Annonsørinnhold fra Easyshopper

Fantastiske tilbud & rabattkoder fra Hotels.com i September

Tilbud for september 2017
Hotels.com logo /link til butikkside

En Hotels.com rabattkode gjør det enda billigere å bestille overnatting. Her har vi samlet alle de beste tilbudene for deg og akkurat nå er det mulig å spare hele 50% på ditt hotellrom. Hotels.com har vært på markedet i sin nåværende form siden 2002, og har i løpet av den tiden utviklet seg til å være en av de ledende nettsidene for bestilling av hotellrom. Nettsiden har en meget god kundeservice, noe som illustreres av at du også kan bestille hotellrom via telefon. Den er tilgjengelig på 37 språk og er en del av det verdensomspennende Expedia-nettverket. For tiden har Hotels.com ca. 19 000 eiendommer i databasen, noe som gir deg gode muligheter til å finne hotellet du er på jakt etter.

Hotels.com logo

10% rabatt!

Utgår om

Reis innen 4. januar 2018 og få 10% på din bestilling hos Hotels.com! Dette er perfekt for deg som drømmer om en liten ferie. Trykk deg inn på linken for å se alle tilbud. Kopier og bruk koden i kassen.

Vis rabattkode
Hotels.com logo

Opptil 40% på din neste booking!

Utgår om

Sjekk ut kampanjen til Hotels.com og få opptil 40% rabatt på din neste booking! Linken vil ta deg rett til tilbudet. Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbud -
Hotels.com logo

Opptil 25% rabatt!

Utgår om

Reis mellom 15. oktober 2017 og 15. april 2018 og få opptil 25% rabatt på flotte nordlyshoteller. Dette er et fantastisk tilbud for deg som vil oppleve flotte norden til en billig penge! Linken tar deg rett til tilbudet. Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbud -
Hotels.com logo

Bonusovernattinger og billig hotell!

Utgår om

Er du medlem hos Hotels.com? Medlemmer får 1 bonusovernatting for hver 10 natt og tilgang på mange gode tilbud. Klikk deg inn gjennom denne rabattkupongen og bli medlem i dag!

Gå til tilbud -
Hotels.com logo

Opptil 50% rabatt på din weekend tur!

Utgår om

Akkurat nå kan du booke din weekend tur via hotels.com og få opptil 50% rabatt på din neste weekend tur! Trykk deg inn på linken for å finne ut mer. Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbud -
Hotels.com logo

Spar opptil 50% rabatt på din weekend tur!

Utgår om

Akkurat nå kan du booke din weekend tur via hotels.com og få opptil 50% rabatt på din neste weekend tur! Trykk deg inn på linken for å bestille i dag. Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbud -
Hotels.com logo

Fantastiske bonuser for medlemmer!

Utgår om

Registrer deg som medlem hos Hotels.com nå og få masse fordeler, sånn som 1 gratis overnatting for hver 10 natt + mer. Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbud -
Hotels.com logo

Få en bonusovernattinger og lavere priser!

Utgår om

Som medlem hos Hotels.com får du 1 bonusovernatting for hver 10 natt. Plus at du få hemlige super pris & tilbud tilsendt. Registere deg i dag via denne linken for å ikke gå glipp av de beste tilbudene som er kun for deg. Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbud -
Hotels.com logo

Hotels.com - Få gratis overnatting!

Hemmelig sluttdato

Hos Hetels.com kan du spare opp til masse gratis overnattinger. Du samler alle netter du booker hos dem og etter natt 10 så får du en gratis natt. Du trenger ikke en Hotels.com rabattkode for å ta del av dette tilbudet!

Gå til tilbud -
Hotels.com logo

Hotels.com - 20% rabatt på Radisson!

Hemmelig sluttdato

Spar opptil 20% nå! Nyt en helg i Oslo, Spitsbergen, Trysil, Stavanger, Trondheim eller Bergen og bo på et av våre mange flotte hoteller, eller legg turen lenger bort og reis til Paris, Roma, London, Amsterdam eller Berlin. Du kan velge mellommer enn 200 Radisson Blu Hotels & Resorts i storbyen, på fjellet, langs stranden eller i nærheten av en flyplass.

Gå til tilbud -

Bestill et hotellrom i dag


Med en Hotels.com rabattkode kan du gjøre ferien din enda billigere. En rabattkode Hotels.com kan nemlig brukes på tusenvis av overnattingssteder over hele verden, hvor du kan bestille alt fra luksuriøse femstjernershoteller og suiter til en seng i en sovesal. På forsiden kan du velge byen du skal overnatte i, datoene du planlegger å være borte og hvor mange som er med på turen. Du kan også velge å skrive inn et landemerke. Skal du f.eks. til Berlin, kan du skrive «Brandenburger Tor» hvis du ønsker å bo i nærheten av dette kjente monumentet. Dette sparer deg for mye tid, og gjør søkingen langt mer effektiv. Bruk gjerne litt tid på forsiden til å gjøre deg kjent med produktet og alle tjenestene nettsiden tilbyr. Hotels.com har blant annet en prisgaranti som innebærer at selskapet lover å matche en evt. lavere pris du finner for det samme hotellrommet på et annet nettsted.


