Christoffer Liven

Tekstforfatter og økonomiekspert

Christoffer Liven - tekstforfatter og økonomiekspert

Christoffer Liven har sin økonomiske utdannelse fra Handelshøyskolen BI, og har i en årrekke jobbet med ledelse, finans, salg og markedsføring for ulike selskaper. Han har vært involvert på investorsiden i flere eiendomsprosjekter og er hyppig involvert i start-ups. Christoffer brenner for økonomi, både innen business og privat, og har i flere år skrevet artikler om lånemarkedet og funding generelt.

For Dagbladet skriver Christoffer om forbrukslån, refinansiering og andre spørsmål knyttet til privatøkonomi. Han er spesielt interessert i sparing og investering.

Med artiklene sine ønsker Christoffer å presentere informasjon om lånemarkedet og sparing på en lettfattelig og oversiktlig måte. Han tror at alle kan legge til rette for en privatøkonomi som er enkel å håndtere ved å ha et bevisst forhold til egen økonomi. Derfor ønsker han å gi privatpersoner innsikt og verktøy til å få til nettopp dette.

Ved siden av lån og refinansiering, har Christoffer en ekstra forkjærlighet for sparing og investering. Han mener at langsiktig sparing både er oppnåelig for alle, og ikke minst viktig for en trygg og god fremtid.

LinkedIN

Vi sammenligner disse 22 bankene for deg