Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste Klokker rabattkoder & tilbud i November

Tilbud for november 2018
Klokker.no logo /link til butikkside

Har du tenkt å investere i en ny klokke eller gi en i gave? Dette er nettsiden for deg som ønsker å handle billigere klokker på nettet med en Klokker.no rabattkode eller andre gode rabattkuponger. Nå kan du benytte en av våre kuponger og få opptil 30% avslag. Klokker.no har et bredt utvalg både med tanke på utseende, pris og kjente merker. Selvsagt finner du også klokker til barn og en mengde flotte klokkereimer. Merker som for eksempel Marc Jacobs, Michael Kors og Casio kommer til lave priser, og med Klokker.no rabattkode får du de enda billigere. I tillegg finner du en rekke flotte smykker og veggur for enhver smak. Hva med å gi en gave til familien eller noen andre du er glad i, samtidig med din bestilling?

Klokker.no logo

GRATIS FRAKT PÅ KLOKKER!

Hemmelig sluttdato

Du får alltid gratis frakt på din bestilling av klokker fra Klokker.no. Du trenger ingen Klokker.no rabattkode for å ta del av dette fantastiske tilbudet som gjelder for alle bestillinger uansett beløp!

Gå til tilbud -
Klokker.no logo

Opptil 33 % rabatt på barneklokker

Hemmelig sluttdato

Få opptil 33 % rabatt på barneklokker hos Klokker.no. Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbud -
Klokker.no logo

Opptil 70 % rabatt på klokker

Hemmelig sluttdato

Få opptil 70 % rabatt på lagertømming hos Klokker.no. Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbud -

Dekorativt og kvalitet i ett og samme produkt


Når man kjøper en klokke er ikke det bare noe som skal vise tiden. Klokker er også dekorativt, mote og signaliserer hvem du er. Bruk Klokker .no rabattkode for å få din klokke til en rimelig pris. Utvalget på nettstedet er stort og favner om de fleste kjente, og noen mindre kjente, klokkemerker. Daniel Wellington med sine karakteristiske klokkereimer gir mannen en klassisk avslappet stil. Swiss Military Hanowa passer utmerket til en aktiv og sporty person. Skulle du lete etter noe litt mer spesielt kan du ta en titt på Fossil eller Invitca sine klokkemodeller. Har du barn som glemmer ting eller klokkeslett? Ta en titt på Wobl, verdens minste vibrasjonsklokke. Nettstedet har også et godt utvalg av smykker, armbånd og øredobber. Her kan du virkelig gjøre et kupp, både for han og henne. Produktene og merkene som tilbys er i en utmerket kvalitet, og de laveste prisene får du via dagbladet.no. Bruk rabattkode Klokker .no før du fullfører betalingen din.


Enkel bestilling og rask levering


Nettstedet til klokker.no er enkel å finne frem på. Her kan du søke produkter etter kategori eller merke. I tillegg er det egne kategorier for kampanjer og tilbud, samtidig får du informasjon om de forskjellige merkene og klokkemodellene. Når du så bestiller vet du derfor akkurat hva du får. Klokker .no rabattkode sørger i tillegg for at du får den laveste prisen nettstedet kan tilby deg. Når du har lagt inn bestillingen din og sendt den inn, har du pakken din raskt. Bestiller du før klokken 13 vil varen bli pakket og sendt samme dag som du bestiller. Normalt vil det ta mellom 1 til 5 virkedager før pakken dumper ned i postkassen din. Alle pakkene sendes fraktfritt, så sant du ikke velger en annen leveringsmetode enn posten. Nå kan du gjøre et fantastisk kjøp til en lav pris ved å bruke rabattkode Klokker .no. Bestill, legg inn rabattkoden og betal.

Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Klokker.no logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Spar 20% på klokke!

På klokker.no kan du nå spare 20% på klokke om du bruker denne koden!

Vis rabattkode
Klokker.no logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

30% rabatt på en stor mengde med klokker

Du kan nå få en eksklusiv rabattkode som gir deg hele 30% avslag på en stor mengde med klokker. Tilbudet gjelder også for allerede nedsatte varer. Du finner rabattkoden nedenfor.

Vis rabattkode
Klokker.no logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20% rabatt på ALLE klokker!

Bruk denne Klokker.no rabattkoden og få hele 20% rabatt på ALLE varer i nettbutikken. Tilbudet inkluderer også salgsvarer, så her er det bare å klikke seg inn og sikre seg sine favoritter før det er for sent! Rabattkupongen tar deg direkte til salget.

Vis rabattkode
Klokker.no logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

BLACK FRIDAY - 40% avslag på Prevetti + Olivia Tropez

Endelig er det fredag! Benytt deg av rabattkoden fra Klokker og få hele 40% avslag på Prevetti + Olivia Tropez. Det er i tillegg masse andre gode tilbud i butikken, klikk deg inn nå for å sjekke ut hele utvalget!

Vis rabattkode
Klokker.no logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20% avslag på alle klokker!

Få 20% avslag på HELE din bestilling, også på salgsvarer som allerede er nedsatt! Dette tilbudet er perfekt for deg som er på utkikk etter julegaver eller ønsker en ny klokke selv. Du får i tillegg også byttefrist helt til 15.01.18. Bruk Klokker.no rabattkoden for å aktivere rabatten!

Vis rabattkode
Klokker.no logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20% avslag på ALLE klokker!

Alle klokker på ordinærpris har nå 20% rabatt hos Klokker.no! Finn din favoritt blant merker som Michael Kors, Daniel Wellington og Casio. Klikk deg inn gjennom lenken og bruk rabattkoden i kassen for å motta tilbudet.

Vis rabattkode
Klokker.no logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% avslag på ALLE klokker!

Klokker.no gir deg 10% rabatt på ALLE klokker! Motta tilbudet ved å klikke deg inn gjennom denne kupongen. Rabattkoden oppgir du i kassen.

Vis rabattkode
Klokker.no logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Klokker fra kun 398kr !

På denne kampanje siden hos Klokker.no finner du klokker for alle smaker fra kun 398kr. Du trenger ikke å bruke en Klokker.no rabattkode for å handle billigt!

Gå til tilbudet
Klokker.no logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Lagersalg på klokker!

Akkurat nå er det lagertømming i nettbutikken, og du finner et STORT antall klokker til skikkelig gode priser! Gjør et kupp på en ny favoritt i dag, du trenger ingen Klokker.no rabattkode.

Gå til tilbudet
Klokker.no logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

BLACK WEEK - spar opptil 85%!

Klikk deg inn i dag og få opptil 85% rabatt i nettbutikken og 67% rabatt på smykker. Perfekt tilbud for deg som er på utkikk etter en gave som gjør inntrykk. Du trenger ingen Klokker.no rabattkode for å benytte deg av disse tilbudene.

Gå til tilbudet

En fornøyd kundemasse

Klokker .no øker stadig i kundemasse og det er ikke noe merkelig i det. Fornøyde kunder kommer alltid tilbake, og bedre reklame kunne dette nettstedet ikke fått. Årsaken til hvorfor kundene er så fornøyde er mangfoldige, men en ting er felles for alle - nettstedet leverer flotte merkevarer til en rimelig pris. I tillegg får du 2 års garanti på alt du kjøper. En god kundeservice er "alfa & omega" for kundene, og selvsagt får du også dette fra nettbutikken. Kontakt dem via mail eller telefon om du har spørsmål, reklamasjoner eller vil bytte en vare. Bruk rabattkode Klokker .no fra dagbladet.no, slik at du får en av markedets rimeligste priser på flotte produkter.

Offisiell nettside

www.klokker.no