Black Friday banner
Annonsørinnhold fra Easyshopper

Hotels.com rabattkode & tilbud i November 2018

Tilbud for november 2018
Hotels.com logo /link til butikkside

Bruk en Hotels.com rabattkode før du bestiller hotellrom for enda billigere overnatting. Her har vi samlet alle de beste tilbudene for deg, og akkurat nå er det mulig å spare hele 50% på ditt hotellrom.

Hotels.com har en meget god kundeservice, og i motsetning til mange andre aktører kan du også kan bestille hotellrom via telefon. Nettsiden er tilgjengelig på 37 språk og er en del av det verdensomspennende Expedia-nettverket.

For tiden har Hotels.com ca. 19 000 hoteller og eiendommer du kan velge mellom, og med rabatt på bestillingen vil du nærmest garantert finne en god deal som passer deg her.

Hotels.com logo

Spar opptil 40 % rabatt på ditt neste opphold!

Hemmelig sluttdato

Hotels.com har vintersalg, og du kan spare opptil 40 % rabatt på ditt neste opphold!

Gå til tilbud -
Hotels.com logo

4 og 5 stjernes hotell til maks 1000 kroner!

Hemmelig sluttdato

Bo på eksklusive 4- og 5-stjernes hotell for 1000 kroner eller MINDRE! Dette er et tilbud du bare ikke kan gå glipp av! Klikk deg inn på linken og bestill din reise i dag!

Gå til tilbud -
Hotels.com logo

Spar penger på gruppereiser!

Hemmelig sluttdato

Skal du booke reise for idrettslag, bryllup, møter eller andre arrangementer? Finn din gruppepris i nettbutikken i dag! Du finner masse å velge mellom til skikkelig gode priser, ingen Hotels.com rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud 100%
Hotels.com logo

Spar opptil 50% rabatt på din weekendtur!

Hemmelig sluttdato

Akkurat nå kan du booke din weekendtur i nettbutikken og få opptil 50% rabatt på din neste reise! Trykk deg inn på linken for å bestille i dag. Ingen Hotels.com rabattkode nødvendig!

Gå til tilbud 0%
Hotels.com logo

Siste liten-tilbud på hotell!

Hemmelig sluttdato

Er du på utkikk etter en siste liten-ferie? Nå kan du spare store summer på hotell, alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn via rabattkupongen og søke opp din destinasjon! Du trenger ingen Hotels.com rabattkode.

Gå til tilbud -

Hotels.com rabattkode - slik brukes den

Det er enkelt å bruke hotels.com rabattkoder fra Dagbladet, bare følg instruksjonene under og nyt opptil 50 % rabatt på din neste hotellbestilling:

 1. Finn rabattkoden du ønsker å benytte
 2. Klikk på  "Gå til tilbud" eller "Vis rabattkoden"
 3. Finn hotellet eller eiendommen du ønsker å leie og bestill denne
 4. Hvis du kopierte en rabattkode i steg 2 legger du denne til i betalingsprosessen for å redusere prisen umiddelbart
 5. Gjennomfør betalingen og kos deg på tur!

Se videoen under for et eksempel på bruk av Hotels.com rabattkoder fra Dagbladet:


Bestill et hotellrom i dag

Med en Hotels.com rabattkode kan du gjøre ferien din enda billigere. En rabattkode Hotels.com kan nemlig brukes på tusenvis av overnattingssteder over hele verden, hvor du kan bestille alt fra luksuriøse femstjernershoteller og suiter til en seng i en sovesal.

Storbyreise-hotell-overnatting-Hotels-com-rabattkoder

På forsiden kan du velge byen du skal overnatte i, datoene du planlegger å være borte og hvor mange som er med på turen. Du kan også velge å skrive inn et landemerke. Skal du f.eks. til Berlin, kan du skrive «Brandenburger Tor» hvis du ønsker å bo i nærheten av dette kjente monumentet. Dette sparer deg for mye tid, og gjør søkingen langt mer effektiv.

Bruk gjerne litt tid på forsiden til å gjøre deg kjent med produktet og alle tjenestene nettsiden tilbyr. Hotels.com har blant annet en prisgaranti som innebærer at selskapet lover å matche en evt. lavere pris du finner for det samme hotellrommet på et annet nettsted.


Velg hotellet som passer til deg


Med en Hotels.com rabattkode er drømmeferien aldri langt unna. En rabattkode Hotels.com kan du blant annet bruke når du har filtrert deg fram til drømmehotellet ditt på Hotels.com. Dette går som en lek etter at du har trykket på «Søk» på forsiden. På resultatsiden kan du nemlig avgrense resultatene etter pris og stjernerangering, sånn at du raskt kan tilpasse ønsket overnatting til feriebudsjettet ditt.

Du kan også velge å hake av for fasiliteter du ønsker at overnattingsstedet skal ha. Hvis du er på jobbreise kan det være lurt å hake av for Internett, slik at du slipper å løpe rundt i en fremmed by for å lete etter nærmeste Starbucks.

En annen nyttig funksjon på resultatsiden er kartet over byen du skal bo i Når du klikker på dette får du opp en større versjon, og du kan således se nærmere på hoteller som har en god beliggenhet angående severdigheter og offentlig transport.

Registrer deg og få enda flere rabatter

Med en rabattkode Hotels.com har du allerede tilgang til noen av markedets beste hoteller, men du kan faktisk få tak i enda flere rabatter hvis du registrerer deg på selskapets nettside. Hotels.com har nemlig et veldig godt lojalitetsprogram kalt Rewards.

Det er helt gratis å være medlem av fordelsprogrammet, og når du har samlet opp ti netter får du én natt gratis basert på gjennomsnittsverdien av overnattingene du har gjennomført. Denne rabatten kan brukes på de fleste hoteller, og passer perfekt til å holde utgiftene nede for deg som reiser ofte. De aller fleste eiendommene på siden betales på forhånd, noe som betyr at du slipper å stresse med å ta ut masse penger i fremmed valuta.

Destinasjoner verden over

Uansett hvor du måtte ønske å reise, finner du stort sett et godt utvalg av hoteller på Hotels.com. Du finner blant annet svært billige hotellrom i de populære reisemålene:

  Opplevelser-reise-verden-over-hotell-overnatting-Hotels-com-rabattkoder

  Husk alltid å se etter en aktiv Hotels.com rabattkode før du booker reise. Det kan du spare mye på!

  Bestill et hotellrom på en av disse flotte destinasjonene hos hotels.com, med rabattkupong fra Dagbladet

  • London
  • Paris
  • Amsterdam
  • Bangkok
  • Krakow
  • Brussel
  • København
  • Berlin
  • Roma
  • Nice
  • Budapest
  • Riga
  • Gdansk
  • Manchester
  • Warszawa
  • Stockholm 
  • Barcelona
  • Edinburgh
  • Gøteborg
  • New York
  • Praha
  • Las Vegas
  • Dublin
  • Aalborg
  Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
  Hotels.com logo
  Denne koden er ikke lengre gyldig.

  Bestill overnatting til 700kr og få 10% rabatt

  Skal du tilbringe en natt eller to på hotel i nærmeste framtid? Denne rabattkoden gir deg 10% rabatt for overnatting til minimum 700kr. Bestill ditt opphold på hotels.com innen 9.september og spar 10%!

  Vis rabattkode
  Hotels.com logo
  Denne koden er ikke lengre gyldig.

  Ytterligere 10% rabatt på hotellopphold!

  Spar opptil 30% på overnattingssteder og ytterligere 10% ved bruk av denne rabattkoden fra Hotels.com. Her er det et stort utvalg av hoteller fra destinasjoner verden over å velge mellom. Bestill innen 23. mai 2018 og reis mellom 23. april og 31. juli 2018 for å få dette tilbudet.

  Vis rabattkode
  Hotels.com logo
  Denne koden er ikke lengre gyldig.

  10% rabatt på ditt valgte hotell

  Benytt deg av denne rabattkoden fra Hotels.com og få 10% rabatt på ditt hotellopphold når du reiser senest 26.06.2018. Bestill ferien allerede i dag og spar penger på hotell. Dette tilbudet vil du ikke gå glipp av. Klikk deg inn direkte via denne kupongen for å komme til tilbudet.

  Vis rabattkode
  Hotels.com logo
  Denne koden er ikke lengre gyldig.

  10% tilbud på ditt neste hotellopphold!

  Benytt deg av dette supre tilbudet fra Hotels.com og book hotell nå med overnatting mellom 20/11-17 og 31/07-18. Du kan få 10% tilbud på ditt opphold. Rabattkupongen tar deg rett til nettbutikken, der finner du også en mengde hoteller til din neste drømmedestinasjon!

  Vis rabattkode
  Hotels.com logo
  Denne koden er ikke lengre gyldig.

  10% tilbud på ditt hotellopphold!

  Denne Hotels.com rabattkoden gir deg 10% tilbud på alle hotellopphold med overnatting før 30. juni 2018. Klikk deg videre i dag for å bestille reisen du alltid har drømt om. Du finner en rekke flotte hoteller over hele verden! Rabattkupongen gir deg tilgang til koden og tar deg direkte til nettbutikken.

  Vis rabattkode
  Hotels.com logo
  Denne koden er ikke lengre gyldig.

  10% avslag på ditt hotellopphold!

  Denne Hotels.com rabattkoden gir deg 10% avslag på alle hotellopphold med overnatting før 30. april 2018. Klikk deg inn i dag for å gjøre et kupp på din neste reise, du finner en mengde flotte hoteller over hele verden, så her det mye å velge mellom. Rabattkupongen gir deg koden og tar deg direkte til nettbutikken.

  Vis rabattkode
  Hotels.com logo
  Denne koden er ikke lengre gyldig.

  200 kroner i avslag på ditt neste hotellopphold!

  Planlegger du ditt neste ferieopphold? Bruk denne Hotels.com rabattkoden og få hele 200 kroner i avslag på ditt neste hotellopphold dersom du bestiller for minimum kr 1500. Spar noen kroner! Klikk deg inn i dag for å finne hoteller verden over og book ditt neste opphold direkte via rabattkupongen!

  Vis rabattkode
  Hotels.com logo
  Denne koden er ikke lengre gyldig.

  Få 10% rabatt på ditt neste hotellopphold!

  Benytt deg av denne unike rabattkoden fra Hotels og få 10% rabatt på ditt neste hotellopphold! Linken tar deg rett til tilbudet. Bare kopier og bruk koden i kassen.

  Vis rabattkode
  Hotels.com logo
  Denne koden er ikke lengre gyldig.

  Få 10% rabatt på ditt neste hotellopphold!

  Benytt deg av denne unike rabattkoden fra Hotels og få 10% rabatt på ditt neste hotellopphold! Linken tar deg rett til tilbudet. Bare kopier og bruk koden i kassen.

  Vis rabattkode
  Hotels.com logo
  Denne koden er ikke lengre gyldig.

  10% rabatt!

  Reis innen 4. januar 2018 og få 10% på din bestilling hos Hotels.com! Dette er perfekt for deg som drømmer om en liten ferie. Trykk deg inn på linken for å se alle tilbud. Kopier og bruk koden i kassen.

  Vis rabattkode

  Trygg booking

  Med et strengt personvern og sikker betaling behøver du ikke å være skeptisk til å booke reise gjennom Hotels.com. Snarere tvert om for jo mer lojal kunde du er, jo større rabatter får du gjennom deres bonusordning og hemmelige pristibud. Det er mange grunner til å booke hotell gjennom Hotels.com:

  • Prismatch
  • Trygg betaling
  • Bonusordningen Hotels.com Rewards
  • Lave priser
  • Kampanjepriser
  • Døgnåpen kundeservice
  • Enkelt å booke hotell
  • Lagrer tidligere besøkte hoteller
  • Gode avbestillingsmuligheter
  • Dagens tilbud
  • Hotels.com rabattkode
  • Restplasser
  • Gode hotellbeskrivelser
  • Flere betalingsmuligheter
  • Egen bestillingsapp


  Ønsker du å se flere reisetilbud kan du også se etter en Expedia og Apollo rabattkode. For flere Hotels.com rabattkoder kan du gå inn på KK sine sider for tilbud og rabattkoder. 

  God tur!

  Offisiell nettside

  www.hotels.com