Annonsørinnhold fra Easyshopper

Lekmer

Tilbud for august 2017
Lekmer logo /link til butikkside

Lekmer er den ledende nettbutikken for barnefamilier i Norden, og tilbyr produkter av høy kvalitet til en fornuftig pris. Uansett om du er på utkikk etter leker og spill, babyprodukter, vogner, klær eller innredning til barnerommet finner du det her. Dette er en leverandør som legger vekt på både trygge og solide produkter, god kundeservice og rask levering. Lekmer tar kunden på alvor, og har en visjon om å gjøre livet både enklere og rimeligere for foreldre. Benytter du vår Lekmer rabattkode får du en enda bedre pris på allerede rimelige kvalitetsprodukter til barnet ditt!

Lekmer logo

Opp til 70% rabatt!

Hemmelig sluttdato

På den her kampanje siden hos Lekmer finner du en mengde leker og annet som er opp til 70% rabatterte. Du trenger ikke å bruke en Lekmer rabattkode for å handle med denne rabatten, bare klikk på lenken her for å komme til salget!

Gå til tilbud 100%
Lekmer logo

Lekmer - Fri frakt!

Hemmelig sluttdato

Lekmer spanderer alltid frakten så lenge din totalordre overstiger kr 1000,-. Ingen rabattkode er nødvendig for å få gratis frakt!

Gå til tilbud -

Gjør det enkelt og rimelig for deg selv


Å være forelder er en vakker og magisk opplevelse. Allikevel kan nok de fleste føle litt på det å ikke alltid strekke til i hverdagen, både når det kommer til tid og økonomi. Barn skal hentes og leveres i barnehagen og på fritidsaktiviteter, middagen skal lages og husarbeidet skal bli unnagjort. Og spesielt nå som julen nærmer seg kommer både tidsklemma og den tomme lommeboka snikende på oss. Da kan det være behagelig å benytte seg av en Lekmer rabattkode og slippe den lange køen i en lekebutikk på vei hjem fra jobben. Bla gjennom varene i ro og mak hjemmefra, få produktet du ønsker levert på døren, og spar noen kroner på det i samme slengen. Hvorfor skal du utsette deg selv for mer stress og større utgifter enn nødvendig? Benytter du deg av rabattkode Lekmer i dag får du en bekymring mindre i en allerede stressende tid på året.


Rask levering og enkelt å bytte


Lekmer leverer varene dine til deg i løpet av 4-6 arbeidsdager, enten direkte i postkassen eller på ditt nærmeste postkontor. Så fort pakken er fremme får du beskjed på SMS. Pakken fraktes trygt og forsiktig, og med rabattkode Lekmer sparer du i tillegg enda mer enn du ville gjort til vanlig. Om du skulle ombestemme deg kommer også produktene med åpent kjøp på hele 365 dager, så lenge varen er ubrukt og forpakningen ikke er åpnet. Skulle du kjøpe noen klær eller sko som ikke passer barnet tilbyr Lekmer deg både bytterett og gratis returfrakt på varen din. Har du har noen små du vil overraske, eller er du på utkikk etter utstyr som vil gjøre hverdagen som forelder enklere? Eller ser du kanskje etter inspirasjon til den rette jule- eller bursdagsgaven for en venn eller slektnings barn? Uansett er Lekmer rabattkode et tilbud du burde slå til på før det er for sent.

Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Lekmer logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Gratis frakt!

Benytt deg av denne Lekmer rabattkoden og få gratis frakt når du handler for kr. 500 eller mer! Bare kopier og bruk koden i kassen.

Vis rabattkode
Lekmer logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Handle for over 1000 kroner, få 200 kroner i rabatt!

Benytt deg av denne Lekmer rabattkoden og få 200 kroner i rabatt når du handler for minimum 1000 kroner! Bare kopier og bruk koden i kassen.

Vis rabattkode
Lekmer logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

400 kroner rabatt ved kjøp på over 2000 kroner!

Benytt deg av denne Lekmer rabattkoden og få 400 kroner i rabatt når du handler for 2000 kroner eller mer! Bare kopier og bruk koden i kassen.

Vis rabattkode
Lekmer logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Black Friday - Opp til 70% avslag + fri frakt

Denne Black fridayen kan du få opp til 70% avslag på et stort utvalg av varer + du får fri frakt på hele ditt kjøp hvis du bruker rabattkoden nedenfor.

Vis rabattkode
Lekmer logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Opptil 70% rabatt på en mengde av varer!

Nå er det sommersalg hos Lekmer og du kan finne en mengde av varer med opptil 70% rabatt! Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbudet
Lekmer logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Opptil 70% på vinterklær og funksjonsklær!

Lekmer har nå opptil 70% rabatt på vinterklær og funksjonsklær! Trykk deg inn på linken for å komme til tilbudet. Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbudet
Lekmer logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

-80% på funksjons- og vinterklær!

Denne Lekmer rabattkupongen tar deg rett til sortimentet innen funksjons- og vinterklær. Her finner du varer nedsatt med opptil 80%! Klikk deg inn og spar massevis av penger i dag.

Gå til tilbudet
Lekmer logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Regntøy og gummistøvler opptil 50% rabatt!

Nå får du regntøy og gummistøvler helt opptil halv pris hos Lekmer! På salget finner du kjente merker som: Didriksons, Kuling, Lindberg og Viking. Klikk deg inn gjennom denne rabattkupongen for å motta tilbudet.

Gå til tilbudet
Lekmer logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

ALT fra Jox 15-50% rabatt!

Nå finner du interiør og møbler til barnerommet nedsatt med opptil 50% fra merket Jox i nettbutikken til Lekmer. Klikk på denne rabattkupongen for å motta tilbudet. Ingen rabattkode nødvendig.

Gå til tilbudet
Lekmer logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Disney-favoritter opptil 70% rabatt!

I nettbutikken finner du nå favoritter fra merket Disney nedsatt med hele 70%! Du finner klær, sko, leker, møbler, spiseartikler og mye mer. Ingen Lekmer rabattkode nødvendig for dette tilbudet.

Gå til tilbudet

Kvalitet og pålitelighet

Rabattkode Lekmer er en tidlig julegave til deg fra oss i Dagbladet, fordi dette er en pålitelig og seriøs leverandør vi er stolte av å samarbeide med. Snart 11 års erfaring og over 1 million fornøyde kunder i Norden er bevis nok på at Lekmer er en seriøs og pålitelig aktør. Med produkter fra både Lego, Disney, Babybjörn, Stoy og mange andre etablerte og seriøse produsenter finner du akkurat det du er på jakt etter i den høye kvaliteten du forventer. Netthandel har kommet for å bli, og med god grunn. Unn deg selv en rimeligere og enklere handel, og ikke forvent noe mindre enn det beste for barnet ditt.

Offisiell nettside

www.lekmer.no