Annonsørinnhold fra Easyshopper

Klokker.no tilbud og rabattkoder

Tilbud for august 2017
Klokker.no logo /link til butikkside

Har du tenkt å investere i en ny klokke eller gi en i gave? Klokker.no har et bredt utvalg både med tanke på utseende, pris og kjente merker. Selvsagt finner du også klokker til barn og en mengde flotte klokkereimer. Merker som for eksempel Marc Jacobs, Michael Kors og Casio kommer til lave priser, og med Klokker .no rabattkode får du de enda billigere. I tillegg finner du en rekke flotte smykker og veggur for enhver smak. Hva med å gi en gave til familien eller noen andre du er glad i, samtidig med din bestilling?

Klokker.no logo

Vinn et gavekort til en verdi av 2000kr!

Utgår om

Meld deg på Klokker.no sitt nyhetsbrev å bli med i trekningen av et gavekort på en verdi av 2000kr! Trykk deg inn på linken nå for å registrere deg. Lykke til!

Gå til tilbud -
Klokker.no logo

Vinn et gavekort til en verdi av 2000 kroner!

Utgår om

Meld deg på Klokker.no sitt nyhetsbrev og du blir med i konkurransen om et gavekort på 2000 kroner. Trykk deg inn på linken for å registrere deg i dag.

Gå til tilbud -
Klokker.no logo

30% rabatt på en stor mengde med klokker

Hemmelig sluttdato

Du kan nå få en eksklusiv rabattkode som gir deg hele 30% avslag på en stor mengde med klokker. Tilbudet gjelder også for allerede nedsatte varer. Du finner rabattkoden nedenfor.

Vis rabattkode
Klokker.no logo

Klokker fra kun 398kr !

Hemmelig sluttdato

På denne kampanje siden hos Klokker.no finner du klokker for alle smaker fra kun 398kr. Du trenger ikke å bruke en Klokker.no rabattkode for å handle billigt!

Gå til tilbud -
Klokker.no logo

Fri Frakt

Hemmelig sluttdato

Du får alltid gratis frakt på din bestilling av klokker fra klokker.no. Du trenger ikke å bruke en Klokker rabattkode for å ta del av dette tilbudet, uten tilbudet gjelder for alle bestillinger. Uansett beløp!

Gå til tilbud -

Dekorativt og kvalitet i ett og samme produkt


Når man kjøper en klokke er ikke det bare noe som skal vise tiden. Klokker er også dekorativt, mote og signaliserer hvem du er. Bruk Klokker .no rabattkode for å få din klokke til en rimelig pris. Utvalget på nettstedet er stort og favner om de fleste kjente, og noen mindre kjente, klokkemerker. Daniel Wellington med sine karakteristiske klokkereimer gir mannen en klassisk avslappet stil. Swiss Military Hanowa passer utmerket til en aktiv og sporty person. Skulle du lete etter noe litt mer spesielt kan du ta en titt på Fossil eller Invitca sine klokkemodeller. Har du barn som glemmer ting eller klokkeslett? Ta en titt på Wobl, verdens minste vibrasjonsklokke. Nettstedet har også et godt utvalg av smykker, armbånd og øredobber. Her kan du virkelig gjøre et kupp, både for han og henne. Produktene og merkene som tilbys er i en utmerket kvalitet, og de laveste prisene får du via dagbladet.no. Bruk rabattkode Klokker .no før du fullfører betalingen din.


Enkel bestilling og rask levering


Nettstedet til klokker.no er enkel å finne frem på. Her kan du søke produkter etter kategori eller merke. I tillegg er det egne kategorier for kampanjer og tilbud, samtidig får du informasjon om de forskjellige merkene og klokkemodellene. Når du så bestiller vet du derfor akkurat hva du får. Klokker .no rabattkode sørger i tillegg for at du får den laveste prisen nettstedet kan tilby deg. Når du har lagt inn bestillingen din og sendt den inn, har du pakken din raskt. Bestiller du før klokken 13 vil varen bli pakket og sendt samme dag som du bestiller. Normalt vil det ta mellom 1 til 5 virkedager før pakken dumper ned i postkassen din. Alle pakkene sendes fraktfritt, så sant du ikke velger en annen leveringsmetode enn posten. Nå kan du gjøre et fantastisk kjøp til en lav pris ved å bruke rabattkode Klokker .no. Bestill, legg inn rabattkoden og betal.

Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Klokker.no logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% avslag på ALLE klokker!

Klokker.no gir deg 10% rabatt på ALLE klokker! Motta tilbudet ved å klikke deg inn gjennom denne kupongen. Rabattkoden oppgir du i kassen.

Vis rabattkode
Klokker.no logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

30-50% rabatt på alle klokker fra Michael Kors!

Det er salg på Klokker.no og du kan få 30-50% rabatt på alle klokker fra Michael Kors! Trykk deg inn på linken for å se alle tilbud.

Gå til tilbudet
Klokker.no logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Smykker! Nå 3 for 2 på.

Bli med å feire at våren endelig er her! På klokker.no har de nå 3 for 2 på smykker! Trykk deg inn på linken nå for å bestille! Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbudet
Klokker.no logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Smykker 3 for 2!

Våren er her og da er det tid til å fornye klær og tilbehør. Klokker gir deg med dette 3 for 2 på alle smykker i nettbutikken. Den billigste varen får du gratis. Denne rabattkupongen tar deg rett til tilbudet.

Gå til tilbudet

En fornøyd kundemasse

Klokker .no øker stadig i kundemasse og det er ikke noe merkelig i det. Fornøyde kunder kommer alltid tilbake, og bedre reklame kunne dette nettstedet ikke fått. Årsaken til hvorfor kundene er så fornøyde er mangfoldige, men en ting er felles for alle - nettstedet leverer flotte merkevarer til en rimelig pris. I tillegg får du 2 års garanti på alt du kjøper. En god kundeservice er "alfa & omega" for kundene, og selvsagt får du også dette fra nettbutikken. Kontakt dem via mail eller telefon om du har spørsmål, reklamasjoner eller vil bytte en vare. Bruk rabattkode Klokker .no fra dagbladet.no, slik at du får en av markedets rimeligste priser på flotte produkter.

Offisiell nettside

www.klokker.no