Black Friday banner
Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste InkClub rabattkoder & tilbud i November

Tilbud for november 2018
InkClub logo /link til butikkside

Med en InkClub rabattkode gjennom dagbladet.no får du rabatt på produkter som allerede er lavt priset. Dette betyr penger spart som kan brukes til å kjøpe enda flere produkter. Nå kan du få en gratis gave dersom du handler blekk eller tonere i nettbutikken via en av våre kuponger. Videre gir nettbutikken mange andre gode fordeler, noe over 4 millioner fornøyde kunder i 10 land har skjønt.InkClub har på kort tid blitt en av Nordens største leverandører av blekkpatroner og tonere på nett. I tillegg tilbyr de andre ting som behøves til kontoret som kaffemaskiner, rengjøringsutstyr, data- og mobiltilbehør og mye mer. Du kan velge mellom kjente merkevarer eller rimeligere alternativer. 

InkClub logo

Alt du trenger til printeren på ett sted!

Hemmelig sluttdato

Hos Inkclub betaler du kun kr 49 i frakt, uansett bestillingsbeløp. I tillegg har du alltid 30 dagers åpent kjøp og dersom du bestiller varene før kl. 12 sendes varene samme dag! Du trenger ikke å bruke en Inkclub rabattkode for at får ta del av dette tilbudet, bare klikk på lenken her og legg inn din bestilling.

Gå til tilbud -
InkClub logo

Få blekk, fotopapir eller støvsugerpose gratis!

Hemmelig sluttdato

Klikk deg inn her og velg mellom fotopapir, blekk eller støvsugerpose som kan du prøve helt gratis! Sjekk ut tilbudet direkte via rabattkupongen i dag, du trenger ingen Inkclub rabattkode.

Gå til tilbud -

Enkel bestillingsprosess og raske leveranser


InkClub ble til med en visjon om å forenkle hverdagen til folk, enten på kontoret eller hjemme. Med enkle tastetrykk kan du kjøpe alle småting som er nødvendige for å holde hjulene i gang. Ingenting er mer irriterende enn å gå tom for blekk mens man for eksempel holder på å skrive ut en flybillett. Når du ser varsellampa indikere lavt blekknivå, er det bare til å gå inn på InkClub og bestille nye. Bestillingsprosessen er enkel, og leveransen er rask. Før patronene i skriveren har tømt seg helt, ligger det nye i postkassa. Dette skaper en deilig følelse av forutsigbarhet. Enda deiligere blir det med en InkClub rabattkode. Denne rabattkoden vil gi deg gode rabatter, ikke bare på blekkpatroner og tonere, men også på alt av nødvendig kontorutstyr. Alle setter pris på rabatter, spesielt bedriftseiere med trange budsjetter. Rabattkode InkClub er derfor med på å gjøre handelen enda hyggeligere.


Stort utvalg og trygg netthandel


InkClub rabattkode er en liten gavepakke fra oss. Den kan brukes på alle produkter som tilbys i InkClubs nettbutikk. I nettbutikken finner du blekkpatroner til over 180 forskjellige skrivermerker, og med rabattkode InkClub får du kjøpt disse til en ekstra god pris. Dersom du bestiller innen klokka 12.00, vil varen sendes samme dagen. Da tar det omtrent 2 eller 3 virkedager før du mottar produktet i postkassa. Dette er InkClubs leveringsløfte. Skulle varen mot formodning være utsolgt, vil den sendes med en gang InkClub har fått den inn på lager igjen. I tillegg er det 30 dagers åpent kjøp. Dette betyr at du kan velge et annet produkt eller få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd med noe. Hos InkClub kan du benytte deg av alle de kjente betalingsmetodene. Kortbetaling håndteres av anerkjente Digital River World Payments. Dermed er du sikret en trygg og pålitelig netthandel, uten at informasjonen din formidles til tredjeparter.

Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
InkClub logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

10% avslag på datatilbehør og kontorrekvisita!

Er du klar for skolestart? Nå får du 10% rabatt på alt av datatilbehør og kontorrekvisita i nettbutikken! Klikk deg inn via rabattkupongen for å handle og gjør et kupp, ingen Inkclub rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
InkClub logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

10% rabatt på utvalgt elektronikk!

Ut helgen får du 10% avslag på utvalgt elektronikk i nettbutikken. Klikk deg inn via rabattkupongen for å se alle produktene du kan spare penger på! Ingen Inkclub rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
InkClub logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

10% rabatt på all kjøretøysbelysning!

Nå lanserer InkClub kjøretøysbelysning i nettbutikken, og som velkomsttilbud får du 10% avslag! Klikk deg inn i dag for å sjekke ut tilbudet og bestill ny belysning til din bil, perfekt for deg som vil spare penger. Du trenger ingen InkClub rabattkode for å benytte deg av dette tilbudet.

Gå til tilbudet
InkClub logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

10x Premium DU12190-2-FIL Støvsugerposer, kr 275!

Fyll opp lageret med støvsugerposer! Akkurat nå får du hele 10 støvsugerposer for bare kr 275 i nettbutikken. Tilbudet gjelder Premium DU12190-2-FIL Støvsugerposer + HEPA- og motorfilter når du klikker deg inn via rabattkupongen! Du trenger ingen InkClub rabattkode.

Gå til tilbudet
InkClub logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

BLACK FRIDAY - 20% tilbud på alt fra Inkclub!

Inkclub kjører BLEKK Friday! I den forbindelse får du 20% tilbud på alle* varer fra Inkclub sitt eget merke, hele helgen. Dette er en ypperlig mulighet for å gjøre et kupp! Du trenger ingen Inkclub rabattkode. *Gjelder ikke støvsugerposer.

Gå til tilbudet
InkClub logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Kjøp lyspærer for kr 299, få fri frakt!

Kjøp lyspærer for kr 299 eller mer og få fri frakt fra Inkclub! Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbudet
InkClub logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Blekk eller Fotopapir til 0 kr!

Nå kan du velge Blekk eller Fotopapir til 0 kr! Trykk deg inn på linken for å komme til tilbudet. Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbudet
InkClub logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Fotopapir eller blekk for 0kr!

Trykk deg inn på denne linken fra InkClub og få fotopapir eller blekk for 0kr! Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbudet
InkClub logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Kjøp kaffekapsler for minst 299 kr & får gratis frakt på din bestilling!

Inkclub har en stor kaffekampanje så nå får du gratis frakt når du handler kaffekapsler for kr. 299 eller mer. Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbudet
InkClub logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Gratis frakt når du handler kaffekapsler for minimum 299kr!

Inkclub har kampanje og gir deg fri frakt hvis du handler kaffekapsler for minimum 299kr! Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbudet

Fornøyde kunder over hele Europa

Rabattkode InkClub fra dagbladet.no gir deg god rabatt i en nettbutikk som allerede tilbyr lave priser. Med et stort utvalg av blekkpatroner, i tillegg til andre produkter til kontoret, har nettbutikken fått mange fornøyde kunder over store deler av Europa. InkClub klarer å kombinere utvalg og tilgjengelighet på en meget god måte. Dette oppnår de samtidig som kostnadene holdes nede og kundeservicen på topp. Når produktene i tillegg leveres til kunden få dager etter bestillingen, er det ikke vits å handle kontorrekvisita i fysiske butikker lenger. Ingenting er som å kunne gjøre sine innkjøp i fred og ro ved skrivebordet. Gjør derfor som millioner av andre kunder: Spar tid og penger ved å handle i InkClubs nettbutikk.