Hvor befinner vi oss i dag?

Ta vårens store reisequiz og vinn høyfjellsferie for hele familien.

||| Byen vi skal frem til i dagens reisequiz ligger nord i Norge. En rekke kjente artister fra byen har gjort seg kraftig bemerket i både nasjonal og internasjonal sammenheng.

Byen er fast stopp på Hurtigrutas reise og humorprogrammet "Du skal høre mye" er spilt inn på i byens mange puber. En årlig internasjonal filmfestival utspiller seg hvert år i januarmørket.

Vet du svaret? Se video og fyll ut skjemaet til høyre på siden

Dagens premie er et 5 døgns opphold på Dalseter Høyfjellshotell for 2 voksne og 2 barn. Familierom inkl. full pensjon samt opplevelser for hele familien (bl.a båttur med Kragerø Fjordbåtselskap, www.fjordbat.no).  Premien gjelder i perioden 4.juli til 14.august 2009 og har en verdi på 10 500 kr. Må benyttes i perioden 4. juli til 14. august 2009.  

Dersom du deltar i hele reisequizzen som skal gå over 15 episoder i mai og juni, er du også med i trekningen av hovedpremien.

Hovedpremien er en full aktivitetshelg for 2 voksne og 2 barn i Røros. Premien inkluderer 4 netters opphold på Røros Hotell og i Vingelen nasjonalpark-landsby, samt flybilletter og leiebil i 3 dager. La deg bergta av verdensarven Røros og nasjonalparklandsbyen Vingelen. Aktiviteter som står på menyen er guidet ridetur, villreinsafari, ørretfiske og mye mer!

Premien må benyttes innen 31. august 2009 og har en verdi på ca 20 000 kr.

LOKALKJENDIS: Denne karen har stukket hodet frem i TV-ruta i "Det Store Korslaget" på TV 2.
LOKALKJENDIS: Denne karen har stukket hodet frem i TV-ruta i "Det Store Korslaget" på TV 2. Vis mer
DAGENS PREMIE: Dalseter Høyfjellshotell ble tegnet og bygget av arkitekt Øivind Lande i 1964. Sidefløyene i 4.etasje ble bygget på i 1976, samtidig som svømmebassenget havnet innendørs. Værelsene fikk en ansiktsløftning i 1993.
DAGENS PREMIE: Dalseter Høyfjellshotell ble tegnet og bygget av arkitekt Øivind Lande i 1964. Sidefløyene i 4.etasje ble bygget på i 1976, samtidig som svømmebassenget havnet innendørs. Værelsene fikk en ansiktsløftning i 1993. Vis mer