Black Friday banner
Annonsørinnhold fra Easyshopper

Gymgrossisten rabattkode & gode tilbud i November

Tilbud for november 2018
Gymgrossisten logo /link til butikkside

Alt får du til lave priser hos Gymgrossisten, men enda lavere blir de når du benytter en Gymgrossisten rabattkode fra dagbladet.no. Vi har samlet alle gode tilbud for deg og nå kan du spare opptil hele 70% på en mengde produkter. Gymgrossisten er Norges ledende nettbutikk for de som trener eller er interessert i trening. Nettstedet ble startet opp allerede i 1998, to år etter at selve selskapet ble stiftet. Nettbutikken bugner av gode tilbud og kampanjer på alt fra kosttilskudd, treningsklær og til treningstips. Her finner du så å si alt du trenger for en vellykket økt på treningssenteret eller annen type trening samt gode løsninger for å gi kroppen næringen den trenger. 

Gymgrossisten logo

BLACK WEEK: 25-60 % rabatt på nesten alt

Utgår om

Det er Black Week, og Gymgrossisten gir deg årets største salg med 25-60 % rabatt på nesten alt!

Gå til tilbud -
Gymgrossisten logo

Gode tilbud i outleten!

Hemmelig sluttdato

Gymgrossisten har en egen outlet med mange gode tilbud! Klikk deg inn i dag via linken og finn produkter til fantastiske priser. Du trenger ingen Gymgrossisten rabattkode!

Gå til tilbud -
Gymgrossisten logo

Spar opptil 70% på kosttilskudd, treningsklær og tilbehør!

Hemmelig sluttdato

Gymgrossisten har alltid salg som gir deg opptil 70% rabatt på en mengde med utvalgte varer til trening. Ingen Gymgrossisten rabattkode trengs for å få tilgang til dette tilbudet, bare klikk på lenken for å komme direkte til kampanjesiden.

Gå til tilbud -
Gymgrossisten logo

Gratis frakt og retur!

Hemmelig sluttdato

Nå får du gratis frakt fra Gymgrossisten når du handler for kr 500 eller mer! Skulle du ikke være fornøyd får du også gratis retur. Ingen Gymgrossisten rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud -

Kvalitetsprodukter av alle slag


De fleste som trener vet hvor viktig det er å få i seg de næringsstoffene kroppen trenger. Dette gjelder både proffene og de som trener for å holde seg i form. Hva man trenger, hvor mye og videre, vil variere utfra treningen og målene man har. Dette har Gymgrossisten tatt hensyn til, og har derfor et bredt utvalg som passer for alle.

Jogge-løpe-trening-kondisjon-spar-penger-på-prodkter-med-en-Gymgrossisten-rabattkode

De allerede lave prisene klarer du å presse ytterligere ned med Gymgrossisten rabattkode fra dagbladet.no. Driver du med Body Building vil du finne blant annet finne et godt utvalg proteinpulver, gainere og BCAA som hjelper deg på veien. Vil du ned i vekt? Da kan du ta en titt på CLA tabletter – eller hva med en Diet Pack, som er spesielt tilpasset vekttap. Er du av dem som helst ikke vil bruke tilskudd, men få tilført all næring via maten, har Gymgrossisten noe for deg også. Her finner du for eksempel mandelmel og havremel for sunnere baking. Hos Gymgrossisten finner du kvalitetsprodukter fra kjente merker som blant annet:

 • Star Nutrition
 • Casall
 • Mutant
 • Chained Nutrition
 • NOCCO
 • Under Armour
 • Adidas
 • Gorilla Wear
 • Better Bodies
 • Bringwell
 • Soma


Bruk en rabattkode fra Gymgrossisten for rimelig kosttilskudd, treningsklær eller annet du trenger. 

Muskeltrening-i-treningsstudio-for-å-øke-muskelmasse


Lav pris og rask levering


Gymgrossisten leverer produkter over hele landet. Når du har bestilt varer vil du få de tilsendt i posten. Allerede 2-5 virkedager senere har du pakken din. Gymgrossisten har ofte ulike kampanjer på forskjellige produkter. Akkurat nå kan du for eksempel få helt opptil 40% rabatt på proteinbarer. Hver måned setter Gymgrossisten fokus på enkelte varer eller merker, og tilbyr deg disse rimelig. Samtidig opererer nettbutikken med en prisløfte du neppe finner så mange andre steder. Finner du varen du har kjøpt hos dem et annet sted, men til en lavere pris, betaler de deg tilbake mellomlegget. Bedre kan det vel nesten ikke bli. Jo, faktisk kan det det. Bestiller du for over kr 500, får du varene dine tilsendt fraktfritt. Det er ingen tvil om at denne nettbutikken legger seg i selene for å gjøre kundene fornøyde. Ikke glem å legg inn koden fra rabattkode Gymgrossisten når du bestiller.

Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Gymgrossisten logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

200 kroner i rabatt på treningsklær, -utstyr og kosttilskudd!

Med denne Gymgrossisten rabattkoden får du 200 kroner i rabatt ved kjøp over 800 kroner i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å finne et stort utvalg treningsklær, treningsutstyr og et hav av gode kosttilskudd! Rabattkupongen tar deg direkte til butikken hvor du kan handle dine favoritter!

Vis rabattkode
Gymgrossisten logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% rabatt på alt fra Star Nutrition Gear!

Dersom du bruker denne Gymgrossisten rabattkoden i nettbutikken får du 10% avslag på alt fra Star Nutrition Gear denne uken! Klikk deg inn i dag for å finne treningstøy og utstyr til både dame og herre og gjør et skikkelig kupp! Kupongen tar deg direkte til kampanjen.

Vis rabattkode
Gymgrossisten logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% rabatt på alt fra Star Nutrition!

Denne uken får du 10% avslag på alt fra Star Nutrition ved bruk av denne Gymgrossisten rabattkoden i nettbutikken! Klikk deg inn direkte via rabattkupongen for å gjøre et kupp på dine favorittkosttilskudd og spar penger i dag med dette flotte tilbudet!

Vis rabattkode
Gymgrossisten logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

-100 kr på handelen!

Handler du for 400 kroner eller mer mottar du nå en verdisjekk på 100 kroner som du kan handle med siden. Klikk deg inn her, kopier denne Gymgrossisten rabattkoden og lim den inn i kassen for å motta verdisjekken.

Vis rabattkode
Gymgrossisten logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

34 % rabatt på proteinpudding

Nå får du 34 % rabatt på ProPud proteinpudding fra NJIE hos Gymgrosissten. Den koster nå kun 19 kr!

Gå til tilbudet
Gymgrossisten logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

10 % rabatt på Barebells proteinbar

Nå får du 10 % rabatt på en boks med 12 stk Barebells proteinbar hos Gymgrossisten!

Gå til tilbudet
Gymgrossisten logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Minst 20 % rabatt på besteselgere fra Star Nutrition og Chained Nutrition

I forbindelse med farsdag gir Gymgrossisten deg minst 20 % rabatt på besteselgere fra Star Nutrition og Chained Nutrition!

Gå til tilbudet
Gymgrossisten logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Opptil halv pris på proteinbarer!

Ikke gå glipp av høstens største tilbud på proteinbarer! Nå får du nemlig opptil hele 50% avslag på dine favoritter. Bestill i dag og gjør et kupp, ingen Gymgrossisten rabattkode er nødvendig!

Gå til tilbudet
Gymgrossisten logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

2 for 1 på alt fra Chained Nutrition!

Klikk deg inn i dag for å få med deg 2 for 1 på alt fra Chained Nutrition. Her finner du blant annet BCAA, ZMA og mye mer. Gå ikke glipp av dette tilbudet.

Gå til tilbudet
Gymgrossisten logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

STERKE SOMMERTILBUD!

I juli får du masse sterke sommertilbud med opptil hele 50% rabatt i nettbutikken. Du finner et stort utvalg treningsklær og -utstyr, kosttilskudd og mye mer direkte gjennom rabattkupongen! Ingen Gymgrossisten rabattkoden kreves for disse tilbudene.

Gå til tilbudet

Hjelp til å komme i gang

Gymgrossisten er ikke bare nettbutikken for den proffe, men er også til god hjelp for nybegynnere som ønsker å komme i form, gå ned i vekt, opp i vekt, bedre helsa, bli sterkere, få bedre kondisjonen eller bygge muskler. Uansett mål kan du finne den inspirasjonen og hjelpen du trenger for å komme i gang. Du kan blant annet finne pakker som passer det målet du ønsker å oppnå, lese inspirasjonsartikler, se filmer på YouTube, melde deg på nyhetsbrevet og motta tips eller sjekke ut sidene deres i sosiale medier.

Treningsstudio-med-treningsapparater-dame-muskelbygging

Du finner også ofte kampanjer med gode tilbud eller rabattkoder her hos oss som kan gjøre det litt lettere å komme i gang.

Gymgrossistens fornøyde kunder

Gymgrossisten har absolutt fornøyde kunder. Den stadig økende kundemassen er beviset for dette. De aller fleste kundene kommer tilbake og bestiller på nytt – og på nytt. Bli ikke overrasket du om du blir en av disse, når du handler vil du oppdage fordeler som:

 • Lave priser
 • Fri frakt på kjøp over 500,-
 • Gratis retur
 • Prisløfte
 • Bonustilbud
 • God kundeservice
 • Rask levering
 • Stort utvalg av kvalitetsprodukter
 • Gode tilbud og kampanjer
 • Gymgrossisten rabattkode
 • Hjelp, tips og inspirasjon


Prisene og prisgarantien er helt klart en av årsakene til den stadige veksten av kunder. Samtidig er produktene nettbutikken leverer fra kjente merker og av en utmerket kvalitet – noe som er utrolig viktig innenfor treningsbransjen for å få den effekten av produktene som de er ment å ha. Samtidig kan nettbutikken også skilte med en utmerket kundetjeneste, som er tilgjengelig både på chat og e-post. Proff, amatør eller kun på jakt etter gode produkter - bestill varer til lave priser med rabattkode Gymgrossisten.

Offisiell nettside

www.gymgrossisten.no