- Det er nå klart for å ta av fra Gardermoen

Men usikkert når trafikken vil gå som normalt.

KLART: Det er nå klart for fly å ta av fra Gardermoen, men det er opp til flyselskapene når dette vil skje, opplyser informasjonsansvarlig ved OSL, Jo Kobro. Foto: Bjørn Langsem
KLART: Det er nå klart for fly å ta av fra Gardermoen, men det er opp til flyselskapene når dette vil skje, opplyser informasjonsansvarlig ved OSL, Jo Kobro. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter at Oslo Lufthavn Gardermoen lørdag ble stengt i seks timer grunnet store snømengder, var det i morgentimene i dag igjen drift på begge banene, melder NTB.

Flyplassen regner med en «viss ustabilitet» i avgangene, men en tilnærmet normal dag. Værmeldingen ser ut til å være på flyplassens side, etter en kveld med enormt snøfall på hele Østlandet.

— Det er en helt annen stemning nå. Begge baner er tilbake i drift, og arbeiderne her er ganske lettet, sier OSLs informasjonssjef Jo Kobro i 07-tida.

I løpet av morgentimene har to fly tatt av, et til Paris og et til Tenerife.

— Det er foreløpig ikke store køer. Det er veldig forsiktig trafikk gjennom dagen i dag. Den eneste avgangen som er innstilt, er et fly til Wien, sier Kobro til NTB

Flyene som skulle til OSL lørdag kveld, ble i stedet omdirigert til andre flyplasser, blant annet Göteborg, København, Torp og Stavanger.Flypassasjerene oppfordres også i dag til å følge med på OSLs nettsider.

Ett fly fikk ta avNatt til søndag åpnet flyplassen igjen, men da med sterkt redusert kapasitet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer