- Herregud, kor æ ser ut?

Arthur Arntzen vitset om Hurtigruta. Men hvor er dagens reisemål? Ta quiz og vinn premier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Det er midnatt i Tromsø når vi går om bord i Hurtigruta MS polarlys på vei til reisequizzens neste mål. En natts seilas i kystnorges cruiseperle skal ta oss et godt stykke sørover.

I cafeen møter vi ingen andre enn tidligere dagbladjournalist, humorkonge, norges mest kjente nordlending og forfatter Arthur Arntzen. Han påstår selv at han har skrevet alle sine 20 bøker ombord på hurtigruta.

Det går ikke lang tid før vitsene og arntzens smittende latter runger i puben om bord. Mer av det kan du se i videoen over.

Tidlig morgen ombord på Polarlys trekker vi ut på dekk. Dette er i følge kjennere ikke den mest spektakulære utsikten på hurtigrutas ferd langs kysten, men det er slett ikke ille alikevel.

Vet du hvor Hurtigruta er på vei. Send inn ditt svar og bli med i trekningen av dagens premie som leveres av Stokkøya Sjøsenter.

Premien består av overnatting i SUB-lugarer for 2 personer i 2 dager. Premien må benyttes i løpet av 2009 og har en verdi på 2 500 kr. 

Alle som er med i konkurransen er også automatisk med i trekningen av hovedpremien som er en full aktivitetshelg for 2 voksne og 2 barn (eller 4 voksne) i Røros. Premien inkluderer 4 netters opphold på Røros Hotell og i Vingelen nasjonalparklandsby , samt flybilletter tur/retur Oslo og leiebil i 3 dager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer