Annonsørinnhold fra Easyshopper

Reise

Lyst til å legge ut på reise? Ta en titt på tilbudene vi har samlet her for deg og bestill med god samvittighet! Her finner du tilbud, kampanjer og rabattkoder på reiser til destinasjoner verden over fra kjente reisebyrå og turselskaper. De populære nettbutikkene tilbyr fly, hotell, pakkereiser, charterturer og aktiviteter slik at reisen blir tilrettelagt og perfekt for deg og dine kjære. Husk alltid å lete opp en rabattkode her før du booker en reise, slik at du vet at du har gjort et godt kjøp, slik kan du også unne deg noe annet ekstra på turen.

Apollo logo

Opptil 70 % rabatt hos Apollo

Hemmelig sluttdato

Få opptil 70 % rabatt på din neste reise med Apollo!

Gå til tilbud -
TravelLink logo

Bestill for kr 4 400 og få kr 250 i rabatt

Utgår om

Skal du ut å reise i høst? Da kan det anbefales å ta en titt på dette tilbudet fra Travellink. I perioden 20.september - 4.oktober får du nemlig kr 250 i rabatt for bestilling på minst kr 4 400. Vær smart og gjør unna bestillingen i den perioden for å spare penger som kan komme godt med på reisen. Bruk Travellink rabattkode for å benytte deg av tilbudet.

Vis rabattkode
STS Alpereiser logo

1000 kroner i avslag på alle skireiser i januar!

Hemmelig sluttdato

Drømmer du om å reise på skiferie til Alpene? Nå får du 1000 kroner i rabatt per person på alle skireiser med avreise i uke 2-6. Klikk deg inn i dag for å bestille og bruk STS Alpereiser rabattkoden for å få tilgang til rabatten. Dette er den perfekte muligheten til å bestille en ferie for livet!

Vis rabattkode
Reisefeber logo

Årets beste shoppingbyer!

Utgår om

Høsten er tid for storbyferie og shopping, og nå finner du alle de beste shoppingbyene samlet på ett sted i nettbutikken! Finn din favoritt i dag og reis sammen med noen du er glad i! Reisefeber rabattkupongen tar deg direkte til hele utvalget.

Gå til tilbud -
Apollo logo

Reis på storbyferie i høst!

Utgår om

Høsten er den perfekte tiden for storbyferie, og nå finner du et stort utvalg reiser i nettbutikken. Hva med en vennetur til Berlin, eller en romantisk kjærlighetstur til vakre Paris? Valget er ditt! Klikk deg videre gjennom Apollo rabattkupongen for å se tilbudene.

Gå til tilbud -
Reisefeber logo

Ikke glem hotellet!

Hemmelig sluttdato

Noen ganger er det deilig å unne seg litt ekstra hotelluksus på reisen, og hos Reisefeber finner du de beste hotellene! Velg din destinasjon og sjekk ut utvalget - kanskje du finner et knallkupp? Våkne uthvilt, start dagen med en deilig frokost og nyt hotellservicen til det fulle...

Gå til tilbud -
Radisson Blu logo

Få eksklusive tilbud som medlem!

Hemmelig sluttdato

Er du medlem i Radisson Rewards? Da får du en rekke medlemsfordeler! Klikk deg inn for å bli medlem i dag og sjekk ut hva du kan spare, du trenger ingen Radisson Blu rabattkode.

Gå til tilbud -
Expedia logo

Bli medlem og få 10% avslag!

Hemmelig sluttdato

Klikk deg inn via kupongen her for å bli medlem og få 10% rabatt i nettbutikken. Du finner et stort utvalg overnattingsmuligheter, pakkereiser, flybilletter og mer til knallpriser når du klikker deg inn gjennom kupongen! Ingen Expedia rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud -
Nordic Choice Hotels logo

Betal, sjekk inn og lås opp hotelldøren fra mobilen!

Hemmelig sluttdato

Nå kan du betale, sjekke inn og låse opp hotelldøren fra din mobiltelefon - enklere har det faktisk aldri vært å bo på hotell! Klikk deg inn i dag for å finne ditt neste drømmeopphold og gjør overnattingen enda mer behagelig med denne flotte appfunksjonen, ingen Nordic Choice Hotels rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud -
Nordic Choice Hotels logo

Hotelltilbud med ekstra goder!

Hemmelig sluttdato

Klikk deg inn her for å finne masse gode hotelltilbud, samtidig som du også får gode pakkepriser med for eksempel billetter til musikaler, teater og mye mer! Sjekk ut alle pågående tilbud akkurat nå direkte via kupongen og gjør et kupp, ingen Nordic Choice Hotels rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud -
TravelLink logo

Få reiseinspirasjon til din neste tur!

Hemmelig sluttdato

Vil du på ferie, men vet ikke helt hvor? Nå får du reisetips og informasjon til destinasjoner over hele verden når du klikker deg inn via denne kupongen! Sjekk ut tilbudene til byer som New York, Berlin og Tokyo og reis av gårde i dag. Du trenger ingen Travellink rabattkode!

Gå til tilbud -
TravelLink logo

Spar opptil 30% når du bestiller fly og hotell samlet!

Hemmelig sluttdato

Nå kan du spare opptil 30% ved å bestille pakkereise i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å booke din neste drømmeferie og reis av gårde til sol, varme og spenning i utlandet! Du trenger ingen Travellink rabattkode.

Gå til tilbud -
BudJet logo

Få opptil 50% rabatt på hotell!

Hemmelig sluttdato

Når du bestiller pakkereise med fly og hotell kan du få inntil hele 50% avslag på hotelloppholdet. Klikk deg inn via kupongen for å sjekke ut tilbudet og bestill din neste drømmeferie billig i dag! Du trenger ingen Budjet rabattkode for å benytte deg av dette fantastiske tilbudet.

Gå til tilbud -
Tripmonster logo

Kampanjepriser på reiser over hele verden!

Hemmelig sluttdato

Planlegger du en storbyreise? Sjekk ut alle de gode tilbudene på denne kampanjesiden hvor du får tilgang til alle de billigste prisene til din drømmedetinasjon! Ingen Tripmonster rabattkode er nødvendig for å motta tilbudet.

Gå til tilbud 0%
Supersaver logo

Alle de billigste flybillettene på ett sted!

Hemmelig sluttdato

Klikk deg inn via kupongen for å gå til kampanjensiden hvor du kan finne en mengde reiser til svært gode tilbudspriser! Du trenger ikke å bruke en Supersaver rabattkode for å ta del av dette tilbudet, bare klikk på kupongen og finn din neste drømmetur i dag.

Gå til tilbud -
Skyscanner logo

De billigste flybillettene fra Norge!

Hemmelig sluttdato

Skyscanner har masse flybilletter til destinasjoner over hele verden! Klikk deg inn her for å få tilgang til de aller billigste billettene, kupongen tar deg rett til kampanjesiden. Du trenger ingen Skyscanner rabattkode.

Gå til tilbud -
STS Alpereiser logo

Familierabatt på alpereiser!

Hemmelig sluttdato

Nå får du ekstra rabatt for barn på en mengde pakkereiser til Alpene! Klikk deg inn i dag for å sjekke ut tilbudet og spar penger på familiens neste reise, dette tilbudet vil du ikke gå glipp av. Du trenger ingen STS Alpereiser rabattkode.

Gå til tilbud -
STS Alpereiser logo

Tilbud på alpereiser!

Hemmelig sluttdato

Klikk deg inn via denne rabattkupongen for å finne oppdaterte tilbud og salg på reiser til Alpene. Du trenger ingen STS Alpereiser rabattkode for å benytte deg av disse tilbudene!

Gå til tilbud -
Apollo logo

Bestill en restplass og skap nye ferieminner for livet!

Hemmelig sluttdato

Her finner du alle restplassene som er tilgjengelige hos Apollo. Listen oppdateres fortløpende, så kom innom siden med jevne mellomrom dersom du er på jakt etter en billig restplass. Ingen Apollo rabattkode kreves!

Gå til tilbud 0%
Tripadvisor logo

Finn den billigste hotellprisen!

Hemmelig sluttdato

Her kan du søke på ditt hotell og få prisene sammelignet på alle salgsstedene! Klikk deg inn i dag for å sjekke ut tilbudet direkte via rabattkupongen, her kan det være mye penger å spare! Du trenger ingen Tripadvisor rabattkode.

Gå til tilbud -