK sine sider for rabatter og tilbud.

Offisiell nettside

www.apollo.no