Eksotiske Hurtigruten

Nå er det slutt på å sitte på dekk med rutete teppe og glane på midnattssola på Hurtigruten. Eksotiske vinteropplevelser i nord frister stadig flere.

I TROLLFJORDEN:  Det blir fine fotomotiv for turistene som har gått ombord i småbåter for å vær emed på havørnsafari.Alle foto: Kirsten M. Buzzi
I TROLLFJORDEN: Det blir fine fotomotiv for turistene som har gått ombord i småbåter for å vær emed på havørnsafari.Alle foto: Kirsten M. Buzzi Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FINNMARKSKYSTEN (Dagbladet): Jakten på Nordlyset. Barentshavet i høststorm. Snøscootersafari i vinterkulde. Hundekjøring i mørketida i Tromsø. Havørnsafari i Trollfjord. Vikinggilde i Lofoten.

Spennende og nye opplevelser for mange. Vintersesongen i nord er noe av det mest eksotiske utenlandske turister kommer for å oppleve. Like eksotisk for turister fra Japan og USA som safari i Afrika.

Over hundre år Hurtigruten har gått faste rute langs norskekysten siden 1893. Og ble kåret til verdens beste sjøreise av Lonely Planet for noen år siden. Hurtigruten var også med på den Blå Lista til Lonely Planet i 2007.

Nå begynner nordmenn også å få opp for Hurtigruten i vintersesongen.

Utflukter Hurtigruten samarbeider med lokale for å utvikle nye vinteropplevelser langs kysten. Du blir møtt på kaia av lokal guide som tar deg med til turer som elvebåtkjøring i Pasvikelva eller hundekjøring i Tromsø de timene skipet ligger til kai.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer