Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste Scandinavian Design Center rabattkoder & tilbud i Januar

Tilbud for januar 2019
Scandinavian Design Center logo /link til butikkside

Samtidig som du finner "alt" til hjemmet i nettbutikken får du også gunstige priser. Nå kan du få de enda lavere med Scandinavian Design Center rabattkode fra dagbladet.no. Her finner du hele tiden oppdaterte tilbud og akkurat i dag er det mulig å få 50 kroner avslag på handelen gjennom en rabattkupong.  Enten du er på jakt etter noe nytt til boligen eller skal bytte ut det gamle, så finner du det i denne nettbutikken. De har spesielisert seg på å tilby utmerket skandinavisk design til ethvert rom i huset. Selskapet ble startet opp i 2002 og har hatt en suksess nesten uten sidestykke. I dag finner man nettstedet i hele 70 land. Trenger du en stilfull sofa, en elegant hylle eller nytt sengetøy? Nå trenger du ikke lete langt, for alt dette og mer til finnes i utvalget til nettstedet. 

Alt du trenger og mer til


Interiøret er viktig i en bolig. Det er det som forteller hvem du er, samtidig som det gir rommene ro og en koselig atmosfære. Designvarer trenger ikke være dyre, og det beviser denne nettbutikken til fulle. Ønsker du enda lavere priser enn de du får oppgitt på hver vare? Da bruker Scandinavian Design Center rabattkode fra dagbladet.no. Det er skandinavisk design som fremmes på nettstedet. Du kan velge og vrake i produkter fra Bengt & Lotta, Bodum, Himla og enda flere. Har du tenkt å friske opp litt i stuen? Hva med noen nye gardiner? Velg klassisk ensfargede 1700-talls gardiner fra Himla. Vil du sy dem selv i en "sprek" stoff design, finner du det fra Marimekko. Noen flotte lamper til vinduet finner du for eksempel fra Broste Copenhagen. Det skal ikke mye til for at et rom blir som nytt. Bruk rabattkode Scandinavian Design Center for å få de beste prisene fra dette nettstedet.


Design på en enkel måte


Til tross for at det bugner av produkter på denne nettbutikken, er den enkel å finne frem på. Det er mulig å bruke kategoriene for varetype, eller du kan søke på de forskjellige designmerkene. Dermed finner du raskt varen du vil ha, og til en rimelig pris. Vil du ha en enda lavere pris legger du inn Scandinavian Design Center rabattkode fra dagbladet.no. Når du har sendt inn ordren din går det kort tid før den kommer med posten. Normalt mellom 2 til 4 virkedager, men det kan ta noe lengre tid om varen ikke er på lager. Det er også to alternativer å velge mellom når det kommer til betalingen. Betal med kort eller å betale med faktura. Dette velger man før man betaler. Selv om mange av produktene er designet i andre land, tilkommer det ingen moms eller toll for pakker innenfor Norge. Frisk opp litt hjemme med utsøkt skandinavisk design, og ikke glem rabattkode Scandinavian Design Center for de gode rabattene.

Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Scandinavian Design Center logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% rabatt på alt!

Ut helgen får du 10% avslag på hele din bestilling ved minimumskjøp for kr 1000. Bruk Scandinavian Design Center rabattkoden for å aktivere tilbudet og klikk deg inn i dag for å finne interiør, belysning og alt annet du trenger til hjemmet! Kupongen tar deg direkte til kampanjen.

Vis rabattkode
Scandinavian Design Center logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

200 kroner i avslag på ditt kjøp!

Denne helgen får du hele 200 kroner i rabatt på alle kjøp over kr 1500 i nettbutikken. Gjør et kupp på dine favoritter og spar penger i dag, bruk Scandinavian Design Center rabattkoden for å aktivere tilbudet! Gjelder ikke merkene Pholc, Gubi, Muuto og &Tradition.

Vis rabattkode
Scandinavian Design Center logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

15-40% rabatt på alt!

Bruk denne Scandinavian Design Center rabattkoden og få 15-40% rabatt på alt i forbindelse med Black Friday! Her er det store muligheter for å spare gode summer på produkter innen interiør. Klikk deg inn via rabattkupongen for å få tilgang til hele sortimentet og klikk hjem alle dine favoritter svært rimelig.

Vis rabattkode
Scandinavian Design Center logo
Denne koden er ikke lengre gyldig.

-10% på ALLE varer denne helgen!

Få -10% på alle varer hos Scandinavian Design Center denne helgen! Via denne kupongen klikker du deg inn på nettbutikken. Rabattkoden oppgir du i kassen.

Vis rabattkode
Scandinavian Design Center logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Gratis frakt på alt du trenger til hjemmet!

I nettbutikken får du gratis frakt på alle kjøp over kr 699. Du finner alt du trenger til hjemmet av møbler, interiør og tilbehør fra kjente varemerker, klikk deg inn i dag for å finne dine favoritter! Du trenger ingen Scandinavian Design Center rabattkode.

Gå til tilbudet
Scandinavian Design Center logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

50 kroner i rabatt på ditt første kjøp!

I nettbutikken får du som er ny kunde hele 50 kroner i avslag på ditt første kjøp. Du finner alt du trenger til hjemmet av møbler, interiør og tilbehør fra kjente varemerker, klikk deg inn i dag for å finne dine favoritter! Du trenger ingen Scandinavian Design Center rabattkode.

Gå til tilbudet
Scandinavian Design Center logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Stor tallerkenkampanje med opptil halv pris!

Nå finner du masse lekre tallerkener nedsatt med opptil halv pris i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å finne noen nye favoritter og gjør et skikkelig kupp! Du trenger ingen Scandinavian Design Center rabattkode for dette fantastiske tilbudet.

Gå til tilbudet
Scandinavian Design Center logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

20% rabatt på gulvtepper fra House Doctor!

Nå finner du masse fine gulvtepper fra House Doctor med 20% avslag i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å finne noen en favoritt til gulvet og gjør et skikkelig kupp! Du trenger ingen Scandinavian Design Center rabattkode for dette fantastiske tilbudet.

Gå til tilbudet
Scandinavian Design Center logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

20% rabatt på tepper og bledd fra Klippan Yllefabrik!

Nå får du 20% avslag på Hekla-serien fra Klippan Yllefabrik i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å finne lekre tepper og pledd til huset og gjør et skikkelig kupp! Du trenger ingen Scandinavian Design Center rabattkode for dette fantastiske tilbudet.

Gå til tilbudet
Scandinavian Design Center logo
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

20% rabatt på kjøkkenartikler fra Brabantia!

Nå får du 20% avslag på utvalgte kjøkkenartikler fra Brabantia i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å finne produkter til kjøkkenet, du kan velge mellom masse oppbevaringsartikler og annet innen borddekking! Ingen Scandinavian Design Center rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet

God design betyr fornøyde kunder

Det er liten tvil om at Scandinavian Design Center er en suksess. Det forstår man godt utfra hvordan virksomheten har spredd seg til forskjellige land. En viktig faktor for suksessen, og de fornøyde kundene, ligger selvsagt i det utsøkte utvalget av produkter. Samtidig er det unikt å kunne få slike design-perler til disse gunstige prisene. Kundemassen er også fornøyd med at det er enkelt å finne frem på nettbutikken samt at varene leveres raskt. Du bør absolutt benytte anledningen du nå får med rabattkode Scandinavian Design Center til å finne noe til din bolig. Eller kanskje du trenger en unik gave til noen? Fornøyd kommer du til å bli uansett, og mest sannsynlig er ikke dette siste gangen du bestiller noe herfra.