Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Flotte bakker og lange løyper

Valdres har passert to meters snødybde og topper foran Gaustablikk, mens Uvdal, Ål og Nesbyen har flest kilometer åpne langrennsløyper.

GAUSTABLIKK: En annenplass med solide 190 cm gir ypperlige forhold ved foten av Gaustadtoppen. Foto: Ole C. H. Thomassen
GAUSTABLIKK: En annenplass med solide 190 cm gir ypperlige forhold ved foten av Gaustadtoppen. Foto: Ole C. H. Thomassen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Denne uken har det vært flere pudderalarmer og Valdres som hadde mye fikk mer og troner på snødybdetoppen med hele 205 centimeter.

Langrenn.
Langrennsfolket kan glede seg over milevis med velpreparerte løyper. I Uvdal og Ål er det mer enn 40 mil til disposisjon. Nesbyen og Sjusjøen følger tett etter med 37 og 36 mil.
Skiinfo melder at over over ti skisteder har mer enn 15 mil langrennsløyper til benyttelse.

Snøfattig

Oppdal sliter fortsatt med lite snø, men med 40 cm har de klart å åpne i overkant av halvparten av nedfartene og 10 av 18 heiser. Værmeldingen viser at de kan forvente noe påfyll og gode forhold for kunstsnøproduksjon.
Snøhølet Røldal kan ikke skryte av mer enn 60 cm. Fjorårets snødybdevinner, Myrkdalen på Voss, har nå 140 cm. I løpet av noen uker kan situasjonen fort endre seg for disse to stedene.

Åpent

Alle de store og mellomstore anleggene har åpent hele uka. Bare noen få av de mindre, med 3 eller færre heiser har kun helgeåpent.
En håndfull småanlegg er ikke åpne i følge Skiinfo.no.
 

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!