Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste Talkmore rabattkoder & tilbud i Desember

Tilbud for desember 2018
Talkmore logo /link til butikkside

Talkmore kjører flere kampanjetilbud hele året, og her har vi samlet dem alle for deg. Med en Talkmore rabattkode fra dagbladet.no kan du sikre deg de beste betingelsene til enhver tid, akkurat nå er det mulig å få to måneder med valgfritt abonnement for kun kr. 99! Talkmore har lenge vært blant Norges aller mest kjente og solide merkenavn innen mobiltelefoni, mobilsurfing og streaming. I 2015 vant Talkmore EPSI-prisen for mobilbransjens beste kundeservice og mest tilfredse kunder. Talkmore benytter seg av Telenors nett med alle de fordelene det innebærer for deg som kunde. Ifølge EPSI Norway er det kundene i Telenors nett som har den beste dekningen, og som Talkmore-abonnent får du full tilgang til Telenors lynraske 4G+ nett. 

Talkmore logo

Familierabatt med opptil 300 kroner avslag i måneden!

Utgår om

Med to eller flere fra familien samlet på én faktura får man nå 15% rabatt på hvert abonnement. En familie på fire personer kan altså spare hele 300 kroner i måneden. Alle abonnementene har fri tale, SMS, MMS, data rollover og EU inkludert. Nå får du også velkomsttilbud hvor du betaler kun 99,- per mnd i to mnd uansett hvilken pakke du velger. Klikk deg inn og les mer, ingen Talkmore rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud -
Talkmore logo

Prøv 2 måneder for KUN 99,-/mnd på alle mobilabonnementer!

Utgår om

Nå kan du faktisk velge og vrake blant alle abonnementene og betale kun 99,- i to mnd uansett hvilket du velger og uten bindingstid! Du får oppgitt datamengde og fri tale, SMS og MMS, både i Norge og i EU. Klikk deg inn for å lese mer om dette fantastiske tilbudet. Ingen Talkmore rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud 100%
Talkmore logo

Verv en venn og få to mnd gratis abonnement!

Utgår om

Dersom du verver en venn i nettbutikken får du nå 2 gratis månedsavgifter til både deg selv og til vennen din. Det er ingen bindingstid hos Talkmore, så dette er et supert tilbud! Klikk på kupongen for mer info, ingen Talkmore rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud -

Høy hastighet til overkommerlige priser


Talkmore tilbyr et bredt utvalg av abonnement slik at du lett kan finne et som passer for akkurat deg og din mobilbruk, og med rabattkode Talkmore kan du være trygg på at du får det best mulige tilbudet. Det er ingen bindingstid på noen av Talkmores abonnementer. Alle inkluderer fri tale, SMS og MMS fra Norge innen Norden, 4G+ dekning, gratis bank-ID, og Norwegian Reward-fordeler.

Mobiltelefoni-mobilabonnement-surfe-familie-venner-billig-Talkmore-rabattkoder

Priser for mobilbruk til eller i utlandet og til spesialnummer er de samme uansett abonnementstype. Hvilket Talkmore-abonnement du skal velge avhenger dermed av hvor mye datatrafikk du synes du trenger. Talkmore tilbyr alt fra 150mb med standard 20 Mbit per sekund hastighet til 149 kr. per måned, til 12GB med 50 Mbit per sekund til 499 kr per måned. De tilbyr også 30 kr i ekstra rabatt per abonnement for familiepakker, dvs flere abonnement på en samlefaktura. Dette er standard priser fra Talkmore, men dersom du velger å benytte Talkmore rabattkode fra dagbladet.no vil det være ytterligere penger å spare.


Lave priser, full Telenordekning


Talkmore benytter seg av Telenors superraske 4G-nett for å gi deg den beste surfe- og streameopplevelsen. Dette er hendig hvis man vil bruke mobilen til for eksempel å se TV, streame film, musikk eller spille. Med Talkmore rabattkode fra dagbladet.no. får du den beste tilgangen til en enda lavere pris enn vanlig! I tillegg til den beste dekningen får du fri tale, SMS og MMS i hele Norge.

fri-tale-sms-og-mms-mobiltelefon-billig-mobildata-abonnement-Talkmore-rabattkoder

Hos Talkmore er det heller ingen bindingstid, så du står fritt til å prøve uten å forplikte deg til noe. Som om ikke det var nok samarbeider Talkmore med Norwegan, og gir deg dermed Reward-poeng som du kan samle opp og bruke på en spennende reise, enten i Norge eller utlandet! Om du liker å ha oversikt over privatøkonomien blir dette gjort enkelt for deg takket være gratis BankID på mobil, som også alltid er inkludert i alle våre abonnementer. Benytt deg av rabattkode Talkmore fra Dagbladet i dag!

Merbruk og Talkmore i utlandet

Dersom du planlegger å surfe med Talkmore i utlandet bør du absolutt vurdere å investere i en av utenlandspakkene deres. For EU, Sveits og USA kan man velge en liten på 400 MB til 49 kr. eller en større på 1000MB til 99 kr. I tillegg tilbyr de en pakke på 200MB som gjelder i resten av verden.

Surfe-på-mobil-datapakker-billig-også-i-utlandet-Talkmore-rabattkoder

All bruk utover den pakken du har betalt for kan fort bli veldig dyrt, 9.99 kr. per MB hvis man oppholder seg utenfor EU og USA. Selv om du får bedre priser med rabattkode Talkmore kan det nok lønne seg å holde øye med databruken via Talkmores egen app. For sikkehets skyld vil du i tillegg få beskjed når du har brukt opp data-mengden din.

Fornøyde kunder i hele landet

Med alle fordeler og den gode brukeropplevelsen kundene har er det ikke rart Talkmore har blitt et så populært valg av mobilabonnement for mange.  Prøv i dag du også og opplev fordeler som:

  • Spesialtilpassede og rimelige pakkeløsninger
  • Ingen bindingstid
  • Velkomsttilbud
  • Billig mobilbruk fra utlandet
  • God dekning fra Telenor-nettet
  • Bedriftspakker
  • Rimelige datapakker
  • Raskt 4G-nett
  • Fri tale, SMS og MMS i hele landet
  • God og enkel kundeservice


Ettersom det ikke er noen bindingstid har du ingen ting å tape på å teste ut Talkmore som din mobilleverandør enten du ønsker abonnement for privatperson, familien eller om du er bedriftskunde. Husk også å finne en Talkmore rabattkode og sjekk ut gode tilbud her hos Dagbladet før du bestiller abonnement, slik at du oppnår den aller beste prisen.