Musevisa

Mikke Mus. Eventyrprinsesser. Fyrverkeri. Og halvannen time kø for å ta karusell. SØNDAG viser deg hvordan du får mest ut av et besøk i Walt Disney World i Florida.

Barneparadiset: Velkommen til verdens største fornøyelsespark, ønsker Mikke Mus. Her skal det mye til å ikke ha det gøy — men det skal også noe til for å beholde roen og tålmodigheten blant alle tilbudene.
Barneparadiset: Velkommen til verdens største fornøyelsespark, ønsker Mikke Mus. Her skal det mye til å ikke ha det gøy — men det skal også noe til for å beholde roen og tålmodigheten blant alle tilbudene. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Du kan si mye om Disney. Men du kan ikke si at de ikke finner på morsomme greier. Og selv om noen vil kalle selskapet en gjennomkommersialisert maskin som bare er ute etter pengene dine, er det med Disney som det er med andre amerikanske produkter: Det er rundt deg på alle kanter.

Du har vokst opp med det. Barna dine vokser opp med det. Og du vet at du ville dødd for å hilse på Donald Duck da du var åtte år.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer