Annonsørinnhold fra Easyshopper

Apollo tilbud og rabattkoder

Tilbud for august 2017
Apollo logo /link til butikkside

Her har vi samlet rabattkoder og andre tilbud fra Apollo til deg vår kjære leser. Med en kupongkode kan du bestille din drømmereise enda billigere. Du kan faktisk spare opptil 30% ved å benytte en av våre rabattkuponger. Apollo startet sitt eventyr med reiser til eksotiske Hellas allerede i 1986, og har siden den gang utvidet sitt tilbud om reiser verden over. Selskapet ble etablert i Norge i 1999, og er i dag et av de største charterselskapene i både Norge og Skandinavia. Selskapet tilbyr reiser med charterfly og rutefly til en rekke destinasjoner, både til kjente og mer ukjente destinasjoner for oss nordmenn. Apollo kan tilby deg alt fra storbyferier og charterreiser til elvecruise og rundreiser.

Apollo logo

Spar 600 kroner!

Utgår om

Dersom du benytter deg av denne Apollo rabattkoden får du hele 600 kroner i rabatt på pakkereiser med charterfly! Tilbudet er gyldig dersom: du bestiller reisen din minimum 30 dager før avreise, bestiller ny reise som ikke allerede er nedsatt i pris. Rabattkoden kan ikke brukes på uspesifiserte reiser.

Vis rabattkode
Apollo logo

600 kroner avslag!

Utgår om

Planlegg din neste reise med Apollo og få 600kr avslag! Bare trykk deg inn via denne unike rabattkode kupongen.

Vis rabattkode
Apollo logo

Barn reiser for kun 1kr til Mallorca!

Utgår om

Apollo har akkurat nå en svært god kampanje der alle barn reiser for kun 1kr til Mallorca. Trykk deg inn på linken for å se hele tilbudet. Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbud -
Apollo logo

All inclusive for kun kr. 1 000 for voksne og kr. 1 for barn!

Utgår om

Er en reise til Kanariøyene eller Dubai noe for deg i vinter? Nå kan du bestille reise mellom 14.10.17 – 31.03.18 til flere destinasjoner og få all inclusive for kun kr. 1000 til voksne og kr. 1 til barna på utvalgte hoteller. Ingen Apollo rabattkode nødvendig.

Gå til tilbud -
Apollo logo

Alltid billige sydenreiser!

Utgår om

Trykk deg inn på linken for å komme til Apollo sitt restplass salg hvor du finner fantastiske priser på restplasser til Syden! Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbud -
Apollo logo

Billige storbyferier!

Utgår om

Trykk deg inn på linken for å komme til Apollo sin egen Storby side hvor du finner svært billige reiser til mange flotte storbyer! Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbud -
Apollo logo

Alltid billige storbyferier!

Utgår om

Denne rabattkupongen tar deg til nettsiden hvor du finner storbyreiser med både fly og hotell helt nede i 2198 kr! Klikk på linken å sjekk ut alle tilbudene! Ingen Apollo rabattkode nødvendig.

Gå til tilbud -
Apollo logo

Billige, flotte, deilige sydenreiser!

Utgår om

Trykk deg inn på linken for å komme til Apollo sin restplass side hvor du kan finne billige flybilletter til Syden i dag! Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbud 0%
Apollo logo

Sydenferie i 1 uke + hotell for kun 1.898 kr!

Utgår om

Nå kan du forlenge sommeren med en liten reise. Du finner svært lave priser i august og september til land som Hellas, Kroatia, Spania, Kypros og flere! Trykk deg inn på linken og se de fantastiske prisene! Ingen Apollo rabattkode nødvendig.

Gå til tilbud -
Apollo logo

Gi bort et reise gavekort!

Utgår om

Den beste gaven må vel være gi bort et minne for livet? Det vet Apollo, så nå kan du kjøpe gavekort hos Apollo. Trykk deg inn på linken for å bestille i dag. Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbud -
Apollo logo

Gi bort et reisegavekort!

Utgår om

Hva er vel bedre enn å gi en gave som vil være et minne for livet? Apollo gir deg muligheten til å kjøpe et gavekort på reise til noen du er glad i. Apollo har mange billige reiser som noen vil sette pris på! Denne rabattkupongen tar deg rett til gavekortene.

Gå til tilbud -
Apollo logo

Gi bort et gavekort!

Utgår om

Den beste gaven er vel å gi et varig minne. Nå tilbyr Apollo gavekort som du kan gi til noen du er glad i. Trykk deg inn på linken nå og bestill.

Gå til tilbud -
Apollo logo

Ukens kupp - opptil 30% avslag!

Hemmelig sluttdato

Hver torsdag har Apollo fantastiske tilbud som blir lagt ut på deres kampanjeside. Men, vær kjapp tilbudene er bare synlige til kl 13.00 på fredager. Klik på linken nedenfor for å bli sendt til kampanjesiden.

Gå til tilbud 0%
Apollo logo

Opptil 45% rabatt!

Hemmelig sluttdato

Her finner du alle restplassene til Syden som Apollo har tilgjengelig. Listen oppdateres fortløpende, så kom innom siden med jevne mellomrom dersom du er på jakt etter en billig restplass. Ingen Apollo rabattkode kreves!

Gå til tilbud -

Reis til Syden!


Bestill en charterferie med rabattkode Apollo fra dagbladet.no! En charterferie består av fly og hotell, og er et meget populært og komfortabelt ferievalg. Vi nordmenn er jo velkjent med begrepet «Syden», men hvor er nå egentlig «Syden»? Når naboen eller kollegaen sier de skal til Syden i sommer, hvor skal de egentlig? Det kan jo være Mallorca, Hellas eller Tyrkia, eller kanskje også Thailand – er det en del av Syden nå eller snakker vi her om Østen? Ja, begrepet kan inkludere så mangt, men for de aller fleste handler kanskje begrepet om en pakkereise til et varmt sted med sol og strand, uansett om det er i Sør-Europa eller Asia. Fly og hotell er inkludert, og du kan også inkludere måltider og utflukter. Det kan være perfekt for en familieferie, en romantisk parferie eller en ferie for et eldre ektepar. Hva er vel bedre enn å slappe av og ikke tenke på noe som helst mens man er på ferie? Med Apollo rabattkode kan drømmen bli til virkelighet.


Reis på storbyferie og opplev fantastisk shopping og kultur


Planlegger du en storbyferie med kjæresten eller vennegjengen? Apollo kan hjelpe deg med hele opplegget enten du ønsker et fullt opplegg med fly, hotell, transfer og opplevelser, eller kun en eller noen av delene. Med Apollo rabattkode fra dagbladet.no er storbyferien enda nærmere! Reis til en av de store favorittene i Europa som London, Dublin, Paris, Roma, Amsterdam eller Barcelona! Om budsjettet et litt strammere, kan du velge andre populære destinasjoner, hvor pengene strekker litt lengre både når det gjelder hotell, mat, drikke og shopping. Vi tenker her på reisemål som Budapest, Praha, Dubrovnik, Krakow og Gdansk. Men i dagens jetset-liv finnes det også destinasjoner som New York, Bangkok og Chicago. Dett haar blitt populære valg for en langweekend. Apollo tilbyr en rekke spennende reisemål til ulike storbyer som byr på shopping, kultur og deilig mat og drikke. Gjør det enkelt, bestill alt fra et sted med bruk av rabattkode Apollo.

Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Apollo logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

600 kr i rabatt på weekend-tur i mars!

Book en romantisk weekend i Europa i mars og få 600 kroner i rabatt hos Apollo! Opplev Roma, Paris, London, Amsterdam og mange flere byer svært billig. Linken nedenfor sender deg til dette tilbudet.

Vis rabattkode
Apollo logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

1000 kroner i rabatt på romantisk weekend i mars!

Apollo gir deg nå 1000 kr i rabatt på weekend-turer utenfor Europa! Opplev fantastiske byer som New York i mars. Ta i bruk rabattkoden for å motta tilbudet. Linken sender deg til nettsiden.

Vis rabattkode
Apollo logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Valentines-tilbud: 2 for 1!

Apollo feirer Valentines Day ved å gi sine kjære kunder 2 for 1 på Apollo Mondo Duo-hotellene! Tilbudet gjelder kun i dag og er ikke gyldig på reiser mellom 20. juni til 15. august. Klikk deg inn gjennom denne rabattkupongen og ta i bruk rabattkoden for å motta tilbudet!

Vis rabattkode
Apollo logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Black Friday - 1000,- i Charterferie

Nå får du 1000,- i prisavslag på charterferie, men kun på Black Friday, bruk koden for å få avslag!

Vis rabattkode
Apollo logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Black Friday - 500,- på ferie i Europa

Nå får du 500 kr ekstra i rabatt når du bruker koden!

Vis rabattkode
Apollo logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Nå kan alle barn reise for kun 1 krone til Mallorca!

Klikk deg inn via denne kupongen og bestill sydenferie til Mallorca i høst! Tilbudet gjelder alle utreiser mellom 19.08-26.08. Klikk deg inn og bestill familieturen svært billig i dag! Ingen Apollo rabattkode nødvendig.

Gå til tilbudet
Apollo logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Opptil 50% rabatt på sydenreiser!

Nå finner du sydenturer til halv pris hos Apollo i i april, mai og august! Klikk deg inn gjennom denne kupongen og finn reiser til Kroatia, Mallorca, Kypros og Hellas fra kun kr. 1 598.

Gå til tilbudet
Apollo logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Reiser fra kun 1798kr

Du kan nå bestille din sommerferie til Hellas, Croatia og Mallorca fra kun 1798kr. Klikk på linken nedenfor for å bli sendt til tilbudet.

Gå til tilbudet
Apollo logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Billige familiereiser!

Her kan du klikke deg inn og finne familiereiser til kun 1698 kroner for fly og 1 ukes hotellopphold. Barna kan spise hele oppholdet for kun 1 krone på flere av disse hotellene! Kupongen tar deg rett til tilbudet.

Gå til tilbudet
Apollo logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

All inclusive fra kun kr 500 uken i sommer!

Spis hva du vil uten å tenke på regningen! Nå kan du bestille All inclusive reiser hos Apollo fra kun kr 500 på ukesreiser i sommer. Ingen rabattkode nødvendig for dette tilbudet.

Gå til tilbudet

Hva med et litt mer utradisjonelt valg?

Apollo er kanskje mest kjent for charterferier og storbyferier? Men selskapet har også massevis av andre spennende reiser på sitt program! Med rabattkode Apollo har du en rekke muligheter. Hva med et elvecruise på Seinen fra Paris til Normandie, eller et elvecruise på elvene Garonne og Dordogne med kultur og vin i Bordeaux? Cruise i Karibia og Middelhavet finnes også i Apollos store reiseutvalg. Du kan også velge noe litt mer utradisjonelt som en rundreise på Sri Lanka, Cuba eller i Vietnam og Kambodsja. Kombinasjonsreiser er også et interessant valg, her får du nemlig muligheten til å dra på rundreise i en uke og sjekke inn på et herlig hotell med sol og strand neste uke. Uansett hva du ønsker, er du sikret en fantastisk ferie!

Enkelt å booke ferie allerede i dag

Så fort du klikker deg inn på Apollo sine nettsider vil du oppdage hvor utrolig enkelt det er å booke reisen allerede i dag. Det eneste du trenger å gjøre er å taste inn ønsket destinasjon, tidspunkt og antall personer. Deretter bestiller du den reisen som er ledig og passer deg best. Ønsker du å vite litt om de ulike destinasjonene før du bestemmer deg for et reisemål kan du finne massevis av inspirasjon gjennom tekst, bilder og video av de ulike destinasjonene. Apollo har også en egen blogg du bør sjekke ut om du er usikker på hvor du ønsker å reise. 

Det mange gode grunner til å velge Apollo som reisebyrå, utover gode reisetips:

  • Lave priser
  • Pakketilbud
  • Charterreiser
  • Billige restplasser
  • Sikkert og trygt reisebyrå
  • Planlegger reisen for deg
  • Gode betalingsmuligheter
  • Tilbyr avbestillingsbeskyttelse
  • Tilbyr aktiviteter og opplevelser
  • Apollo rabattkode


Det trenger ikke koste så mye å reise

Vi i Dagbladet gjør vårt ytterste for at våre kjære lesere skal slippe å betale for mye. Her har vi samlet alle de beste reisetilbudene på en plass, slik at du skal kunne legge ut på reise uten å bekymre deg for å bli helt blakket på turen. Ønsker du å se flere tilbud på fly og hotell, kan du se etter rabattkoder for blant annet Expedia og Hotels.com. Flere Hotels.com rabattkoder kan du også være heldig å finne på KK sine sider for rabatter og tilbud.

Offisiell nettside

www.apollo.no