Nå kan du fly gratis

Du kan spare mye på flykrig i lufta.

PRISBEVISSTE: Dagbladet snakket med 40-50 passasjerer på vei til Birmingham fra Sandefjord Lufthavn i går kveld. Alle hadde valgt Ryanair på grunn av lave priser. Foto: John Terje Pedersen
PRISBEVISSTE: Dagbladet snakket med 40-50 passasjerer på vei til Birmingham fra Sandefjord Lufthavn i går kveld. Alle hadde valgt Ryanair på grunn av lave priser. Foto: John Terje Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TORP/OSLO (Dagbladet): Ryanair har lenge herjet vilt med sine konkurrenter, men nå har ellers så politisk korrekte SAS kastet seg med i ordkampen med sine konkurrenter.

De siste dagene har selskapet hatt annonser i blant annet Dagbladet og VG der de oppfordrer sine kunder til å sjekke gebyrene til Norwegian. Ryanair opererer med gratis reiser på enkelte avganger, der du kan betale under hundrelappen i avgifter. Dagbladet snakket med 40-50 passasjerer på vei til London fra Sandefjord Lufthavn i går kveld. Alle hadde valgt Ryanair på grunn av lave priser.

  -For dyrt -?Norwegian har hatt markedet for seg selv, med SAS som eneste konkurrent. Med Ryanair vil det nok bli mye vanskeligere for Norwegian, tror Ryanair-direktør Michael O?Leary.

-?Men de kan fortsette å vokse hvis de senker prisene. Jeg mener prisene deres er altfor høye, sa O?Leary til NRK da Ryanair etablerte seg på Rygge tidligere i uka.

Ordkrigen startet med at den nytilsatte markedssjefen i Ryanair sammenliknet SAS-aksjen med tyggis.

-?Lufthansa kommer til å kjøpe SAS når aksjen er like mye verdt som et stykke Hubba Bubba, sa han til det svenske nyhetsbyrået Direkt i forrige uke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer