Mistanke om dødsgift i drinken

De to norske jentene delte en coctail på ferieøya Phi Phi i Thailand.

 MALURT I BEGERET:  Helsemyndighetene i Thailand har nå mistanke om at det var gift i drinkene som forårsaket dødsfallene til de to unge  kvinnene fra Drammen og Seattle på ferieøya Phi Phi. Foto: AFp/SCANPIX.
MALURT I BEGERET: Helsemyndighetene i Thailand har nå mistanke om at det var gift i drinkene som forårsaket dødsfallene til de to unge kvinnene fra Drammen og Seattle på ferieøya Phi Phi. Foto: AFp/SCANPIX.Vis mer

|||
(Dagbladet.no): Medisinske eksperter i Thailand har mistanke om at det kan ha vært gift i drinken som førte til at en 22 år gammel norsk kvinne døde i ferieparadiset Phi Phi natt til mandag.

Den døde kvinnens 20 år gamle norske venninne er nå pasient på sykehuset i Phuket.

-    Vår pasient har fortalt at hun og venninnen drakk av samme drink da de var på barbesøk lørdag kveld. De kjøpte og delte en stor coctail-drink som er typisk for Phi Phi, en såkalt bucket-drink, sier visedirektøren ved sykehuset, La-ied Bodin, til Nettavisens utsendte medarbeider.

Det kan ta opptil to uker før analysene av de to norske kvinnenes blod- og urinprøver vil være klare. Prøvene blir sjekket både for giftstoffer og vanlige typer narkotika.

To døde
Det var to akutte dødsfall samme sted i helgen, og et spesialistteam fra de nasjonale helsemyndighetene i Thailand er nå på Phi Phi for å finne årsaken til tragediene.

I tillegg til den 22 år gamle kvinnen fra Drammen, døde en 27 år gammel kvinne fra Seattle søndag etter at hun og forloveden hadde vært ute i det samme restaurantområdet som de norske jentene samme kveld, melder lokalavisa Andaman Times.

De to norske jentene stoppet på den thailandske ferieøya Phi Phi på vei hjem til Norge fra studier i Australia.

Ifølge Nettavisen har 20-åringen fortalt legene på sykehuset i Phuket at hun og venninne la seg til å sove i ferieboligen like ved baren ved 02-tiden natt til søndag.

I bedring
De kastet opp hele natten, og var begge helt utmattet da de ble funnet og brakt til det lokale sykehuset før de ble sendt videre til Phuket.

Ifølge talsmannen for sykehuset i Phuket var 20-åringen sterkt medtatt da hun kom. Væskebalansen og kroppsfunksjonene er gjenopprettet, og hun er nå på bedringens vei.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 341606765


Varnish cache server