Dyr moro på Tusenfryd

Det koster å ha det gøy i Norges største familiepark

SPINNVILL: SpinSpider er årets nye attraksjon og lever absolutt opp til navnet, og er ikke laget for pingler. Den går 115 km/t med 4,5 G-krefter og løfter deg 44 meter over bakken. Men det er lange køer for å få prøve. Foto: Thomas Ramus Skaug/Dagbladet
SPINNVILL: SpinSpider er årets nye attraksjon og lever absolutt opp til navnet, og er ikke laget for pingler. Den går 115 km/t med 4,5 G-krefter og løfter deg 44 meter over bakken. Men det er lange køer for å få prøve. Foto: Thomas Ramus Skaug/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ås (Dagbladet.no): Fornøyelsesparken Tusenfryds slagord er «Dagen er din», og på mange områder stemmer dette godt med det som venter deg innenfor parkens porter. Vel å merke hvis du er villig til å betale for det. Parken har attraksjoner som faller i smak hos både store og små, og hos tøffinger og pingler.

KjøpepressNorges største familiepark tar seg godt betalt både for parkering og inngangspenger. Og hvis man er en familie på fire koster et besøk i parken lett over tusenlappen.

Mat og drikke er også dyrt, og mens man vandrer rundt i parken blir man utsatt for et konstant kjøpepress fra suvenirbutikker og spillestasjoner. I tillegg koster attraksjonen Skycoaster 199 kroner ekstra hvis man vil teste den ut.

Toril Skoglund er på Tusenfryd med sønnen Andreas (2) og de koser seg på attraksjonen Bestefars Bil da Dagbladet treffer dem. Toril mener det er for dyrt i parken.

- Jeg har kjøpt sesongkort for første gang nå, slik at vi kan dra flere ganger i sesongen. Å spise og drikke i parken er kjempedyrt. Jeg vet om mange som ikke drar hit fordi de rett og slett ikke har råd, og det er kjempesynd, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer