Du leser nå Dagbladet Pluss

Ikke reis hit!

Forurensning, kriminalitet og lange køer. Ny bok guider deg vekk fra verdens verste reisemål.

PATTAYA: Mange nordmenn trives i Pattaya i Thailand, men forfatter og reiseguru Peter Greenberg fraråder å reise hit på grunn av kloakken som pumpes ut i sjøen. Ifølge hans nye bok har myndighetene prøvd å rette på dette ved å kreve at boligbygg med over 60 enheter må rense kloakken. Utbyggerne lager dermed hus med 59 enheter - og fortsetter å pumpe kloakken ut i vannet.Foto: PÅL MØRK
PATTAYA: Mange nordmenn trives i Pattaya i Thailand, men forfatter og reiseguru Peter Greenberg fraråder å reise hit på grunn av kloakken som pumpes ut i sjøen. Ifølge hans nye bok har myndighetene prøvd å rette på dette ved å kreve at boligbygg med over 60 enheter må rense kloakken. Utbyggerne lager dermed hus med 59 enheter - og fortsetter å pumpe kloakken ut i vannet.Foto: PÅL MØRKVis mer

||| NETTET BUGNER OVER av reisetips. To eksempler på gode kilder til tips om hvor man bør dra er TripAdvisor og Dagbladet.nos egne reisesider.

Nå har en erfaren amerikansk reisejournalist gitt ut ei bok der han guider reiselystne bort fra ulike reisemål.

Forfatter Peter Greenberg kaller «Don't go there!» en essensiell guide til de stedene i verden du bør unngå.

Og her er det virkelig en fyldig oversikt over reisemål som ved første øyekast kan virke eksotiske og spennende, men som ved nærmere øyensyn ser ut til å være steder du like gjerne kan la være å besøke.

GREENBERG LISTER OPP verdens verste flyplasser og turistfeller, og tar for seg forurensning, kriminalitet og de verste miljøsynderne.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/kvartal).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.