Benedicte (22) angrepet av tyrkisk politimann

Og da hun protesterte ble hun og kjæresten Vinjar kastet i varetekt.

- SYDENFERIEN ØDELAGT: Samboerparet Vinjar Rundhovde (22) og Benedicte Evensen (22) fra Bergen opplevde feriemarerittet etter at Benedicte ble slått av en politimann med påfølgende rettsoppgjør på feriestedet Alanya i Trykia. Foto: TOR ERIK H. MATHIESEN
- SYDENFERIEN ØDELAGT: Samboerparet Vinjar Rundhovde (22) og Benedicte Evensen (22) fra Bergen opplevde feriemarerittet etter at Benedicte ble slått av en politimann med påfølgende rettsoppgjør på feriestedet Alanya i Trykia. Foto: TOR ERIK H. MATHIESEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| FLESLAND/OSLO (Dagbladet): Avslutningen på ferieuka i Alanya i Tyrkia ble dramatisk for kjæresteparet Benedicte Evensen (22) og Vinjar Rundhovde (22) fra Bergen.

Natt til tirsdag denne uka var de to på vei hjem etter en liten tur på byen. Leiende og i godt humør kom tilfeldigvis Benedicte borti leggen til en politimann fra det tyrkiske politiet.

Da svarte lovens lange arm med å slå til 22-åringen på kinnet med baksiden av håndflaten.

- Helt jævlig - Jeg kjenner det fortsatt i ansiktet. Jeg ble helt sjokkert over oppførselen hans. Vi gikk til politistasjonen og bestemte oss for å klage på politimannens oppførsel, sier Evensen, som jobber som frisør og makeup-artist, til Dagbladet.

Men istedet for en unnskyldning, utløste oppmøtet på politistasjonen en rettsprosess i det tyrkiske domstolbyråkratiet de sent vil glemme. Politimannen rakk, ifølge paret, å opprette en klage mot Evensen før de fikk levert sin klage.

- Vi måtte avgi masse forklaringer med tolk fram og tilbake. Vi fikk ikke lov til å hvile mens vi var der. Det var en gloheit politistasjon. Det var helt jævlig, sier paret til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer