Her spiser steinbiten fingre

Hvor er dagens reisemål? Svar riktig og bli med i trekningen om flotte premier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Når to pingviner først har blitt kjærester forlater de aldri hverandre igjen. I Byen vi skal frem til i dagens reisequiz ligger et av to akvarier i landet hvor vi kan finne pingviner. For Humbolt-pingvinene blomsterer romantikken og Akvarieleder Rune Veiseth håper på et nyklekket egg i nær fremtid.

Byen er kanskje mest kjent for sin unike arkitektur som kan nytes i panoramautsikt fra byfjellet Aksla.

Det er ikke helt ufarlig for nysgjerrige reisereportere. På et skilt ved et av de største bassengene i Akvariet står det skrevet en tydelig advarsel. "Ikke stikk fingeren ned i basseneget. Steinbiten kan bite!" Men hva betyr en avskrekkende plakat for en nysgjerrig reisereporter? Ikke mye.

I videoen over kan du se hvordan det gikk med reporterens finger.

Dagens premie leveres av Norsk Bremuseum og Hotel Mundal og består av en weekend for to på hotellet samt livsvarig medlemskap og gratis inngang på Bremuseet.

NÆRKONTAKT: Reisereporterens finger sto i fare for å bli mat i møte med denne steinbiten. Se dagens reisequiz-video for å se hvordan det gikk.
NÆRKONTAKT: Reisereporterens finger sto i fare for å bli mat i møte med denne steinbiten. Se dagens reisequiz-video for å se hvordan det gikk. Vis mer

Verdien på premien er ca 8 000 kr, og den må benyttes innen 15. september 2009.

Alle som er med i konkurransen er også automatisk med i trekningen av hovedpremien som er en full aktivitetshelg for 2 voksne og 2 barn (eller 4 voksne) i Røros. Premien inkluderer 4 netters opphold på Røros Hotell og i Vingelen nasjonalparklandsby , samt flybilletter tur/retur Oslo og leiebil i 3 dager.

Aktiviteter som står på menyen er guidet ridetur, hundekjøring på barmark, villreinsafari, ørretfiske og mer! Verdi på premien er ca 27 000 kr.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer