Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Her er vinterens charternyheter

Vinterens charterreiser går unna. Nå vil vi bytte ut regn og mørketid med sol og varme.

CHARTERNYHET:  Curacao (uttales kura'sao) er en liten karibisk øy i De nederlandske Antillene.  133 000 innbyggere og 444 kvadratkilomter.
CHARTERNYHET: Curacao (uttales kura'sao) er en liten karibisk øy i De nederlandske Antillene. 133 000 innbyggere og 444 kvadratkilomter. Vis mer

|||Her er noen av årets vinternyheter hos charterselskapene:

Apollo
Curaçao er et nytt reisemål. Øya ligger utenfor orkanbeltet i De nederlandske Antillene.
I Egypt er Dahab utenfor Sharm el-Sheikh det nye, tidligere kjent som backpackersted har nå fått hoteller i luksusklassen som Hilton og Le Meredien.
I Thailand er Koh Lipe en nyhet, og kalles Thailands svar på Maldivene. På kanariøya Fuerteventura er det nye familie- og sportshotellanlegget Las Playitas, med tre store hoteller.

DUBAI: Verdens største samling av kunstige øyer, verdens største fornøyelsespark, verdens største kunstige slalåmbakke er noe av det emiratet ved Persiabukta er kjent for.
DUBAI: Verdens største samling av kunstige øyer, verdens største fornøyelsespark, verdens største kunstige slalåmbakke er noe av det emiratet ved Persiabukta er kjent for. Vis mer

Detur
Langtidsferier i Monastir, Sousse, og Hammamet i Tunisia, 28, 35 eller 42 dager.

Star Tour
Star Tours store nyhet er Blue Unique hotellene. Spesielle hoteller som er håndplukket, med historier i veggene. Som luksusresorten Indigo Pearl i Thailand som er bygget omkring en gammel tinngruve.
For første gang har selskapet, som det eneste, direktefly til og fra Phuket.

FERIEFAVORITT NR 1:  Kanariøyene er fremdeles nordmenns feriefavoritt om vinteren. Her Puerto Ricostranda på Gran Canaria. Foto. John Terje Pedersen
FERIEFAVORITT NR 1: Kanariøyene er fremdeles nordmenns feriefavoritt om vinteren. Her Puerto Ricostranda på Gran Canaria. Foto. John Terje Pedersen Vis mer

Ellers går charterreisene til langtbortereisemål som Maldivene og Florida med rutefly hos Star Tour. Ombygde 676 har fått TV-skjermer i setene, på flyene til Den dominikanske republikk og Thailand.

Solia
Satser stort på Dubai og det nye reisemålet Ras Al Khaimah i vinter. En kombinasjon av luksushoteller som Hilton og Mövenpick med badeferie.
Ras Al Khaimah ligger en times kjøring fra Dubai.

THAILAND FERIEFAVORITT NR 2: Thailand og Phuket er også et populært reisemål i 2-3 uker om vinteren. Foto: Kirsten M.Buzzi
THAILAND FERIEFAVORITT NR 2: Thailand og Phuket er også et populært reisemål i 2-3 uker om vinteren. Foto: Kirsten M.Buzzi Vis mer

Ving
Satser videre med nytt voksenhotell, SunprimeTenerife. Har i tillegg to Sunprime hoteller på Gran Canaria og i løpet av kort tid åpner nye Sunprime på de største reisemålene.
Ving fortsetter også satsingen på barnefamilien med nytt Sunving på Kamala Beach i Thailand, det andre Sunving hotellet i Thailand. Dermed har Ving totalt 10 Sunving Resort hoteller for barnefamiliene.

Kjente feriefavoritter
Men feriefavorittene for nordmenn på chartertur i vinter er fremdeles Kanariøyene som nummer én , etterfulgt av Thailand og Egypt.
Og av alle Kanariøyene er Gran Canaria det aller mest populære reisemålet for nordmenn om vinteren. Med Tenerife på andreplass.
 I år som i fjor.

FERIEFAVORITT NUMMER 3: Mange kombinerer en ukes badeferie i Egypt med en uke for å besøke landets mange kulturskatter, her sfinksen i Giza utenfor Kairo. Foto: Kirsten M. Buzzi
FERIEFAVORITT NUMMER 3: Mange kombinerer en ukes badeferie i Egypt med en uke for å besøke landets mange kulturskatter, her sfinksen i Giza utenfor Kairo. Foto: Kirsten M. Buzzi Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media