Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste Dentway rabattkoder & tilbud i Januar

Tilbud for januar 2019
Dentway logo /link til butikkside

Nå får du Dentway rabattkode gjennom dagbladet.no, som kan brukes ved bestilling. Dermed kan du glede deg over enda lavere pris med opptil 50% avslag, og i tillegg fordeler som gratis frakt ved ordrer over kr 400 og god kundeservice til alle kunder. Dentway.no er Nordens ledende nettbutikk innen tannbleking -og munnstellprodukter for hjemmebruk, og er virksomme i Sverige, Norge, Finland og Polen. Det mest populære produktet er Dentway Whitening Strips, men de selger også mye av tanntråd, tannkrem og tannbørster. De tilbyr forskjellige produkter, som Dentway White Strips, Dentway Starter kit og Dentway Refill kit. I tillegg har de produkter fra kjente varemerker, som SB12, Pepsodent, Oral-B og Colgate. 

Dentway logo

Skinnende hvite tenner for bare 495,-

Hemmelig sluttdato

Få ett startkit for tannbleking til bare 495,-

Gå til tilbud -

Lave priser på kjente merkevarer


Når en smiler, er ikke noe vakrere enn et hvitt smil. En trenger ikke lenger skamme seg over sine gule tenner, selv ved mye te og kaffe drikking, siden det finnes råd for de som ikke har råd til å bruke tannlegens dyre tannbleking. Nå har det kommet produkter som bruker samme metode som de gjør hos tannlegen, og Dentway sine produkter lover dette. På nettet finner du de enkelt ved å søke opp dentway.no. I nettbutikken kan du sitte og titte på vareutvalget i ro og fred. Der forklarer de alt du trenger å vite før du bestiller. Nettbutikken er alltid åpen, og det er enkelt å bestille fra den. De har også fornøyd-kunde-garanti, og gratis dentline linje, dvs. gratis tann- og munnrådgivning fra en profesjonell tannpleier. Med Dentway rabattkode fra dagbladet.no vil du kunne spare en god del penger. Rabattkode Dentway vil sørge for at du får ditt hvite smil til lav pris. Dentway gir deg hvitere tenner på 10 dager med garantert resultat!


Rask levering og gratis frakt med bestillinger over 400 kroner


Dentway rabattkode er en liten overraskelse fra oss til deg. Her finner du tannbleking -og munnstellprodukter for hjemmebruk, og med rabattkode Dentway fra dagbladet.no får du kjøpt disse til en rimeligere pris. Skal du bleke tennene, betyr det at du tjener penger på å gjøre dette selv med Dentway tannbleking, istedet for å gjøre det hos tannlegen. Gratis frakt på forsendelser over 400 kroner er også et tilbud å ta med seg. Har de varen på lager, bringer de den raskt til din dør med Bring eller Posten i løpet av få dager. Ønsker du å angre på ditt kjøp har du 14 dagers returrett, og fornøyd kundegaranti innebærer at du får pengene tilbake hvis resultatet ikke blir som du ønsker. Hos Dentway kan du betale med sikre betalingsløsninger, som Visa , Mastercard, Payex eller Klarna. De bruker trygg e-handel, hvilket innebærer at de er sertifisert etter strenge regler. Alt dette gjøres for at du skal føle deg trygg og fornøyd når du handler hos dentway.no.

Fornøyde kunder overalt

Rabattkode Dentway fra dagbladet.no gir deg en flott rabatt på tannbleking - og munnstellprodukter for hjemmebruk, som allerede har lave priser. Den gode kundeservicen samt det store utvalget av disse produktene, har gitt nettbutikken fornøyde kunder overalt. Dentway.no har sørget for at du kan kjøpe disse produktene, og det uten å måtte forlate hjemmet. Du kan også kontakte deres dentline, hvor en tannpleier sitter og svarer på ting du lurer på. De selger produktene sine til priser som er konkurransedyktige. Når du da legger til den gode kundeservicen med fornøyd garanti, og gratis frakt på bestillinger over 400 kroner, da skjønner du hvorfor kundene deres ikke handler andre steder. Bestill dine tannbleking- og munnstellprodukter, og bruk din rabattkode i dag du også!