Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste tilbud og LensOn rabattkoder i November

Tilbud for november 2018
LensOn logo /link til butikkside

Hent din LensOn rabattkode eller finn andre gode tilbud her på Dagbladet. Vi har samlet de beste kupongene for deg slik at du skal kunne spare penger på dine linser på nettet. Akkurat nå mottar du 20% og gratis frakt ved bruk av en av våre kuponger. LensOn.com er en norsk nettbutikk som startet i 2006. Deres forretningsidé er å tilby markedets mest kundevennlige tilbud av varer og tjenester innenfor øye- og synshelse, mote og skjønnhet. De leverer alt innen kontaktlinser, briller og solbriller og har produkter fra alle de store, velkjente merkene som for eksempel Bausch&Lomb, CooperVision, Johnson & Johnson, Consol, Abbott og Alcon. På Lenson finner du dyktig personell med optikerkompetanse og kunnskap om kontaktlinser. På den måten sikrer de at produktene blir håndtert rett. 

LensOn logo

Clickand Reload!

Hemmelig sluttdato

Å bestille linser behøver ikke å være så komplisert, med Clickand Reload kan du faktisk gjenta akkurat samme kjøp som forrige gang i nettbutikken! Enklere blir det ikke, og perfekt for deg som bestiller de samme, faste linsene hver gang. Bestill i dag gjennom rabattkupongen, ingen LensOn rabattkode er nødvendig!

Gå til tilbud -
LensOn logo

Gratis frakt på linser!

Hemmelig sluttdato

I nettbutikken får du alltid gratis frakt på din bestilling av linser når du handler for over kr 799. Ingen LensOn rabattkode er nødvendig for dette tilbudet!

Gå til tilbud -

Lave priser på kjente merkevarer


Skal en trene så er ikke briller det beste å bruke. Det er i hvert fall ikke så moro når de hele tiden faller av nesen. Mange ganger så legger en også fra seg brillene, og går rundt og leter etter de. Da er det bedre med linser, og i dag får du linser til nær sagt alle fra nærsynt, langsynt til skjeve hornhinner. Hos lenson.com kan du sitte i ro og fred hjemme og utforske deres store utvalg av kjente merkevarer til lave priser. I nettbutikken finner du briller, solbriller og goggles av kjente merker som:

 • Ray-Ban
 • Polo Ralph Lauren
 • Emporio Armani
 • Aspire
 • Harrington
 • Oakley
 • Religion
 • Carerra 
 • Adidas
 • Dolce and Gabbana
 • Polaroid

Briller-fra-kjente-merker-rimelig-pris-LensOn-rabattkoder

Og kjente linsemerker som:

 • Dalies AquaComfort
 • Dalies Total
 • Acuvue Moist
 • SofLens
 • Focus Dalies
 • BioMedics
 • Air Optix
 • Proclear

Tilbud-på-linser-tilpasset-deg-LensOn-rabattkoder

Og mange flere. Bruker du linser vil du garantert finne noen som passer godt for deg. Nettbutikken har åpent hele døgnet, 24 timer. Det du bestiller kommer med Posten i løpet av få dager. Du kan også abonnere på linser, for ikke å gå tom for de, abonnementsordre på verdier over 350 kr, gir deg fraktfri levering. Med LensOn rabattkode fra dagbladet.no vil du kunne spare enda en god del penger. Rabattkode LensOn vil sørge for at din handel i nettbutikken vil bli en enda bedre opplevelse med enda lave priser.


Finn linser og briller som passer best for deg


Det er som regel alltid billigere å bestille linser og briller på nettet, men noen synes kanskje det er litt skummelt ettersom de tenker at det er lettere å få hjelp hos en fysisk optiker. Etter du har vært å tatt en synstest som viser din styrke er det faktisk ingen stor forskjell på det å bestille i butikken kontra det å bestille på nettet. Hos LensOn finner du en egen linseguide som hjelper deg hvordan du tar av og på linser gjennom både tekst og video, hvordan du rengjør kontaktlinser og hvilke linser som passer for akkurat deg og hvilke du eventuelt bør oppgradere til. LensOn har også en brilleguide som hjelper deg å finne briller tilpasset din ansiktsform, riktig brillestørrelse og hvordan du måler pupillavstanden selv.

Tilbud-på-solbriller-fra-Ray-Ban-og-andre-merker-LensOn-rabattkoder

Når du har lagt inn dine spesifikasjoner lagres dette på nettsiden slik at du enkelt kan bestille det samme igjen senere, og skulle du lure på noe kan du alltids ringe deres kundeservice. Bestillingen går svært enkelt i en oversiktlig og intuitiv nettbutikk, husk også å taste inn din LensOn rabattkode i kassen slik at du oppnår den aller beste prisen på dine produkter. 

Rask levering, god kundeservice og ekstra trygghet ved bestilling på nett


LensOn rabattkode og kampanjer er en liten overraskelse fra oss til deg. Her finner du linser, briller og solbriller, og med rabattkode LensOn fra dagbladet.no får du kjøpt disse til en rimeligere pris. Å kjøpe linser hos LensOn betyr at du sparer penger i forhold til å kjøpe de i en fyskisk optikerbutikk. De har også abonnementsservice på levering av linser, hvis ordren er over 350 kr så får du frakten gratis. Har de varen på lager, bringer Posten den raskt til deg. Hos LensOn tilbyr vi 90 dagers returrett på linser og solbriller, med unntak av briller, hvor du har 365 dagers returrett. Raske leveranser er noe som nevnes ofte i kundeanmeldelser på Trustpilot. De har også kundegaranti. Hos LensOn kan du betale med forskjellige betalingsløsninger som Mastercard, Visa, eller Klarna. De er medlemmer av trygg e-handel hvilket innebærer at du alltid kan føle deg trygg når du betaler i nettbutikken. Alt dette gjøres for at du skal føle deg trygg og fornøyd når du handler hos dentway.no.

Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
LensOn logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% tilbud på alle linser og tilbehør!

Klikk deg inn i dag og få 10% tilbud på alle linser og tilbehør med denne LensOn rabattkoden. Spar penger på nødvendigheter i dag! Rabattkupongen tar deg direkte til nettbutikken!

Vis rabattkode
LensOn logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Få 50 kroner rabatt som ny kunde!

Dersom du melder deg inn i nettbutikken får du hele 50 kroner å handle for. Finn briller, linser og solbriller til rimelige priser og spar penger i dag, bare legg inn LensOn rabattkoden for å aktivere tilbudet! Kupongen tar deg direkte til nettbutikken.

Vis rabattkode
LensOn logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20% rabatt & gratis frakt!

Med denne Lenson rabattkoden mottar du opptil 20% rabatt på linser i nettbutikken + gratis frakt på din bestilling. Klikk på kupongen for å se kupongkoden og for å gå til nettbutikken.

Vis rabattkode
LensOn logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

-50 kroner som ny kunde!

Bli kunde hos LensOn i dag og få 50 kroner avslag på den første bestillingen med denne LensOn rabattkoden. Du finner alt innen linser, briller og tilbehør. Klikk på rabattkupongen, og den tar deg rett til nettbutikken!

Vis rabattkode
LensOn logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

15% tilbud på solbriller og goggles!

Benytt deg av denne LensOn rabattkoden og få hele 15% tilbud på solbriller og goggles ut året. Det er viktig å beskytte øynene når man står i bakken, vel så viktig om sommeren. Derfor er dette det perfekte tilbudet for deg. Klikk deg inn i dag for å sjekke ut utvalget, rabattkupongen tar deg rett til nettbutikken.

Vis rabattkode
LensOn logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Gratis frakt på bestilling

Med denne LensOn rabattkoden får du nå gratis frakt på alle dine bestillinger. Du finner alt innen briller, linser og annet tilbehør til øyet, kupongen tar deg direkte til tilbudet!

Vis rabattkode
LensOn logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Få 50kr rabatt!

Nå tilbyr Lenson alle sine nye kunder 50kr rabatt! Bare kopier og bruk koden i kassen!

Vis rabattkode
LensOn logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Nye kunder får 50kr rabatt!

Nå får alle nye kunder hos LensOn 50kr rabatt på sitt første kjøp! Trykk deg inn på linken nå å bestill. Ingen rabattkode nødvendig.

Vis rabattkode
LensOn logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% tilbud på solbriller og goggles!

Klikk deg inn i dag og få med deg 10% tilbud ved å bruke denne LensOn rabattkoden. Tilbudet gjelder for solbriller og goggles i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å sjekke ut utvalget direkte via rabattkupongen, dette tilbudet vil du ikke gå glipp av!

Vis rabattkode
LensOn logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Få 10% rabatt på solbriller og goggles!

Benytt deg av denne unike rabattkoden fra Lenson og få 10% rabatt på solbriller og goggles! Linken tar deg rett til tilbudet. Ingen rabattkode nødvendig.

Vis rabattkode

Fornøyde kunder over alt

Rabattkode LensOn fra dagbladet.no gir deg en flott rabatt på linser og briller, som allerede har lave priser. Den gode kundeservicen, samt det store utvalget av kjente linse- og brillemerker, har gitt nettbutikken fornøyde kunder over alt. Lenson.no har sørget for at du kan kjøpe disse produktene på nettet, hvor du kan sitte i ro og fred uten å måtte forlate hjemmet. De selger produktene til priser som er konkurransedyktige. Enkelt å bestille, raske leveranser og fantastisk kundeservice er noe som ofte nevnes i kundeanmeldelser av de på Trustpilot. Når du da legger til den gode kundeservicen med fornøyd garanti og lave fraktkostnader, da skjønner du hvorfor kundene deres ikke handler andre steder. Bestill dine linser og briller, og bruk din rabattkode i dag du også!