Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste Light in the Box rabattkoder & tilbud i Januar

Tilbud for januar 2019
Light in the Box logo /link til butikkside

Vi i dagbladet.no er så heldige over å kunne tilby en Light in the box rabattkode til våre trofaste lesere. Akkurat nå kan du finne en kupong her på våre sider og få kroner 79,5 i avslag på din handel. Light in the box er en internasjonal nettbutikk som selger varer som for eksempel klær, elektronikk, skjønnhetsprodukter, bryllupstilbehør og interiør. Light in the box har over en million produkter i sin nettbutikk. Hver dag legges det ut over 1000 nye varer, slik at du kan finne varen du er på utkikk etter. Enten du leter etter den perfekte kjolen til deg selv eller en gave til venner, familiemedlem eller din kjære finner du det her.

Light in the Box logo

Herrestøvler - Spar opptil 60%

Utgår om

Akkurat nå sparer du opptil 60% på herrestøvler i nettbutikken!

Gå til tilbud -
Light in the Box logo

Smykker - Opptil 30% rabatt

Utgår om

Akkurat nå sparer du 30% på en rekke smykker.

Gå til tilbud -
Light in the Box logo

Spar opptil 40% på parkas til herrrer

Utgår om

Hold varmen og spar opptil 40% på parkas nå!

Gå til tilbud -
Light in the Box logo

Opptil 90 % Rabatt på telefoner og elektronikk!

Utgår om

Akkurat nå får du opptil svimlende 90 % Rabatt på telefoner og elektronikk hos Light in the Box!

Gå til tilbud -
Light in the Box logo

Light In The Box - Opp til 60% avslag på langermede kjoler

Hemmelig sluttdato

Nå kan du spare opp til 60% om du kjøper langermede kjoler på Light In The Box!

Gå til tilbud 100%
Light in the Box logo

Dagens salg!

Hemmelig sluttdato

Denne linken tar deg direkte til Light In The Box sin "dagens salg"-side! Her finner du alle aktuelle tilbud! Utvalget er enormt, så her er det ingen tid å miste.

Gå til tilbud -

Lave priser på over en million varer


Light in the box selger kjente kvalitetsmerker som Huawei, Asus, Lenovo og Samsung, og du får handlet elektronikk til en rimelig pris. I tillegg kan du også kjøpe egne skreddersydde varer som brudekjoler og aftenkjoler. Nettbutikken klarer å holde prisene nede siden alle varer sendes direkte fra fabrikken. Slik slipper du å betale for unødvendige mellomledd. Hvorfor skal du løpe rundt i stressende butikker når du trygt kan sitte i din egen stue mens du handler? Nettbutikken holder åpen 24 timer i døgnet, slik at du kan handle selv når det passer deg best. Vi i dagbladet.no vet at det kan være vanskelig å få alle endene til å møtes, og med vår Light in the box rabattkode sparer ikke du bare tid på din ordre. Du sparer også penger, slik at du kan bruke de sparte pengene på noe ekstra du ønsker deg. Enten det er en ekstra vare i nettbutikken eller et tilskudd til feriebudsjettet. Bruk rabattkode Light in the box i dag!


Rask levering og lav frakt


Når du har plassert en ordre på Light in the box, sendes de fleste varer ut 24 timer etter bestilling. Leveringstiden er på mellom 10-20 dager der varene sendes ut fra, enten et lager i Europa, Nord-Amerika eller i Kina, avhengig av hvor din vare er plassert. Fraktprisen på din ordre avhenger også av hvor mye din pakke veier. Dette kan være en fraktpris på noen få kroner til en hundrelapp. Med rabattkode Light in the box sparer du penger på din neste ordre, og da er det bare å fylle opp varekurven med ønskede varer. For hver vare du legger inn i handlekurven, trekker rabatten prisen ned, og du får en enda gunstigere pris på de allerede rabatterte prisene netthandelen har å tilby. Bruk dagbladet.no sin Light in the box rabattkode du også, slik at du kan se prisen synke. For hvem ønsker ikke å spare noen kroner når de kan? Besøk nettsiden du også!

Fornøyde kunder verden rundt

Light in the box har hundretusener av fornøyde kunder verden rundt. Med en eksepsjonell kundeservice som snakker 27 språk og som alltid er åpen for deg, rask levering og lav frakt, er det ikke rart at kunder kommer tilbake for å handle på nytt - og på nytt. Men det er ikke bare dette som gjør at kundene jubler. Netthandelen har produkter til rimelige priser. Med rabattkode Light in the box sparer du penger på de allerede rabatterte prisene nettbutikken har å tilby, så du kan kjøpe dine neste kvalitetsprodukter til en gunstig pris. I tillegg har de et eget bonusprogram så du kan spare opp poeng på dine kjøp, og du kan senere få gratis varer.

Offisiell nettside

www.lightinthebox.com