Annonsørinnhold fra Easyshopper

Aktive tilbud & Apollo rabattkoder

Tilbud for november 2018
Apollo logo /link til butikkside

Her har vi samlet rabattkoder og andre tilbud fra Apollo til deg vår kjære leser. Med en kupongkode kan du bestille din drømmereise enda billigere. Du kan faktisk spare opptil 30% ved å benytte en av våre rabattkuponger. Apollo startet sitt eventyr med reiser til eksotiske Hellas allerede i 1986, og har siden den gang utvidet sitt tilbud om reiser verden over. Selskapet ble etablert i Norge i 1999, og er i dag et av de største charterselskapene i både Norge og Skandinavia. Selskapet tilbyr reiser med charterfly og rutefly til en rekke destinasjoner, både til kjente og mer ukjente destinasjoner for oss nordmenn. Apollo kan tilby deg alt fra storbyferier og charterreiser til elvecruise og rundreiser.

Apollo logo

Bestill en restplass og skap nye ferieminner for livet!

Hemmelig sluttdato

Her finner du alle restplassene som er tilgjengelige hos Apollo. Listen oppdateres fortløpende, så kom innom siden med jevne mellomrom dersom du er på jakt etter en billig restplass. Ingen Apollo rabattkode kreves!

Gå til tilbud 0%
Apollo logo

Gi bort et reisegavekort!

Hemmelig sluttdato

Hva er vel bedre enn å gi en gave som vil være et minne for livet? Apollo gir deg muligheten til å kjøpe et gavekort på reise til noen du er glad i. Apollo har mange billige reiser som noen vil sette pris på! Denne rabattkupongen tar deg rett til gavekortene, du trenger ingen Apollo rabattkode.

Gå til tilbud 0%
Apollo logo

Bestill sommerens reise med åpent kjøp

Hemmelig sluttdato

Bestiller du sommerens reise nå, får du åpent kjøp til og med 03.mars 2019 på alle pakkereiser! Sikre deg de beste prisene på din reise i dag!

Gå til tilbud -
Apollo logo

Aktuelle tilbud!

Hemmelig sluttdato

Her finner du alle de aktuelle tilbudene fra Apollo! Klikk deg inn på denne linken og sjekk hva som er av tilbud i dag!

Gå til tilbud -

Reis til Syden!


Bestill en charterferie med rabattkode Apollo fra dagbladet.no! En charterferie består av fly og hotell, og er et meget populært og komfortabelt ferievalg. Vi nordmenn er jo velkjent med begrepet «Syden», men hvor er nå egentlig «Syden»? Når naboen eller kollegaen sier de skal til Syden i sommer, hvor skal de egentlig? Det kan jo være Mallorca, Hellas eller Tyrkia, eller kanskje også Thailand – er det en del av Syden nå eller snakker vi her om Østen? Ja, begrepet kan inkludere så mangt, men for de aller fleste handler kanskje begrepet om en pakkereise til et varmt sted med sol og strand, uansett om det er i Sør-Europa eller Asia. Fly og hotell er inkludert, og du kan også inkludere måltider og utflukter. Det kan være perfekt for en familieferie, en romantisk parferie eller en ferie for et eldre ektepar. 

Sydenferie-palmer-varme-ferie-Apollo-rabattkoder

Hva er vel bedre enn å slappe av og ikke tenke på noe som helst mens man er på ferie? Med Apollo rabattkode kan drømmen bli til virkelighet.


Reis på storbyferie og opplev fantastisk shopping og kultur


Planlegger du en storbyferie med kjæresten eller vennegjengen? Apollo kan hjelpe deg med hele opplegget enten du ønsker et fullt opplegg med fly, hotell, transfer og opplevelser, eller kun en eller noen av delene. Med Apollo rabattkode fra dagbladet.no er storbyferien enda nærmere! Reis til en av de store favorittene i Europa som London, Dublin, Paris, Roma, Amsterdam eller Barcelona!Om budsjettet et litt strammere, kan du velge andre populære destinasjoner, hvor pengene strekker litt lengre både når det gjelder hotell, mat, drikke og shopping. Vi tenker her på reisemål som Budapest, Praha, Dubrovnik, Krakow og Gdansk. Men i dagens jetset-liv finnes det også destinasjoner som New York, Bangkok og Chicago. Det har blitt populære valg for en langweekend.

Storbyferie-reise-Apollo-rabattkoder

Apollo tilbyr en rekke spennende reisemål til ulike storbyer som byr på shopping, kultur og deilig mat og drikke. Gjør det enkelt, bestill alt fra et sted med bruk av rabattkode Apollo.

Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Apollo logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

1000 kroner i avslag på reise til Mallorca!

Nå får du som bestiller reise til Mallorca via denne rabattkupongen hele 1000,- i rabatt på din reise! Bruk Apollo rabattkoden for å registrere tilbudet og book før 21. januar for å benytte deg av rabatten. Spar penger på sommerens høydepunkt og gjør et knallkupp på sommerferien i dag før det er for sent!

Vis rabattkode
Apollo logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Spar 1000 kroner på din treningsferie!

Reis på treningsferie og få hele 1000 kroner i avslag på sportshotell og treningsreiser med avreise i tidsrommet 1. april–7. oktober 2018. Bruk Apollo rabattkoden for å aktivere rabatten! Dette fantastiske tilbudet vil du ikke gå glipp av.

Vis rabattkode
Apollo logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Spar 600 kroner!

Dersom du benytter deg av denne Apollo rabattkoden får du hele 600 kroner i rabatt på pakkereiser med charterfly! Tilbudet er gyldig dersom: du bestiller reisen din minimum 30 dager før avreise, bestiller ny reise som ikke allerede er nedsatt i pris. Rabattkoden kan ikke brukes på uspesifiserte reiser.

Vis rabattkode
Apollo logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

-1000 kroner på en mengde reiser i Asia!

Du sparer nå hele kr 1000 per person på en pakkereise i 2 uker til de asiatiske landene Thailand*, Vietnam*, Goa og Sri Lanka ved utreise mellom 1/1-31/3. Her opplever du en ny og spennende kultur, fantastisk mat, for ikke å snakke om masse sol, varme og strandliv. Benytt deg av dette utrolige tilbudet før det er for sent! Legg inn Apollo rabattkoden for å aktivere tilbudet. *Gjelder ikke reiser til Koh Samui & Koh Chang i Thailand og Phu Quoc i Vietnam.

Vis rabattkode
Apollo logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Få 1000 kroner i avslag på reiser til Lanzarote og Fuerteventura.

Reis til Lanzarote eller Fuerteventura i perioden 27.11-17.12 og få hele 1000 kroner i rabatt ved bruk av denne unike Apollo rabattkoden! Trykk på linken for å komme rett til tilbudet. Bare kopier og bruk koden i kassen.

Vis rabattkode
Apollo logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

600 kr i rabatt på weekend-tur i mars!

Book en romantisk weekend i Europa i mars og få 600 kroner i rabatt hos Apollo! Opplev Roma, Paris, London, Amsterdam og mange flere byer svært billig. Linken nedenfor sender deg til dette tilbudet.

Vis rabattkode
Apollo logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

1000 kroner i rabatt på romantisk weekend i mars!

Apollo gir deg nå 1000 kr i rabatt på weekend-turer utenfor Europa! Opplev fantastiske byer som New York i mars. Ta i bruk rabattkoden for å motta tilbudet. Linken sender deg til nettsiden.

Vis rabattkode
Apollo logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Valentines-tilbud: 2 for 1!

Apollo feirer Valentines Day ved å gi sine kjære kunder 2 for 1 på Apollo Mondo Duo-hotellene! Tilbudet gjelder kun i dag og er ikke gyldig på reiser mellom 20. juni til 15. august. Klikk deg inn gjennom denne rabattkupongen og ta i bruk rabattkoden for å motta tilbudet!

Vis rabattkode
Apollo logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Black Friday - 1000,- i Charterferie

Nå får du 1000,- i prisavslag på charterferie, men kun på Black Friday, bruk koden for å få avslag!

Vis rabattkode
Apollo logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Black Friday - 500,- på ferie i Europa

Nå får du 500 kr ekstra i rabatt når du bruker koden!

Vis rabattkode

Hva med et litt mer utradisjonelt valg?

Apollo er kanskje mest kjent for charterferier og storbyferier? Men selskapet har også massevis av andre spennende reiser på sitt program! Med rabattkode Apollo har du en rekke muligheter. Hva med et elvecruise på Seinen fra Paris til Normandie, eller et elvecruise på elvene Garonne og Dordogne med kultur og vin i Bordeaux? Cruise i Karibia og Middelhavet finnes også i Apollos store reiseutvalg. Du kan også velge noe litt mer utradisjonelt som en rundreise på Sri Lanka, Cuba eller i Vietnam og Kambodsja. Kombinasjonsreiser er også et interessant valg, her får du nemlig muligheten til å dra på rundreise i en uke og sjekke inn på et herlig hotell med sol og strand neste uke. Uansett hva du ønsker, er du sikret en fantastisk ferie!

Enkelt å booke ferie allerede i dag

Så fort du klikker deg inn på Apollo sine nettsider vil du oppdage hvor utrolig enkelt det er å booke reisen allerede i dag. Det eneste du trenger å gjøre er å taste inn ønsket destinasjon, tidspunkt og antall personer. Deretter bestiller du den reisen som er ledig og passer deg best. Ønsker du å vite litt om de ulike destinasjonene før du bestemmer deg for et reisemål kan du finne massevis av inspirasjon gjennom tekst, bilder og video av de ulike destinasjonene. Apollo har også en egen blogg du bør sjekke ut om du er usikker på hvor du ønsker å reise. 

Det mange gode grunner til å velge Apollo som reisebyrå, utover gode reisetips:

  • Lave priser
  • Pakketilbud
  • Charterreiser
  • Billige restplasser
  • Sikkert og trygt reisebyrå
  • Planlegger reisen for deg
  • Gode betalingsmuligheter
  • Tilbyr avbestillingsbeskyttelse
  • Tilbyr aktiviteter og opplevelser
  • Apollo rabattkode


Det trenger ikke koste så mye å reise

Vi i Dagbladet gjør vårt ytterste for at våre kjære lesere skal slippe å betale for mye. Her har vi samlet alle de beste reisetilbudene på en plass, slik at du skal kunne legge ut på reise uten å bekymre deg for å bli helt blakket på turen. Ønsker du å se flere tilbud på fly og hotell, kan du se etter rabattkoder for blant annet Expeida og Hotels.com. Flere Hotels.com rabattkoder kan du også være heldig å finne på KK sine sider for rabatter og tilbud.

Offisiell nettside

www.apollo.no