Velg hotellet som passer til deg


Med en Hotels.com rabattkode er drømmeferien aldri langt unna. En rabattkode Hotels.com kan du blant annet bruke når du har filtrert deg fram til drømmehotellet ditt på Hotels.com. Dette går som en lek etter at du har trykket på «Søk» på forsiden. På resultatsiden kan du nemlig avgrense resultatene etter pris og stjernerangering, sånn at du raskt kan tilpasse ønsket overnatting til feriebudsjettet ditt. Du kan også velge å hake av for fasiliteter du ønsker at overnattingsstedet skal ha. Hvis du er på jobbreise kan det være lurt å hake av for Internett, slik at du slipper å løpe rundt i en fremmed by for å lete etter nærmeste Starbucks. En annen nyttig funksjon på resultatsiden er kartet over byen du skal bo i Når du klikker på dette får du opp en større versjon, og du kan således se nærmere på hoteller som har en god beliggenhet angående severdigheter og offentlig transport.

Destinasjoner verden over

Uansett hvor du måtte ønske å reise, finner du stort sett et godt utvalg av hoteller på Hotels.com. Du finner blant annet svært billige hotellrom i de populære reisemålene:

 • London
 • Paris
 • Amsterdam
 • Bangkok
 • Krakow
 • Brussel
 • København
 • Berlin
 • Roma
 • Nice
 • Budapest
 • Riga
 • Gdansk
 • Manchester
 • Warszawa
 • Stockholm 
 • Barcelona
 • Edinburgh
 • Gøteborg
 • New York
 • Praha
 • Las Vegas
 • Dublin
 • Aalborg


Husk alltid å se etter en aktiv Hotels.com rabattkode før du booker reise. Det kan du spare mye på!

Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Hotels.com logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% rabatt!

Bruk denne unike rabattkoden og få 10% rabatt på din hotellbooking!

Vis rabattkode
Hotels.com logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% ekstra rabatt på strandferier fra sommersalget!

Benytt deg av denne rabattkoden fra Hotels.com og få 10% ekstra rabatt på strandferier fra sommersalget! Trykk deg inn på linken for å alle tilbud og bestill din ferie i dag. Ingen rabattkode nødvendig.

Vis rabattkode
Hotels.com logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% rabatt på din neste bestilling!

Bruk denne unike rabattkoden fra Hotels.com og få 10% rabatt på din neste hotell booking! Bare kopier og bruk koden i kassen.

Vis rabattkode
Hotels.com logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% på utvalgte hotell

Hotels.com har nå et unikt tilbud som gir alle deres kunder 10% avslag på utvalgte hoteller. Du finner rabattkoden nedenfor sammen med linken til nettbutikken.

Vis rabattkode
Hotels.com logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Spar opptil 50% + spar 10% ekstra

Unngå mandagsbluesen ved å benytte deg av dette tilbudet fra Hotels.com. Du finner den unike rabattkoden for å få 10% ekstra avslag nedenfor.

Vis rabattkode
Hotels.com logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Opptil 50% rabatt!

Reis mellom 12. september og 26. oktober og få opptil 50% rabatt på din bestilling. Trykk deg inn på linken for å se alle tilbud! Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbudet
Hotels.com logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Opptil 40% rabatt på hoteller i populære destinasjoner!

Trykk deg inn på linken for å komme til Hotels.com sin kampanje hvor du finner populære hoteller med opptil 40% rabatt! Ingen rabattkode nødvendig

Gå til tilbudet
Hotels.com logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Opptil 50% rabatt på en mengde hoteller!

Trykk deg inn på linken så kan du finne rimelige hotellrom til svært mange destinasjoner verden over. Det lønner seg å booke reise nå! Ingen Hotels.com rabattkode trengs til dette tilbudet.

Gå til tilbudet
Hotels.com logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Opptil 40% rabatt på hotell!

På denne siden hos Hotels.com finner du en mengde gode tilbud på hoteller i hele verden med opptil 40% rabatt. Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbudet
Hotels.com logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Opptil 50% rabatt på utvalgte hoteller!

Som medlem på Hotels.com får du hemmelige tilbud hvor du kan få opptil 50% rabatt på utvalgte hoteller! Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbudet

Registrer deg og få enda flere rabatter

Med en rabattkode Hotels.com har du allerede tilgang til noen av markedets beste hoteller, men du kan faktisk få tak i enda flere rabatter hvis du registrerer deg på selskapets nettside. Hotels.com har nemlig et veldig godt lojalitetsprogram kalt Rewards. Det er helt gratis å være medlem av programmet, og når du har samlet opp ti netter får du én natt gratis basert på gjennomsnittsverdien av overnattingene du har gjennomført. Denne rabatten kan brukes på de fleste hoteller, og passer perfekt til å holde utgiftene nede for deg som reiser ofte. De aller fleste eiendommene på siden betales på forhånd, noe som betyr at du slipper å stresse med å ta ut masse penger i fremmed valuta.

Trygg booking

Med et strengt personvern og sikker betaling behøver du ikke å være skeptisk til å booke reise gjennom Hotels.com. Snarere tvert om for jo mer lojal kunde du er, jo større rabatter får du gjennom deres bonusordning og hemmelige pristibud. Det er mange grunner til å booke hotell gjennom Hotels.com:

 • Prismatch
 • Trygg betaling
 • Bonusordningen Hotels.com Rewards
 • Lave priser
 • Kampanjepriser
 • Døgnåpen kundeservice
 • Enkelt å booke hotell
 • Lagrer tidligere besøkte hoteller
 • Gode avbestillingsmuligheter
 • Dagens tilbud
 • Hotels.com rabattkode
 • Restplasser
 • Gode hotellbeskrivelser
 • Flere betalingsmuligheter
 • Egen bestillingsapp


Ønsker du å se flere reisetilbud kan du også se etter en Expedia og Apollo rabattkode. For flere Hotels.com rabattkoder kan du gå inn på KK sine sider for tilbud og rabattkoder. 

God tur!

Offisiell nettside

www.hotels.com