Annonsørinnhold fra Easyshopper

Alle de beste Lux-Case rabattkoder & tilbud i Desember

Tilbud for desember 2018
lux-case logo /link til butikkside

 Som leser av dagbladet.no kan du nå benytte deg av en Lux-Case rabattkode og andre gode tilbud. Akkurat nå kan du spare hele 11% og få gratis frakt gjennom en av våre kuponger.  Rabattkoden oppgir du enkelt i kassen neste gang du handler.På sitt lager i Malmö, Sverige, har Lux-Case samlet alt du trenger av deksel og tilbehør til din smarttelefon eller ditt nettbrett. Med over 25.000 varer er det lett å finne noe for alle og enhver. Nettbutikken er opptatt av å kunne tilby varer for alle smarttelefoner eller nettbrett på markedet, noe du som kunde kan nyte godt av. Her finner du nemlig deksler og annet tilbehør til Apple, Samsung, Nokia, Sony, LG og mange flere.

lux-case logo

10 % rabatt på alt

Utgår om

Ta i bruk denne rabattkoden og få 10 % rabatt på alt hos Lux-case!

Vis rabattkode
lux-case logo

50 kroner rabatt!

Utgår om

Bruk denne Lux-Case rabattkoden og få 50 kroner i avslag på ditt kjøp i nettbutikken. Du må handle for 350 kroner for å aktivere tilbudet! Finn et stort utvalg tilbehør til mobil og annet når du klikker deg inn via rabattkupongen!

Vis rabattkode
lux-case logo

70 kroner rabatt på mobiltilbehør!

Utgår om

Bruk denne rabattkoden fra Lux-Case og få 70 kroner i avslag på ditt kjøp ved å handle for minst kr 500 i nettbutikken. Du finner alt du trenger av tilbehør til din mobiltelefon gjennom rabattkupongen!

Vis rabattkode
lux-case logo

Fri frakt på deksler og mobiltilbehør!

Utgår om

Hos Lux-case får du alltid gratis frakt på din bestilling, uansett beløp. Du trenger ikke å bruke en Lux-case rabattkode, bare klikk deg videre via lenken i rabattkupongen og bestill hjem dine favoritter uten å betale for å få dem levert! I nettbutikken finner du en rekke produkter til din mobiltelefon, og alt er på lager og klart til å bli sendt i dag!

Gå til tilbud -

Mer enn bare deksler


Utvalget du finner hos Lux-Case er langt bedre enn i fysiske elektronikkbutikker. Nettbutikken har flere kategorier du kan velge mellom, og utvalget spenner seg fra diskré beskyttelse til store og morsomme etui. De tilbyr også en rekke smarte og praktiske løsninger for deg som ønsker en elegant kombinasjon av kortholder og mobildeksel. Ta godt vare på din telefon ved å gi den god beskyttelse, og finn den stilen som passer for deg og ditt bruk. I tillegg til beskyttelse og styling, får du også kjøpt en rekke andre tilbehør til mobil og nettbrett. Dette inkluderer blant annet et stort utvalg hodetelefoner, mobilholdere, høyttalere, strømbanker og kabler.

Mobildeksler-mobiltilbehør-til-alle-mobiltelefoner-og-tilbehør-til-nettbrett-Lux-Case-rabattkoder

På grunn av det store utvalget har du i stor grad mulighet til å velge prisklasse selv, men produktene er jevnt over svært rimelige. Gjennom dagbladet.no kan du spare enda mer ved å bruke rabattkode Lux-Case neste gang du handler. Her er det altså bare å slå seg løs i nettbutikken. Husk bare å oppgi Lux-Case rabattkode i kassen når du bestiller.


Gratis frakt og trygg handel


Lux-Case er opptatt av god kundeservice. De tilbyr gratis frakt til Norge, og sender også ut bestillinger fra sitt lager hver dag. Handler du før kl.17 vil bestillingen din altså bli sendt samme dag. Handler du senere på dagen vil pakken din sendes fra lageret allerede følgende arbeidsdag. Ettersom lageret ligger i Sverige vil det kunne ta mellom 7 til 10 arbeidsdager før pakken når deg. Litt ventetid har likevel lite å bety når handelen kan gjennomføres både enkelt og greit hjemmefra. Nyt et bredt utvalg varer til gode priser, og husk at du nå kan få en Lux-Case rabattkode fra dagbladet.no. Tilbudet gjelder for alle våre lesere, og er en gave fra oss til deg. Alt du trenger å gjøre er å benytte rabattkode Lux-Case neste gang du handler. Beskytt og kle opp din smarttelefon slik du ønsker, eller forenkle din hverdag ved å kjøpe nyttig og praktisk tilbehør til din mobil eller ditt nettbrett.

Tilbehør-for-å-style-mobil-og-nettbrett-Lux-Case-rabattkoder

Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
lux-case logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10 % avslag på alle deksler!

Akkurat nå får du 10 % avslag på alle deksler hos Lux-Case ved å bruke denne rabattkoden!

Vis rabattkode
lux-case logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

CYBER MONDAY: 15 % rabatt på alt

Det er Cyber Monday, og Lux-case gir deg 15 % rabatt på alt. Tilbudet varer fram til tirsdag 27.november. Alt du trenger å gjøre er å ta i bruk denne rabattkoden!

Vis rabattkode
lux-case logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

BLACK FRIDAY: 15 % rabatt på alt

Det er Black Friday, og Lux-Case gir deg 15 % rabatt på hele nettbutikken. Alt du trenger å gjøre er å ta i bruk denne rabattkoden!

Vis rabattkode
lux-case logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

15% rabattkode på alt!

Med denne Lux-case rabattkoden får du 15% rabatt på alle produkter i butikken, også varer som allerede er på salg. Handle mobildeksel og tilbehør i dag og gjør et kupp! Kupongen tar deg direkte til nettbutikken.

Vis rabattkode
lux-case logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

12% rabatt på iPhone-tilbehør!

Med denne Lux-Case rabattkoden får du 12% avslag på tilbehør til iPhone i nettbutikken. Gjør et kupp på det du trenger i dag direkte via rabattkupongen, så sparer du penger på kjøpet!

Vis rabattkode
lux-case logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% rabatt på mobiltilbehør!

Med denne Lux-case rabattkoden får du 10% avslag på mobiltilbehør i nettbutikken. Klikk deg inn via kupongen for å sjekke ut det store utvalget og gjør et kupp!

Vis rabattkode
lux-case logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

50 kroner rabatt på mobildeksler og -tilbehør!

Vil du ha 50 kroner avslag på din bestilling av deksler og mobiltilbehør? Bruk denne lux-case rabattkoden i nettbutikken når du handler for minst kr 350, så får du det! Gjør et kupp i dag med dette fantastiske tilbudet, rabattkupongen tar deg direkte til kampanjen.

Vis rabattkode
lux-case logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20% rabatt på ditt kjøp!

Med denne lux-case rabattkoden får du 20% avslag på ditt kjøp over kr 500 i nettbutikken. I tillegg får du gratis frakt, så dette kan jo ikke bli bedre! Klikk deg inn i dag for å handle, kupongen tar deg direkte til tilbudet.

Vis rabattkode
lux-case logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

15% rabatt på ditt kjøp!

Bruk denne lux-case rabattkoden i nettbutikken og få 15% avslag på ditt kjøp over kr 350 i nettbutikken. Du får også fri frakt, så her er det bare å slå til mens man har sjansen! Klikk deg inn i dag for å finne dine favoritter, kupongen tar deg direkte til tilbudet.

Vis rabattkode
lux-case logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Valentine's Day: 10% rabatt på mobildeksler og tilbehør!

Du får nå 10% avslag på alle varer og produkter i nettbutikken med denne Lux-Case rabattkoden. Klikk deg inn i dag for å benytte deg av tilbudet og spar penger i dag, kupongen tar deg direkte til kampanjen!

Vis rabattkode

Du kan både bytte og returnere varer

Titt innom nettsiden og finn dine favoritter. Du finner garantert noe for enhver smak og anledning. Nettbutikken byr på deksel og tilbehør av god kvalitet og til gode priser. Produktene passer for alle smarttelefoner og nettbrett, i tillegg til at de passer for alle personligheter og bruksområder. Med produktene fra Lux-Case kan du gjøre livet både enklere og morsommere, mer stilfullt og mer praktisk.

Mobillader-powerbank-og-annet-tilbehør-til-alle-modeller-Lux-Case-rabattkoder

Du finner deksler i ulike størrelser og materialer, med farge, mønster eller trykk, kjente referanser eller formet som figurer. Gjennom rabattkode Lux-Case får du nå rabatterte priser i nettbutikken. Du får gratis frakt på din bestilling, og kan forvente rask levering fra lageret. Dersom du angrer ditt kjøp har du også rett til å bytte eller returnere varene.