Annonsørinnhold fra Easyshopper

InkClub rabattkode og tilbud i Januar 2019

Tilbud for januar 2019
InkClub logo /link til butikkside

Finn din InkClub rabattkode i dag hos Dagbladet. Nå får du blekk til 0 kr!

Med en InkClub rabattkode gjennom dagbladet.no får du rabatt på produkter som allerede er lavt priset. Dette betyr penger spart som kan brukes til å kjøpe enda flere produkter. Nå kan du få en gratis gave dersom du handler blekk eller tonere i nettbutikken via en av våre kuponger. Videre gir nettbutikken mange andre gode fordeler, noe over 4 millioner fornøyde kunder i 10 land har skjønt.InkClub har på kort tid blitt en av Nordens største leverandører av blekkpatroner og tonere på nett. I tillegg tilbyr de andre ting som behøves til kontoret som kaffemaskiner, rengjøringsutstyr, data- og mobiltilbehør og mye mer. Du kan velge mellom kjente merkevarer eller rimeligere alternativer. 

Enkel bestillingsprosess og raske leveranser


InkClub ble til med en visjon om å forenkle hverdagen til folk, enten på kontoret eller hjemme. Med enkle tastetrykk kan du kjøpe alle småting som er nødvendige for å holde hjulene i gang. Ingenting er mer irriterende enn å gå tom for blekk mens man for eksempel holder på å skrive ut en flybillett. Når du ser varsellampa indikere lavt blekknivå, er det bare til å gå inn på InkClub og bestille nye. Bestillingsprosessen er enkel, og leveransen er rask. Før patronene i skriveren har tømt seg helt, ligger det nye i postkassa. Dette skaper en deilig følelse av forutsigbarhet. Enda deiligere blir det med en InkClub rabattkode. Denne rabattkoden vil gi deg gode rabatter, ikke bare på blekkpatroner og tonere, men også på alt av nødvendig kontorutstyr. Alle setter pris på rabatter, spesielt bedriftseiere med trange budsjetter. Rabattkode InkClub er derfor med på å gjøre handelen enda hyggeligere.


Stort utvalg og trygg netthandel


InkClub rabattkode er en liten gavepakke fra oss. Den kan brukes på alle produkter som tilbys i InkClubs nettbutikk. I nettbutikken finner du blekkpatroner til over 180 forskjellige skrivermerker, og med rabattkode InkClub får du kjøpt disse til en ekstra god pris. Dersom du bestiller innen klokka 12.00, vil varen sendes samme dagen. Da tar det omtrent 2 eller 3 virkedager før du mottar produktet i postkassa. Dette er InkClubs leveringsløfte. Skulle varen mot formodning være utsolgt, vil den sendes med en gang InkClub har fått den inn på lager igjen. I tillegg er det 30 dagers åpent kjøp. Dette betyr at du kan velge et annet produkt eller få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd med noe. Hos InkClub kan du benytte deg av alle de kjente betalingsmetodene. Kortbetaling håndteres av anerkjente Digital River World Payments. Dermed er du sikret en trygg og pålitelig netthandel, uten at informasjonen din formidles til tredjeparter.

Fornøyde kunder over hele Europa

Rabattkode InkClub fra dagbladet.no gir deg god rabatt i en nettbutikk som allerede tilbyr lave priser. Med et stort utvalg av blekkpatroner, i tillegg til andre produkter til kontoret, har nettbutikken fått mange fornøyde kunder over store deler av Europa. InkClub klarer å kombinere utvalg og tilgjengelighet på en meget god måte. Dette oppnår de samtidig som kostnadene holdes nede og kundeservicen på topp. Når produktene i tillegg leveres til kunden få dager etter bestillingen, er det ikke vits å handle kontorrekvisita i fysiske butikker lenger. Ingenting er som å kunne gjøre sine innkjøp i fred og ro ved skrivebordet. Gjør derfor som millioner av andre kunder: Spar tid og penger ved å handle i InkClubs nettbutikk.