Hvor befinner vi oss i dag?

Ta vårens store reisequiz og vinn høyfjellsferie for hele familien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Byen vi skal frem til i dagens reisequiz ligger nord i Norge. En rekke kjente artister fra byen har gjort seg kraftig bemerket i både nasjonal og internasjonal sammenheng.

Byen er fast stopp på Hurtigrutas reise og humorprogrammet "Du skal høre mye" er spilt inn på i byens mange puber. En årlig internasjonal filmfestival utspiller seg hvert år i januarmørket.

Vet du svaret? Se video og fyll ut skjemaet til høyre på siden

Dagens premie er et 5 døgns opphold på Dalseter Høyfjellshotell for 2 voksne og 2 barn. Familierom inkl. full pensjon samt opplevelser for hele familien (bl.a båttur med Kragerø Fjordbåtselskap, www.fjordbat.no).  Premien gjelder i perioden 4.juli til 14.august 2009 og har en verdi på 10 500 kr. Må benyttes i perioden 4. juli til 14. august 2009.  

Dersom du deltar i hele reisequizzen som skal gå over 15 episoder i mai og juni, er du også med i trekningen av hovedpremien.

Hovedpremien er en full aktivitetshelg for 2 voksne og 2 barn i Røros. Premien inkluderer 4 netters opphold på Røros Hotell og i Vingelen nasjonalpark-landsby, samt flybilletter og leiebil i 3 dager. La deg bergta av verdensarven Røros og nasjonalparklandsbyen Vingelen. Aktiviteter som står på menyen er guidet ridetur, villreinsafari, ørretfiske og mye mer! Premien må benyttes innen 31. august 2009 og har en verdi på ca 20 000 kr.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer