Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Frontruta sprakk på Norwegian-fly

På vei fra Oslo til Nice.

RUTA SPRAKK: Norwegian-flyet måtte lande i København. Arkivfoto: Morten Holm / SCANPIX
RUTA SPRAKK: Norwegian-flyet måtte lande i København. Arkivfoto: Morten Holm / SCANPIX Vis mer

Et Norwegian-fly på vei fra Oslo til Nice måtte søndag lande i København da frontruta sprakk.

 

- En av rutene i cockpit hadde sprukket, og flyet måtte lande på Kastrup lufthavn utenfor København, bekrefter fungerende landsjef for Norwegian i Danmark, Julius Støback.


Om bord i flyet befant NTB-medarbeideren Ole Henrik Tveten seg. Han beskriver hendelsen som relativt udramatisk.

- Piloten ga oss beskjed om at vi måtte lande fordi det hadde oppstått en gedigen sprekk i frontruta, og at dette er normal prosedyre ved slike hendelser, forklarer Tveten.


Bente Kornbo, kommunikasjonsmedarbeider ved Kastrup Lufthavn, understreker at dette ikke dreide seg om noen nødlanding.


- Dette var en udramatisk sikkerhetslanding. Passasjerene får nå tilbud om debrifing før de fraktes videre, sier hun til NTB.


Tveten og resten av passasjerene skulle etter planen sendes med et nytt Norwegian-fly til Nice to timer etter de landet i Danmark.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling