Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste Room21 rabattkoder & tilbud i September

Tilbud for september 2018
Room21 logo /link til butikkside

En god nyhet til alle dere som skal oppgradere hjemmet er at dere nå kan finne en rabattkode og andre gode tilbud fra Room21 gjennom dagbladet.no. Med en kupongkode kan du nå få 100 kroner i rabatt på møbler som lyser opp et hvert hjem. Et nytt møbel skaper glede og forvandling i de fleste hjem, og ofte er det så lite som skal til. En ny kommode på soverommet, nye stoler til spisebordet eller bare litt små pynt til stuen. Room21 er nettbutikken for alle som har et øye for stilfulle og tidløse møbler og interiør. Nettbutikken så sitt lys i 2006 og har siden den gang solgt møbler av god kvalitet.

Room21 logo

Opptil 40% rabatt på utvalgte sofaer!

Utgår om

På utkikk etter ny sofa? Slå deg til ro med et kjempetilbud fra Room21! Akkurat nå får du nemlig opptil 40% rabatt på utvalgte sofaer! Klikk deg inn på linken og benytt deg av tilbudet uten å måtte bruke noen rabattkode. Tilbudet ender 30.september.

Gå til tilbud -
Room21 logo

25% rabatt på bordlampe N°205!

Utgår om

Nå får du 25% avslag på bordlampe N°205 i hvit og krom fra La Lampe Gras i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å bestille en ny favoritt til hjemmet og gjør et kupp! Du trenger ingen Room21 rabattkode.

Gå til tilbud -
Room21 logo

Fri frakt på møbler og interiør!

Hemmelig sluttdato

Nå får du fri frakt på møbler, interiør og tilbehør ved alle kjøp over kr 1000 i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å finne dine favoritter til hjemmet og spar penger, du trenger ingen Room21 rabattkode!

Gå til tilbud -
Room21 logo

Alltid pågående kampanjer på møbler og interiør!

Hemmelig sluttdato

Klikk deg inn via denne rabattkupongen for å få direkte tilgang til pågående kampanjer i nettbutikken. Du finner storfavoritter innen møbler og interiør til svært rimelige priser, så dette vil du ikke gå glipp av! Ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud -

Lave priser på kjente merker


Det er møbler og interiør som gjør et hus til et hjem. Det ligger mye glede, planlegging og minner bak en sofa eller serveringssettet som du arvet fra oldemor. Farger, lys og former setter et personlig preg som skaper ekstra hyggelig stemning i hjemmet ditt. Hos Room21 finner du et fantastisk utvalg av sofaer, hyller, kommoder, bord og pynt. Hva med en ny lenestol eller en lekker fjærlampe? Alle produktene de selger har god kvalitet og selges til en rimelig pris. Nettbutikken er åpent hele døgnet slik at du kan handle i fred og ro, og slippe å stresse i butikker. Varene blir levert i løpet av få virkedager. Med Room21 rabattkode fra dagbladet.no blir varene enda billigere. Pengene du sparer kan du bruke på å kjøpe noe ekstra til deg selv eller fine gaver til familien. Husk rabattkode Room21 neste gang du handler og få møbler du har glede av i mange år.

Interiør-møbler-innredning-Room21-rabattkoder

Innred barnerommet, stuen, soverommet, badet og kjøkkenet akkurat slik du måtte ønske. Room21 fører over 100 merker, blant annet de populære merkene:

 • Bodum
 • Bloomingville
 • DAY home
 • Eva Solo
 • Ferm Living
 • Domo
 • Gant Home
 • Georg Jensen
 • HAY
 • Iittala
 • Kähler
 • Kay Bojesen
 • Marimekko
 • Nothern Lighting
 • Rosendahl
 • String
 • Design Letters

Rask levering og gratis frakt over 1000 kroner


Room21 rabattkode er en gavepakke til alle dere som skal pynte opp hjemmet fra oss i dagbladet.no. Hos Room21 finner du flotte lamper, dekor, sofaer, bord og stoler av god kvalitet som selges til en rimelig pris, og med rabattkode Room21 blir prisen enda rimeligere. Det tar mellom 2-5 virkedager, etter at du la inn bestillingen, til du kan hente pakken på ditt nærmeste postkontor. Hvis varen må bestilles kan det ta mellom 2-15 uker. Kjøp av varer over 1000 kroner gir gratis frakt. Hos Room21 kan du helt trygt og sikkert betale med kort eller faktura. Du kan også velge delbetaling. Skulle du av en eller annen grunn angre på ditt kjøp, har du angrerett i 14 dager. Det vil si at i løpet av de dagene må du si ifra til Room21. Når returen er registrert tar det ca 10 dager før du får pengene tilbakebetalt på kontoen din.

Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Room21 logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

17. mai-rabatt på møbler og interiør!

Er det noe du trenger fra Room21? I dag får du 17% avslag på alle bestillinger over kr 1700 i nettbutikken! Finn et stort utvalg møbler, og interiør og mye mer til fantastiske priser og gjør et kupp i dag! Bruk Room21 rabattkoden for å aktivere tilbudet.

Vis rabattkode
Room21 logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Fri Frakt!

Kjøp møbler og hjemmeinnredning hos til Room21 for minst 1000,- kroner, så får du gratis frakt på din ordre. Du trenger ikke å ta i bruk en Room21 rabattkode for å ta del av dette tilbudet!

Gå til tilbudet
Room21 logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Fri frakt

Klikk deg inn på Room21 i dag og handle nye møbler og interiørartikler til hjemmet helt fraktfritt ved kjøp over 1000 kr. Ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Room21 logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

15% rabatt på hele sortimentet fra AYTM!

Nå får du 15% avslag på lekker interiør og stilige speil fra AYTM i nettbutikken. Klikk deg inn via rabattkupongen for å gjøre et kupp på merket! Du trenger ingen Room21 rabattkode.

Gå til tilbudet
Room21 logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

20% rabatt på Bloomingville!

Er du fan av produktene til Bloomingville? Bestill favorittene du har ønsket deg nå med 20% rabatt! Her finner du et stort utvalg nydelig interiør til hjemmet... Ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Room21 logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

20% rabatt på BY ON!

Kopper, knagger, interiør og mer - nå får du 20% avslag på hele sortimentet fra BY ON i nettbutikken. Plukk ut dine favoritter og spar penger i dag! Ingen Room21 rabattkode kreves for å benytte seg av dette tilbudet.

Gå til tilbudet
Room21 logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

15% avslag på Ferm Living!

Ferm Living gir deg nydelig interiør og lekre lamper, og akkurat nå får du 15% rabatt på hele sortimentet! Klikk deg inn via kupongen for å sjekke ut utvalget og gjør et kupp på dine favoritter! Du trenger ingen Room21 rabattkode.

Gå til tilbudet
Room21 logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

20% rabatt på Dokka fra Northern!

Nå får du 20% avslag på de nydelige Dokka-lampene fra Northern i nettbutikken. Gjør et kupp og oppdater hjemmet til høsten! Du trenger ingen Room21 rabattkode.

Gå til tilbudet
Room21 logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Sommersalg på møbler og interiør!

Det ryddes plass til høstens nyheter, og i mellomtiden får du opptil hele 50% avslag på møbler og interiør i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å sjekke ut utvalget og gjør et kupp på noen nye favoritter til hjemmet før de blir utsolgt! Ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Room21 logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

20% rabatt på House Doctor!

Nå får du 20% avslag på hele sortimentet fra House Doctor i nettbutikken. Gjør et kupp på noe nytt til hjemmet i dag, men vær rask - tilbudet varer kun ut onsdag! Ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet

Mange førnøyde kunder

Rabattkode Room21 fra dagbladet.no gir deg flotte rabatter på møbler og interiør som allerede selges til en rimelig pris. Med god kundeservice, rask levering og et stort utvalg av kvalitets møbler skjønner vi godt at Room21 har mange fornøyde kunder i blant annet Norge og Sverige. Visste du at de har over 200 kjente varemerker som Hay, Domo og Ferm Living? Denne nettbutikken har sørget for at du kan handle alt du trenger til hjemmet ditt uten å forlate det.

Fordelene ved å handle hos Room21 er mange:

 • Rask levering.
 • Fri frakt på kjøp over 1000 kroner.
 • Lave priser.
 • Room21 rabattkode.
 • 14 dagers angrerett.
 • Enkel returnering.
 • Kjente merkevarer.
 • Bredt sortiment.
 • Fantastisk kundeservice.
 • Flere betalingsmuligheter.
 • Enkel navigering på nettsiden.


Ta turen innom i dag og bli en av deres mange fornøyde kunder, og husk rabattkoden fra dagbladet.no. Det er møbler og interiør som forvandler et hus til et hjem.

Interiør-inspirasjon-møbler-tekstiler-innredning-Room21-rabattkoder

Interiør til lave priser

Vi gjør vårt ytterste for at du skal finne møbler og interiør til lave priser. Ønsker du å se flere gode tilbud innen hus og hjem kan du ta en titt på tilbud og rabattkoder for: CDON, Lekmer, Ellos, Adlibris, Fotoknudsen, Royal Design, Mimmis og Vistaprint. Flere Room21 rabattkoder kan du også være heldig å finne på KK sine sider for rabattkoder. 

Offisiell nettside

www.room21.no