40 grunner til å bli i Norge

Norge er vårt nærmeste ferieland. Her får du gode tips for årets Norgesferie

DAGALI: En reise i frådende stryk ned Dagalielva gir minner for livet.Denne gjengen er fra Svelvik . Foto: Ole C. H. Thomassen
DAGALI: En reise i frådende stryk ned Dagalielva gir minner for livet.Denne gjengen er fra Svelvik . Foto: Ole C. H. Thomassen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Møte med ulver

I Nore-Uvdal kommune, ved Tunhovd, mellom Rødberg og Nesbyen, ligger Langedrag Naturpark. Kjent fra NRK serien «Vi på Langedrag» som går i reprise i år. Det er mulig å bli med inn til ulv og gaupe og få en opplevelse for livet. Våre ville dyr og mange tamme er godt representert. Passer for dagsturister i alle aldrer. Overnatting og rideturer for hele familien. Leirskole og rideleir.

www.langedrag.no

Bamsene i Vassfaret

På Flå i Hallingdal er det bjørner som er hovedattraksjonen. Elg og rådyr har store arealer. Parken er anlagt slik at menneskene har kort vei fra den ene attraksjonen til neste. Kafeen har «spis hva du orker»-opplegg for fast pris. Mulighet for grilling av medbrakt eller kjøpt grillmat. En god dagsopplevelse for alle som vil lære mer om dyrene våre og få en god bjørneopplevelse.

www.vassfaret-bjornepark.no

Bli våt på Dagali

Holder til på Dagali nedlagte flyplass. Kjør gokart eller bilslalåm på flystripa. I terrengløype med Geländewagen, som gravemaskinfører eller sitt på med en tidligere rallykjører. For de vannelskende er Dagalielva et godt valg. Den er av mange rangert som en av Norges beste rafteelver.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer