- Ble uthengt som pervers av flyselskap

Forretningsmann fikk ikke sitte ved siden av 12-åring. Går til sak mot British Airways.

SPESIELLE BARNEREGLER:  Britisk rett skal avgjøre om Britisk Airways kan nekte voksne menn å sitte ved siden av barn som reiser alene. FOTO: REUTERS/SCANPIX.
SPESIELLE BARNEREGLER: Britisk rett skal avgjøre om Britisk Airways kan nekte voksne menn å sitte ved siden av barn som reiser alene. FOTO: REUTERS/SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Visste du at ukjente menn ikke får sitte ved siden av barn som reiser alene på flyene til British Airways?

Det visste ikke forretningsmannen Mirko Fischer (33) heller før han ble bedt om å bytte plass da han og kona nylig reiste med BA fra Gatwick i London.Etter endel fram og tilbake byttet fondsbestyreren fra Luxembourg sete slik slik BA krevde.Nå har han saksøkt gigantselskapet for kjønnsdiskriminering. Saken er berammet til Slough County Court i England i neste måned.

Ifølge Daily Mail har Fischer saksøkt British Airways for å blinke ut alle menn som potensielle sexovergripere og pedofile og for i full offentlighet å ydmyke uskyldige passasjerer.

Dette skjedde:Fischers kone Stephanie (30) var gravid i sjuende måned og følte seg mest bekvem med vindussete. Derfor hadde hun booket sete der med mannen ved siden av. Fischer fikk da plass mellom sin kone og en 12 år gammel gutt.

Når alle passasjerene hadde satt seg, tok BAs flyverter en runde rundt i kabinen. Da ble Fischer orientert om BAs barnepolitikk og bedt om å flytte seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer