Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste Kondomeriet rabattkoder & tilbud i September

Tilbud for september 2018
Kondomeriet logo /link til butikkside

Her på Dagbladet finner du alle rabattkoder og gyldige tilbud hos Kondomeriet samlet på en og samme plass. Nå kan du spare opptil 70% på voksenleketøy gjennom en av våre kuponger. Kondomeriet er nettbutikken for deg som planlegger en ekstra spesiell ferie med kjæresten, for deg som ønsker å overaske partneren om kveldene eller for deg som ønsker egenkos. Kondomeriet er ledende på salg av erotiske leketøy og har mer enn 25 års erfaring i bransjen. Hos Kondomeriet finner du og partneren din alt dere måtte ønske av leketøy, kostymer og kremer som garantert lager litt ekstra gnister. Nå får dere en rabattkode fra dagbladet.no. Bruk Kondomeriet rabattkode og kjøp pirrende produkter til en lavere pris, og husk at alle produktene Kondomeriet selger har en orgasmegaranti.

Kondomeriet logo

Opptil 70% rabatt på sexleketøy og tilbehør!

Hemmelig sluttdato

Klikk deg inn via denne rabattkupongen for å ta del i det store salget i nettbutikken hvor du får opptil hele 70% rabatt på spennende sexleketøy, tilbehør og mye mer! Du trenger ingen Kondomeriet rabattkode.

Gå til tilbud 0%

Piff opp sexlivet


Det er viktig å ta vare på forholdet og til tider er det spennende å prøve ut et nytt erotisk leketøy eller et frekt kostyme som gir litt ekstra sensuell og intim stemning. Hos Kondomeriet finner du alt du måtte ønske:

 • Håndjern
 • Vibratorer
 • Kostymer
 • Undertøy
 • Kremer
 • Erotiske leketøy
 • Vaginakuler
 • Penispumper
 • Dildoer
 • Penisringer
 • Strap-on
 • Sexdukker
 • Bondage
 • Masker
 • Erotiske spill
 • Filmer og bøker
 • Morsomme gaver


I tillegg til mye, mye annet deilig og artig. Hva med å lage en erotisk adventskalender eller kjøpe noen gaver til kjæresten din? Hos Kondomeriet kan du også lese om tips og triks for å få et mer variert og bedre sexliv. 

Romantisk-erotisk-sexleketøy-og-tilbehør-Kondomeriet-rabattkoder

Nettbutikken er åpen hele døgnet, slik at du kan handle i fred og ro hjemme. Varene mottar du på ditt nærmeste postkontor etter få virkedager. Alle varene blir sendt i en anonym forsendelse. Vi i dagbladet.no er glade over å kunne tilby våre lesere en Kondomeriet rabattkode. Det er mange penger å spare som du kan bruke på andre ting. Bruk rabattkode Kondomeriet fra dagbladet.no og få en gnistrende start på hverdag og helg.


Kjente merker til lave priser


Hos Kondomeriet kjøper du produkter av kvalitet til en rimelig pris som garantert er verdt pengene. Handle enten du ønsker å overraske din kjære eller om du ønsker å unne deg selv noe, du finner produkter til både han og henne. Blant deres enorme utvalg kan du velge blant merker som:

 • Fifty Shades
 • Kondomeriets eget merke
 • BlowYo
 • P***Hub
 • Womanizer
 • RFSU
 • Fleshlight
 • Kama Sutra
 • Tenga


og mange flere. Bruker du din Kondomeriet rabattkode her fra Dagbladet får du produktene dine enda billigere slik at du kan unne deg noe ekstra eller spare noen kroner. Rask levering og billig og diskret frakt


Kondomeriet rabattkode fra dagbladet.no er en gavepakke til alle leserne våre. Hos Kondomeriet finner du alt du kan tenke deg av sexy undertøy, frekke kostymer, erotiske leketøy og litt mer til en lav pris, og med rabattkode Kondomeriet blir prisen enda billigere.

Nytelse-sexleker-på-nettet-Kondomeriet-rabattkoder

Det tar mellom 3-5 virkedager, etter at du la inn bestillingen, til du kan hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Husk at du må være over 18 for å handle i nettbutikken. Frakten kommer på 59 kroner. Hos Kondomeriet er det helt trygt og sikkert å betale med faktura, kort og PayPal. Du kan også velge delbetaling. Skulle du av en eller annen grunn være misfornøyd med varene, har du angrerett i 14 dager. Det vil si at i løpet av de dagene må du ha sagt ifra til Kondomeriets kundeservice om at du ønsker å returnere produktet. Pengene får du tilbake når returen er registrert. Kondomeriet tilbyr også en orgasmegaranti på produktene sine, og du har 30 dagers åpent kjøp i tillegg til angreretten.

Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Kondomeriet logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Gratis frakt!

Jippi! Ut pinsen gir denne Kondomeriet rabattkoden deg gratis frakt i nettbutikken, perfekt for deg som er på utkikk etter noe nytt og spennende! Velg blant et hav av sexleketøy og tilbehør for både dame og herre til fantastiske priser og gjør et kupp i dag!

Vis rabattkode
Kondomeriet logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Bra, bedre, best - spar penger på sexleketøy!

Nå er det OL-kampanje i nettbutikken, og du får mengderabatt på ditt kjøp. Handler du for minimum kr 699 får du 15% rabatt! Klikk deg inn i dag for å finne sexleketøy og tilbehør og gjør et kupp - for å aktivere rabatten bruker du Kondomeriet rabattkoden i kassen. Kupongen tar deg direkte til kampanjen!

Vis rabattkode
Kondomeriet logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Bra, bedre, best - spar penger på sexleketøy!

Nå er det OL-kampanje i nettbutikken, og du får mengderabatt på ditt kjøp. Handler du for minimum kr 899 får du 20% rabatt! Klikk deg inn i dag for å finne sexleketøy og tilbehør og gjør et kupp - for å aktivere rabatten bruker du Kondomeriet rabattkoden i kassen. Kupongen tar deg direkte til kampanjen!

Vis rabattkode
Kondomeriet logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Bra, bedre, best - spar penger på sexleketøy!

Nå er det OL-kampanje i nettbutikken, og du får mengderabatt på ditt kjøp. Handler du for minimum kr 1199 får du 30% rabatt! Klikk deg inn i dag for å finne sexleketøy og tilbehør og gjør et kupp - for å aktivere rabatten bruker du Kondomeriet rabattkoden i kassen. Kupongen tar deg direkte til kampanjen!

Vis rabattkode
Kondomeriet logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

25% rabatt på et valgfritt Fifty Shades-produkt!

Nå får du 25% avslag på et valgfritt Fifty Shades-produkt i nettbutikken, perfekt for deg vil unne deg noe nytt til en rimelig pris! Bruk Kondomeriet rabattkoden for å benytte deg av tilbudet og spar penger i dag, kupongen tar deg direkte til kampanjen.

Vis rabattkode
Kondomeriet logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20% rabatt på et helt kjøp!

Nå får du 20% avslag på et helt kjøp i nettbutikken med denne Kondomeriet rabattkoden. Klikk deg inn i dag for å finne sexleketøy, tilbehør, undertøy og ikke minst den helt nye Fifty Shades Freed-kolleksjonen! Kupongen tar deg direkte til dette fantastiske tilbudet.

Vis rabattkode
Kondomeriet logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

-20% på alt fra Fleshlight!

Kondomeriet gir deg nå 20% rabatt på alt fra Fleshlight! Det er mye å spare på disse populære produktene til menn! Rabattkode er ikke nødvendig for å motta tilbudet. Klikk deg inn gjennom lenken for å se utvalget.

Vis rabattkode
Kondomeriet logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

25% rabatt på hele Happy Rabbit-serien!

Vil du ha en rabbitvibrator som har deilig silikon og kraftige vibrasjoner? Kondomeriet gir deg -25% på hele Happy Rabbit-serien. Klikk deg inn på linken og finn en rabbitvibrator som er perfekt til deg! Vær rask! Tilbudet går ut 16.september. Du trenger ingen Kondomeriet rabattkode.

Gå til tilbudet
Kondomeriet logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

25% rabatt på Mer Lyst-serien!

La høsten by på noe nytt og spennende - nå kan du klikke deg inn i nettbutikken til Kondomeriet og få 25% avslag på dine favoritter fra Mer Lyst-serien! Du trenger ingen rabattkode for å benytte deg av dette tilbudet.

Gå til tilbudet
Kondomeriet logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Kundenes favoritter!

Kondomeriet har samlet alle kundenes favoritter og bestselgere på ett og samme sted, og du finner hele utvalget gjennom denne rabattkupongen! Finn din nye favoritt i det spennende utvalget og gjør et kupp i dag! Du trenger ingen Kondomeriet rabattkode.

Gå til tilbudet

Mange fornøyde kunder

Rabattkode Kondomeriet fra dagbladet.no gir deg en fantastisk rabatt på erotiske leketøy som allerede selges til en billig penge. Med god kundeservice, rask levering og et stort utvalg av dristige kostymer og leketøy skjønner vi godt at Kondomeriet har hatt mange fornøyde kunder i over 25 år.

Sexy-undertøy-og-sexleker-til-han-og-henne-Kondomeriet-rabattkoder

Denne nettbutikken har gjort det mulig å handle erotiske produkter på en trygg og komfortabel måte. Du finner alt du måtte ønske, pluss gode tips og triks som kan forbedre sexlivet. Alle produktene de selger har god kvalitet. Er det noe du og kjæresten din lurer på, kan dere sende inn spørsmål til Kondomeriets egen sexolog. Ta turen innom i dag og bruk rabattkoden fra dagbladet.no, vi tror nok du blir veldig fornøyd.