Er dette manndomsprøven for deg?

Gjett hvor dagens reisemål er og bli med i trekningen om fete premier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Tre timers gåtur over øyvært vi skal frem til i dagens quiz ligger et av Norges beste utsiktspunkt:  Den går under navnet geita, kjerringa og kallen, guri, gygra og jotunkvinnen. Manndomsprøven her går ut på å hoppe mellom de to steinene.

Frank Hagen hjelper med noen stikkord i quizzen. Han er daglig leder i XXlofoten og har hoppet geita så mange ganger at han har mistet tellinga. Se video.

Dagens premie leveres av Familien Storaas Gjestegaard som ønsker besteforeldrepar og to barnebarn velkomne for en weekend. Overnatting i hytte inkl. pensjon samt fiskekort og båt på Blefjell. Premien må benyttes innen utgangen av august 2009.

Alle som er med i konkurransen er også automatisk med i trekningen av hovedpremien som er en full aktivitetshelg for 2 voksne og 2 barn (eller 4 voksne) i Røros. Premien inkluderer 4 netters opphold på Røros Hotell og i Vingelen nasjonalparklandsby , samt flybilletter tur/retur Oslo og leiebil i 3 dager.

Aktiviteter som står på menyen er guidet ridetur, hundekjøring på barmark, villreinsafari, ørretfiske og mer! Verdi på premien er ca 27 000 kr.

KONA: Når du anløper øyværet vi skal frem til i dagens reisequiz blir du møtt av "Kona" som ønsker deg velkommen. Foto: Steinar Jøraandstad
KONA: Når du anløper øyværet vi skal frem til i dagens reisequiz blir du møtt av "Kona" som ønsker deg velkommen. Foto: Steinar Jøraandstad Vis mer

Bli kjent med Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer